Setari Cookie-uri

O sa raman pentru totdeauna singura?

Buna all. A trecut timpul si am ajuns deja la 21 de ani,urmez o facultate, sanatoasa sunt insa am ajuns sa ma confrunt cu o mare trsitete in ultimul an.Pana acum nu am dat importanta faptului ca nu am un iubit insa acum cand majoritatea colegilor de facultate si liceu au pe cineva nu numai ca ma simt si prost sa fiu singura dar ma simt atat de singura si pustie.Stiu ca e o prostie poate dar de ce e atat de greu sa gasesti acea persoana atat de speciala, nu poate fi ca la facultate si pentru a lua un examen trebuie doar sa inveti.Recunosc ca nu prea ies in cluburi insa oricum nu ma dau in vant dupa un tip cunoscut in club(cam rar cei cu ganduri bune pe acolo; numai aventurieri).In esenta de fapt intrebarea mea e big grinaca ar fi sa intalnesc pe cineva vreodata ar trebui sa il mint ca am mai avut pe cineva sau sa ii spun adevarul(ca nu am avut)ce o sa creada despre mine atunci.Voi baieti ce parere ati avea daca ati intalni o fata asa? O zi frumoasa
JustElla
Postat pe 4 Octombrie 2014 14:57
De la: JustElla, la data 2014-10-04 14:57:26Buna all. A trecut timpul si am ajuns deja la 21 de ani,urmez o facultate, sanatoasa sunt insa am ajuns sa ma confrunt cu o mare trsitete in ultimul an.Pana acum nu am dat importanta faptului ca nu am un iubit insa acum cand majoritatea colegilor de facultate si liceu au pe cineva nu numai ca ma simt si prost sa fiu singura dar ma simt atat de singura si pustie.Stiu ca e o prostie poate dar de ce e atat de greu sa gasesti acea persoana atat de speciala, nu poate fi ca la facultate si pentru a lua un examen trebuie doar sa inveti.Recunosc ca nu prea ies in cluburi insa oricum nu ma dau in vant dupa un tip cunoscut in club(cam rar cei cu ganduri bune pe acolo; numai aventurieri).In esenta de fapt intrebarea mea e big grinaca ar fi sa intalnesc pe cineva vreodata ar trebui sa il mint ca am mai avut pe cineva sau sa ii spun adevarul(ca nu am avut)ce o sa creada despre mine atunci.Voi baieti ce parere ati avea daca ati intalni o fata asa? O zi frumoasa

Asa,toate-s bune si frumoase,dar care este problema reala,de fapt???Ca nu ai un prieten????Draga mea,esti un copil,ai tot timpul din lume pentru inceperea unei relatii de prietenie,care se poate transforma ,foarte usor,intr-una de iubire!!!In cazul prezentat de tine,trebuie sa fii sincera si nimic mai mult,de ce ar trebui sa ascunzi faptul ca nu ai mai avut prieten??Este o mare prostie ceea ce spui mai sus,cum adica,ti-e teama sa fii tu insati???NICIODATA,draga mea,sa nu iti fie jena sa te prezinti asa cum esti,naturala,tanara si la inceput de drum in amor!!!!Ce o sa creada un presupus prieten???? Daca acel tanar te va placea asa cum esti,cu siguranta nu te va judeca ca te afli la prima relatie!!Daca,totusi,o va face,inseamna ca nu este demn de prietenia ta sincera si tinereasca!!!Si il trimiti sa se plimbe in parc,este foarte simplu de facut!!! Studiul,draga mea,este mult mai important decat amorul,ia aminte ce tastez aici,roadele obtinute mai tarziu vor fi rezultatele muncii de acum!!!

Asemenea!!
kudika_15804
Postat pe 4 Octombrie 2014 15:21
De la: JustElla, la data 2014-10-04 14:57:26Buna all. A trecut timpul si am ajuns deja la 21 de ani,urmez o facultate, sanatoasa sunt insa am ajuns sa ma confrunt cu o mare trsitete in ultimul an.Pana acum nu am dat importanta faptului ca nu am un iubit insa acum cand majoritatea colegilor de facultate si liceu au pe cineva nu numai ca ma simt si prost sa fiu singura dar ma simt atat de singura si pustie.Stiu ca e o prostie poate dar de ce e atat de greu sa gasesti acea persoana atat de speciala, nu poate fi ca la facultate si pentru a lua un examen trebuie doar sa inveti.Recunosc ca nu prea ies in cluburi insa oricum nu ma dau in vant dupa un tip cunoscut in club(cam rar cei cu ganduri bune pe acolo; numai aventurieri).In esenta de fapt intrebarea mea e big grinaca ar fi sa intalnesc pe cineva vreodata ar trebui sa il mint ca am mai avut pe cineva sau sa ii spun adevarul(ca nu am avut)ce o sa creada despre mine atunci.Voi baieti ce parere ati avea daca ati intalni o fata asa? O zi frumoasa

