Setari Cookie-uri

!

Sunt cu iubitul meu de 4 ani si de cand mi-am inceput viata sexuala alaturi el nu am avut nicio problema insa de 1 an, aproape ca nu mai am "pofta" sa fac dragoste cu el.Initial am aruncat vina pe oboseala si stresul din ultimele luni, dar acum cateva zile am purtat intamplator o discutie cu o cunostinta care este farmacista despre medicamentul Zynerit pentru tratarea acneei si mi-a spus ca folosit pe o perioada lunga de timp poate avea efecte secundare de a nu mai putea face copii.Acum 1 an jumatate am folosit acest medicament pe o perioada mai lunga de timp datorita problemelor pe care le aveam cu acneea insa deabia acum imi fac griji, credeti ca poate avea vreo legatura si cu lipsa dorintei sexuale? Sau daca nu ce as putea face?
Alina-Ella
Postat pe 12 Martie 2015 23:43
De la: Alina-Ella, la data 2015-03-12 23:43:58Sunt cu iubitul meu de 4 ani si de cand mi-am inceput viata sexuala alaturi el nu am avut nicio problema insa de 1 an, aproape ca nu mai am "pofta" sa fac dragoste cu el.Initial am aruncat vina pe oboseala si stresul din ultimele luni, dar acum cateva zile am purtat intamplator o discutie cu o cunostinta care este farmacista despre medicamentul Zynerit pentru tratarea acneei si mi-a spus ca folosit pe o perioada lunga de timp poate avea efecte secundare de a nu mai putea face copii.Acum 1 an jumatate am folosit acest medicament pe o perioada mai lunga de timp datorita problemelor pe care le aveam cu acneea insa deabia acum imi fac griji, credeti ca poate avea vreo legatura si cu lipsa dorintei sexuale? Sau daca nu ce as putea face?

Ti-a disparut interesul fata de partenerul tau!!!Il iubesti sau stationati in relatie,doar de dragul de a avea o relatie????Problema ta nu are nicio legatura cu tratamentul urmat pentru tratatrea acneei!!!

Cum traiti relatia voastra,cum o improspatati????Esti o partenera activa sau doar astepti sa fii iubita????Sentimentele reale declanseaza manifestarile iubirii!!!Cum va faceti bucurii,unul altuia????Cred ca apatia si-a facut aparitia in relatia voastra!!Ce varsta aveti????Intoarce-te la inceputul relatiei voastre,daca va iubiti si cauta sa afli ce s-a strecurat negativ in ea,mai ales ca venit din partea ta!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Martie 2015 07:19
Imi place titlul topicului.
Rotty_
Postat pe 13 Martie 2015 08:55
De la: kudika_15804, la data 2015-03-13 07:19:37
De la: Alina-Ella, la data 2015-03-12 23:43:58Sunt cu iubitul meu de 4 ani si de cand mi-am inceput viata sexuala alaturi el nu am avut nicio problema insa de 1 an, aproape ca nu mai am "pofta" sa fac dragoste cu el.Initial am aruncat vina pe oboseala si stresul din ultimele luni, dar acum cateva zile am purtat intamplator o discutie cu o cunostinta care este farmacista despre medicamentul Zynerit pentru tratarea acneei si mi-a spus ca folosit pe o perioada lunga de timp poate avea efecte secundare de a nu mai putea face copii.Acum 1 an jumatate am folosit acest medicament pe o perioada mai lunga de timp datorita problemelor pe care le aveam cu acneea insa deabia acum imi fac griji, credeti ca poate avea vreo legatura si cu lipsa dorintei sexuale? Sau daca nu ce as putea face?

Ti-a disparut interesul fata de partenerul tau!!!Il iubesti sau stationati in relatie,doar de dragul de a avea o relatie????Problema ta nu are nicio legatura cu tratamentul urmat pentru tratatrea acneei!!!

Cum traiti relatia voastra,cum o improspatati????Esti o partenera activa sau doar astepti sa fii iubita????Sentimentele reale declanseaza manifestarile iubirii!!!Cum va faceti bucurii,unul altuia????Cred ca apatia si-a facut aparitia in relatia voastra!!Ce varsta aveti????Intoarce-te la inceputul relatiei voastre,daca va iubiti si cauta sa afli ce s-a strecurat negativ in ea,mai ales ca venit din partea ta!!!

