Setari Cookie-uri

Ne-am mutat impreuna, dar vrea sa ne despartim..

Buna! Nici nu stiu de unde sa incep.. sunt intr-o relatie de 9 ani cu un baiat, ne stim de 11 ani.. relatia a avut si suisuri si coborasuri, am mai fost despartiti, ne-am mai impacat..dar mereau ne-am fost alaturi in momentele dificile ale vietii si ne-am sustinut. De 2 luni ne-am mutat impreuna in chirie pentru a nu face naveta, eu cu facultatea, el cu serviciul pe care l-a inceput din ziua in care ne-am mutat. Vreo luna si jumatate totul a fost bine, ieseam, petreceam mult timp impreuna, mereu imi povestea de munca lui si voia sa ma implice si pe mine.. Pe partea de sex nu eram straluciti, insa eu am fost dispusa mereu sa incercam. Mentionez ca ambii suntem la prima relatie serioasa, am fost primul unul pentru celalalt.. Toata lumea stie ca ne-am mutat impreuna, stiu ca a vb si cu prietenii lui si colegii de serviciu despre mine mult. De prin noiembrie am avut eu pasarele cum ca poate nu ii place sa stea cu mine, dar pana acum vreo sapt si jumatate mereu ma asigura ca vrea sa stam impreuna, vrea un viitor cu mine si ma iubeste. Intr-adevar, am tendinta de a fi putin cam posesiva si geloasa si cand ne certam mereu vorbesc mult prea mult, ori lui nu prea ii plac discutiile de genul. Insa de vreo saptamana, am glumit eu ca parca suntem amici si deodata el a inceput sa spuna mereu ca ne-am despartit, ca vrea sa fie liber, ca nu ma mai suporta.. weekendul acesta e primul pe care il petrecem separat: eu singura la apartament, el la prietenii lui la camin. Nu stiu ce sa fac, avem atatia ani in spate, il iubesc, cred ca si el ma iubeste..si chiar vreau sa ma schimb putin, dar el nu vrea sa mai incercam. Acum vin si sarbatorile, vreau sa le petrecem impreuna si nu vreau sa ne mutam din chirie deoarece asa sigur nu ne vom mai impaca mai ales ca afla toata lumea.. Nu stiu cum sa ma comport pentru a-l convinge ca meritam o sansa..
kudika_977873
Postat pe 14 Decembrie 2014 20:50
Draga mea , gura lumii are mereu ceva de zis , tu nu cu lumea doresti sa traiesti ci cu el...
Vorbeste-i deschis ,asa cum ai facut si aici , sustii ca ai exagerat uneori motivat sau nu , doar tu stii cel mai bine ; lasa-l sa-ti vorbeasca la randul sau , asculta-l si vezi ce are de zis , astfel poate ajungeti la un numitor comun , lasand nimicurile si copilariile deoparte.Incearca sa vorbesti doar esentialul , nu vorbii mai mult ca el ..pt ca daca este atat de suparat pe tine si nu-l lasi sa vorbeasca , e posibil sa ramai sa vorbesti singura.

Succes si m-as bucura sa aud ca v-ati impacat
kudykkka
Postat pe 14 Decembrie 2014 21:36
De la: kudika_977873, la data 2014-12-14 20:50:31Buna! Nici nu stiu de unde sa incep.. sunt intr-o relatie de 9 ani cu un baiat, ne stim de 11 ani.. relatia a avut si suisuri si coborasuri, am mai fost despartiti, ne-am mai impacat..dar mereau ne-am fost alaturi in momentele dificile ale vietii si ne-am sustinut. De 2 luni ne-am mutat impreuna in chirie pentru a nu face naveta, eu cu facultatea, el cu serviciul pe care l-a inceput din ziua in care ne-am mutat. Vreo luna si jumatate totul a fost bine, ieseam, petreceam mult timp impreuna, mereu imi povestea de munca lui si voia sa ma implice si pe mine.. Pe partea de sex nu eram straluciti, insa eu am fost dispusa mereu sa incercam. Mentionez ca ambii suntem la prima relatie serioasa, am fost primul unul pentru celalalt.. Toata lumea stie ca ne-am mutat impreuna, stiu ca a vb si cu prietenii lui si colegii de serviciu despre mine mult. De prin noiembrie am avut eu pasarele cum ca poate nu ii place sa stea cu mine, dar pana acum vreo sapt si jumatate mereu ma asigura ca vrea sa stam impreuna, vrea un viitor cu mine si ma iubeste. Intr-adevar, am tendinta de a fi putin cam posesiva si geloasa si cand ne certam mereu vorbesc mult prea mult, ori lui nu prea ii plac discutiile de genul. Insa de vreo saptamana, am glumit eu ca parca suntem amici si deodata el a inceput sa spuna mereu ca ne-am despartit, ca vrea sa fie liber, ca nu ma mai suporta.. weekendul acesta e primul pe care il petrecem separat: eu singura la apartament, el la prietenii lui la camin. Nu stiu ce sa fac, avem atatia ani in spate, il iubesc, cred ca si el ma iubeste..si chiar vreau sa ma schimb putin, dar el nu vrea sa mai incercam. Acum vin si sarbatorile, vreau sa le petrecem impreuna si nu vreau sa ne mutam din chirie deoarece asa sigur nu ne vom mai impaca mai ales ca afla toata lumea.. Nu stiu cum sa ma comport pentru a-l convinge ca meritam o sansa..