Eu cred ca esti foarte ok,nu ai de ce sa iti faci probleme! Esti singura pentru ca esti pretentioasa, si este foarte bine ca nu te multumesti cu orice baiat, sa nu ai impresia ca cele care au iubiti sunt mai frumoase si mai destepte ca tine!! In ziua de azi, se gasesc foarte greu adevartii barbati in care merita sa investesti incredere! Unele fete accepta relatii compromise doar de dragul de a avea pe cineva, eu le companimesc!
Stai linistita, ocupa-te de cariera si ai rabdare pana vei intalni un barbat care sa te iubeasca si sa te respecte! Nu cobori din pretentii(si eu sunt foarte pretentiosa si cunosc sentimentul)! Ai incredere in tine, iar atunci cand vei lega o relatie spune-i adevarul despre trecutul tau!
Sasha_Criss
Postat pe 4 Octombrie 2014 15:32
De la: kudika_15804, la data 2014-10-04 15:21:42

Asa,toate-s bune si frumoase,dar care este problema reala,de fapt???Ca nu ai un prieten????Draga mea,esti un copil,ai tot timpul din lume pentru inceperea unei relatii de prietenie,care se poate transforma ,foarte usor,intr-una de iubire!!!In cazul prezentat de tine,trebuie sa fii sincera si nimic mai mult,de ce ar trebui sa ascunzi faptul ca nu ai mai avut prieten??Este o mare prostie ceea ce spui mai sus,cum adica,ti-e teama sa fii tu insati???NICIODATA,draga mea,sa nu iti fie jena sa te prezinti asa cum esti,naturala,tanara si la inceput de drum in amor!!!!Ce o sa creada un presupus prieten???? Daca acel tanar te va placea asa cum esti,cu siguranta nu te va judeca ca te afli la prima relatie!!Daca,totusi,o va face,inseamna ca nu este demn de prietenia ta sincera si tinereasca!!!Si il trimiti sa se plimbe in parc,este foarte simplu de facut!!! Studiul,draga mea,este mult mai important decat amorul,ia aminte ce tastez aici,roadele obtinute mai tarziu vor fi rezultatele muncii de acum!!!

Asemenea!!

Corect!!!!
Sasha_Criss
Postat pe 4 Octombrie 2014 15:34
Dar parca la 20 si ceva de ani acus 22 e putin jenant sa nu fi avut o relatie.pana si sora mea de 14 ani are prieten :)).Acum stau si ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa accept propunerile de relatii din "tinerete";insa daca nu am simtit o asa atractie fata de respectivii am preferat sa spun pas si sa astept ca poate intr-o zi il voi fi intalnit pe cel potrivit insa acum mi se pare cam imposibil cand nu fac decat sa ma duc la facultate si inapoi iar prin cluburi nici nu am cu cine sa ies intrucat prietenele mele sunt plecate prin alte orase la studii.
Multumesc de raspuns.O zi buna
JustElla
Postat pe 4 Octombrie 2014 15:40
De la: JustElla, la data 2014-10-04 15:40:15Dar parca la 20 si ceva de ani acus 22 e putin jenant sa nu fi avut o relatie.pana si sora mea de 14 ani are prieten :)).Acum stau si ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa accept propunerile de relatii din "tinerete";insa daca nu am simtit o asa atractie fata de respectivii am preferat sa spun pas si sa astept ca poate intr-o zi il voi fi intalnit pe cel potrivit insa acum mi se pare cam imposibil cand nu fac decat sa ma duc la facultate si inapoi iar prin cluburi nici nu am cu cine sa ies intrucat prietenele mele sunt plecate prin alte orase la studii.