Eu am 22 de ani si el 23 si desi suntem de 4 ani impreuna ne iubim si rar a intervenit monotonia intre noi,am mai avut diverse certuri,dar nu consider ca asta ar fi problema..sunt o fire foarte activa si nu astept doar sa primesc fara sa ofer cel putin asa eram in urma cu ceva vreme pana sa apara starea aceasta in care pur si simplu nu imi mai doresc atat de des sa fac dragoste..
Alina-Ella
Postat pe 13 Martie 2015 18:08
De la: Alina-Ella, la data 2015-03-13 18:08:32
Eu am 22 de ani si el 23 si desi suntem de 4 ani impreuna ne iubim si rar a intervenit monotonia intre noi,am mai avut diverse certuri,dar nu consider ca asta ar fi problema..sunt o fire foarte activa si nu astept doar sa primesc fara sa ofer cel putin asa eram in urma cu ceva vreme pana sa apara starea aceasta in care pur si simplu nu imi mai doresc atat de des sa fac dragoste..

Varsta avuta nu justifica scaderea libidoului,dimpotriva,la aceasta varsta,dorinta de a face dragoste este prezenta si normala!!!Problema expusa de tine poate avea la baza si una de ordin medical,exista cazuri!!!Ce inseamna "atat de dea",in conceptia ta????

Draga mea,atunci cand vorbim de iubire,nu se pune in discutie scaderea libidoului!!Ce s-a intamplat in viata ta intima inainte de a aparea acest neajuns????Trebuie sa fi fost ceva anume,care a declansat inapetenta ta de a face dragoste cu iubitul tau!!!

Daca nu exista probleme de natura emotionala intre voi si daca anumite nemultumiri sau frustrari nu iti dau pace,nevrand sa le prezinti aici,sfatul meu este acela de a te prezenta la medicul ginecolog curant,caruia sa ii povestesti fara jena ,ceea ce ti se intampla!!Stiu ca exista medicatie pentru rezolvarea a astfel de probleme,dar trebuie identificata cauza,caci acestea nu apar din senin!!!

Este adevarat,exista si un debut al rutinei in viata voastra sexuala,incercati sa va redescoperiti in iubirea voastra!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Martie 2015 18:29
alina cel mai important este sa nu asculti ce spune femeia de mai sus
kudika_982635
Postat pe 13 Martie 2015 18:59
Buna tuturor. va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. am 18 ani si am facut sex cu iubitul meu si mi-o baga tare si repede,penisul lui e destul de mare, aprox. 16 cm, mentionez ca in timpul sexului nu m-a durut deloc iar pe a doua zi am incercat sa facem iar si dupa vreo 5 minute m-o luat o durere acceptabila, dar nu ne-am oprit, dupa vreo 10min m-a luat o durere crunta si i-am zis sa ne oprim, dupa care m-am dus sa fac pipi si m-o durut si mai tare de am inceput sa plang. Ma luat si o senzatie de voma si durerea la nivelul uterului sau mai exact ma durea toata partea de "jos" a persistat vreo o ora jumatate. Ce poate fi? multumesc anticipat.imi cer scuze pentru ca am scris aici.
kudika_980112
Postat pe 15 Martie 2015 11:41
De la: kudika_980112, la data 2015-03-15 11:41:20Buna tuturor. va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. am 18 ani si am facut sex cu iubitul meu si mi-o baga tare si repede,penisul lui e destul de mare, aprox. 16 cm, mentionez ca in timpul sexului nu m-a durut deloc iar pe a doua zi am incercat sa facem iar si dupa vreo 5 minute m-o luat o durere acceptabila, dar nu ne-am oprit, dupa vreo 10min m-a luat o durere crunta si i-am zis sa ne oprim, dupa care m-am dus sa fac pipi si m-o durut si mai tare de am inceput sa plang. Ma luat si o senzatie de voma si durerea la nivelul uterului sau mai exact ma durea toata partea de "jos" a persistat vreo o ora jumatate. Ce poate fi? multumesc anticipat.imi cer scuze pentru ca am scris aici.

Mergi la un medic ginecolog si o sa afli!
Arno_28
Postat pe 29 Martie 2015 10:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Heeeeelp ! 15 De la: Madallina16 31 Iulie 2014 13:43
Are rost sa folosesim pilula de a doua zi? 9 De la: kudika509595 19 Februarie 2012 13:58
10 cm ajung? 661 De la: pickard 14 Octombrie 2010 23:00
Buna.. 37 De la: kudika439679 21 Mai 2012 23:16
am o problema 10 De la: Aphrodite 24 Noiembrie 2009 20:56