Esti insuportabila
INTELIGENTUL-
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:16
Ma cam depaseste acest subiect, dar parerea mea ar fi sa ii lasi un timp spatiu liber si te va cauta el daca chiar te iubeste.
Only_One
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:55
De la: kudika_977873, la data 2014-12-14 20:50:31Buna! Nici nu stiu de unde sa incep.. sunt intr-o relatie de 9 ani cu un baiat, ne stim de 11 ani.. relatia a avut si suisuri si coborasuri, am mai fost despartiti, ne-am mai impacat..dar mereau ne-am fost alaturi in momentele dificile ale vietii si ne-am sustinut. De 2 luni ne-am mutat impreuna in chirie pentru a nu face naveta, eu cu facultatea, el cu serviciul pe care l-a inceput din ziua in care ne-am mutat. Vreo luna si jumatate totul a fost bine, ieseam, petreceam mult timp impreuna, mereu imi povestea de munca lui si voia sa ma implice si pe mine.. Pe partea de sex nu eram straluciti, insa eu am fost dispusa mereu sa incercam. Mentionez ca ambii suntem la prima relatie serioasa, am fost primul unul pentru celalalt.. Toata lumea stie ca ne-am mutat impreuna, stiu ca a vb si cu prietenii lui si colegii de serviciu despre mine mult. ...............................................


Abordeaza-l intr-o maniera delicata ,recunoaste comportamentul tau,care,asa cum ai spus,a fost,de multe ori,nepotrivit si explica-i,dar pe un ton coborat si fara a ridica pretentii,ce anume doresti in relatia voastra,ar fi pacat ca dupa atatia ani de prietenie ,sa nu reusiti sa depasiti impasul in care va aflati,daca iubirea voastra este sincera!!!

Incearca sa te stapanesti si nu mai "toca iarba la rate" fara rost,aceasta atitudine nu place majoritatii barbatilor!!!

In ceea ce priveste lumea,de ce te preocupa ce va spune ea,oricum,oamenii sunt palavragii si barfitori fara scrupule,in marea majoritate,"tatismele" sunt la ordinea zilei !!! Daca iubitul tau nu iti da motive pentru care sa reactionezi incisiv,nu trebuie sa iti manifesti gelozia,caci ea te va distruge emotional si te va indeparta de partenerul tau,ceea ce s-a intamplat deja!!!

Contacteaza-l si roaga-l sa te asculte,daca te iubeste cu adevarat,o va face!!! Si inlatura atitudinea de mahalagioaica din viata ta!!
kudika_15804
Postat pe 15 Decembrie 2014 08:56
Hotãrãște ce vrei de fapt. Vrei o continuare a poveștii care a mers greu și cu multe suișuri și coborâșuri, sau vrei sã te înțelegi pe tine și sã-ți pui la îndoialã posibilitatea de a te adapta la situația existentã. Dacã ține la tine se va întoarce repede cu scuze, dacã nu te mai vrea nu o sã te mai bage în seamã. Crezi cã este persoana care ți se potrivește, sau cã tu ești cea care i se potrivește ? Dupã cum ai detaliat povestea voastrã era doar ca sã fie ceva. Fiecare a greșit în felul lui și fiercare plãtește în felul lui. Mai bine ai trece mai departe, deoarece viața așteaptã sã te prindã în vârtejul ei și tu nu ești decisã.
Ioan_B
Postat pe 4 Ianuarie 2015 18:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt confuza, in ce parte sa merg, unde sa privesc....?! 5 De la: Alexandra_Ella 3 Aprilie 2015 23:36
Ajutati-ma!! 20 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:54
As dori un sfat...fostul ma cauta DIN NOU... 37 De la: kudika066423 21 Septembrie 2009 22:04
a plecat geo :(...din nou! 65 De la: Lucia38 9 Decembrie 2009 10:19
Vi s-a mai intamplat? 11 De la: ladya 16 Ianuarie 2009 01:15