Il vei intalni pe acel tanar,care te va face fericita!!Ai rabdare!!! Esti un copil,si sa nu ma contrazici,te rog!!! Sora ta sa faca bine sa termine cu tampeniile,inca ii spala mama voastra chiloteii,nu????
kudika_15804
Postat pe 4 Octombrie 2014 16:16
Nu este obligatoriu sa fii la fel cu ceilalti , nu te raporta la cineva anume , fii fericita cu tine insati caci Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi. Eu zic sa lasi lucrurile sa curga in ritmul lor... nu toti ce au relatii sunt si fericiti! Stiu ca esti tanara si vrei fluturi in stomac si sarutari sub clar de luna , nu neaparat sex ; dar asculta ceva si incearca sa intelegi ce spune omul acesta ...http://www.youtube.com/watch?v=DZfPPlR7r6c
kudika_956659
Postat pe 4 Octombrie 2014 16:39
De la: JustElla, la data 2014-10-04 15:40:15Dar parca la 20 si ceva de ani acus 22 e putin jenant sa nu fi avut o relatie.pana si sora mea de 14 ani are prieten :)).Acum stau si ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa accept propunerile de relatii din "tinerete";insa daca nu am simtit o asa atractie fata de respectivii am preferat sa spun pas si sa astept ca poate intr-o zi il voi fi intalnit pe cel potrivit insa acum mi se pare cam imposibil cand nu fac decat sa ma duc la facultate si inapoi iar prin cluburi nici nu am cu cine sa ies intrucat prietenele mele sunt plecate prin alte orase la studii.

mie imi spui?? acum fetitele incep sa iese in cluburi cu iubitii lor de la 12 ani nu e sanatos din punct de vedere moral acest lucru. trebuie sa lasam lucrurile sa decurga de la sine, de la natura odata cu varsta...deja daca nu ai poze cu iubitul in valurile marii din gimnaziu esti un nimeni..traim intr-o societate care coboara din ce in ce mai jos! educatia lipseste cu desavarsire! nu te uita la ele, vezi-ti de viata ta pentru ca este ok asa cum este!
ce e al tau, e pus deoparte! fi independenta!
Sasha_Criss
Postat pe 4 Octombrie 2014 20:50
Da poate sa o fi insa e un sentiment de pustiu, de gol mai ales atunci cand toate prietenele mele si colege si absolut toate au pe cineva si au cu cine iesi,au cu cine sa isi petreaca timpul iar eu uneori stau numai in casa (cand am timp liber)pentru ca nu am cu cine iesi intrucat fetele au iubiti si au cu ce sa isi ocupe timpul.E si putin cam deranjant atunci cand ma intreaba pana si rudele "ei si nu ti-ai gasit si tu un iubi"de parca ar fi asa de usor.Situatia asta m-a facut sa plang de multe ori si nu pot sa cred ca am ajuns sa fiu suparata din cauza asta.Dar atunci cand ramai singura pentru ca toata lumea e cu iubitul/iubita si nu are nimeni timp sa iasa cu tine ma face sa fiu cu moralul la pamant.
JustElla
Postat pe 4 Octombrie 2014 21:14
asa o fi*
JustElla
Postat pe 4 Octombrie 2014 21:14

Inventezi "probleme"acolo unde nu sunt, draguta!
Lasa viata sa rezolve la timpul potrivit treaba asta.De ce te grabesti si crezi ai avea mai multa valoare cu un individ alaturi?
Daca ai avea 50 de ani si nu te-a "latrat"nici un caine pana atunci as zice sa disperi si sa consideri ca ai o problema, dar asa nici nu merita.O sa vina si Fat- Frumos cand va fi timpul!
Arno_28
Postat pe 5 Octombrie 2014 09:01
Hello JustElla !
O sa-ti spun din perspectiva mea ceea ce cred !
Nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu ai avut o relatie , si asa lumea asta a luat-o razna cu "relatiile" , asa ca stai linistita !
Acum ca tot veni vorba cum s-ar simti un baiat daca i-ai zice ca nu ai avut o relatie , eu sincer m-as simti onorat ca din atatia ai ales sa faci cu mine acest pas , dar crede-ma barbatii sunt niste imbecili porci etc etc , stii tu si vor doar sa se culce cu tine si apoi sa te arunce , deci ai grija cu cine incepi o relatie , poate ai noroc si o incepi exact cu cine te merita si nu te face sa suferi!
now000
Postat pe 5 Octombrie 2014 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-am indragostit de un barbat cu vicii :( 29 De la: geo_reincarcat_iara 25 Iulie 2010 23:22
el pleaca si zice ca pt binele meu... 28 De la: kudika3011 6 August 2010 23:27
copatibilitate 13 De la: pamela_1 19 Mai 2009 15:20
Despre relatii intre persoane de aceeasi zodie 6 De la: liza24_84 20 Decembrie 2008 19:16
Povestea mea 5 De la: kudika_pudika 1 Noiembrie 2011 22:54