Setari Cookie-uri

femeie matura

Buna ziua.Sunt Daniel,am 26 de ani,sunt un tip foarte comunicativ deschis si foarte serios.Precizez ca sunt casatorit.cu o sotie frumoasa de aprox 2 ani de zile.Dar am o problema.Sotia mea arata extraordinar.este o femeie foarte sexy cu foarte mult sex appel.Problema este ca ma atrag foarte mult femeile mature si putin mai grasute.Sotia mea arta perfect la corp.90-60-90 aprox.sani potriviti..are 23 de ani...intrebarea mea este de ce ma atrag femeile mature cu o asa femeie tanara langa mine.Am numai fetisuri si placeri ascunse cu femei grasute sau grase si cu femei mature maxim 50 de ani???de ce...poate imi dati voi vre-o explicatie???
Alexandru_Florin_Stefanescu_1
Postat pe 7 Octombrie 2015 10:20
De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1, la data 2015-10-07 10:20:55Buna ziua.Sunt Daniel,am 26 de ani,sunt un tip foarte comunicativ deschis si foarte serios.Precizez ca sunt casatorit.cu o sotie frumoasa de aprox 2 ani de zile.Dar am o problema.Sotia mea arata extraordinar.este o femeie foarte sexy cu foarte mult sex appel.Problema este ca ma atrag foarte mult femeile mature si putin mai grasute.Sotia mea arta perfect la corp.90-60-90 aprox.sani potriviti..are 23 de ani...intrebarea mea este de ce ma atrag femeile mature cu o asa femeie tanara langa mine.Am numai fetisuri si placeri ascunse cu femei grasute sau grase si cu femei mature maxim 50 de ani???de ce...poate imi dati voi vre-o explicatie???



Daca ai astfel de "fetisuri si placeri ascunse" de ce te-ai casatorit cu o tanara frumoasa si bine construita fizic,nu ai avut astfel de preferinte inca de la debutul tau sexual sau au aparut pe parcurs????Nu esti primul tanar,nici ultimul cu astfel de inclinatii,poti incerca sa discuti cu un psiholog,dar nu garantez corectarea inclinatiei tale,caci ceea ce ti se intampla porneste din interiorul tau si va trebui sa lupti cu aceasta problema reprimand-o in sufletul tau,daca doresti sa iti pastrezi familia!!Nu este o situatie placuta,caci,cu timpul,iti vei respinge sotia,ceea ce nu cred ca va suporta!!

A recunoaste cine si ce esti,ce placeri si dorinte ai si fii adevarat in tot ceea ce fcai este un act ,care denota multa onestitate si transparenta in modul de a fi!!!

Te atrag femeile mature pentru ca asa esti construit,nu este ceva care poate fi eradicat imediat,asa cum exista cazuri ,in care femei mature sunt atrase de tineri,nu este vina nimanui,pur si simplu ,corpul lor dicteaza legea dupa care poate functiona normal!
kudika_15804
Postat pe 7 Octombrie 2015 11:24
Ideea este ca nu am avut astfel de placeri inainte de casatorie.in timpul perrecut alaturi de sotia mea pana acum am intalnit astfel de femei si am avut si relatii extra cu ele..pur si simplu aventuri din care mi-au ramas amintirile atat.si de atunci pot spune ca ini plac astfel de femei....banuiesc ca intradevar este o problema din pshicul meu pe care numai eu o pot indeparta...dar imi e foarte greu..pt ca imi place si atata timp cat iti place un lucru e greu sa il uiti...nu??
Alexandru_Florin_Stefanescu_1
Postat pe 7 Octombrie 2015 12:31
De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1, la data 2015-10-07 12:31:07Ideea este ca nu am avut astfel de placeri inainte de casatorie.in timpul perrecut alaturi de sotia mea pana acum am intalnit astfel de femei si am avut si relatii extra cu ele..pur si simplu aventuri din care mi-au ramas amintirile atat.si de atunci pot spune ca ini plac astfel de femei....banuiesc ca intradevar este o problema din pshicul meu pe care numai eu o pot indeparta...dar imi e foarte greu..pt ca imi place si atata timp cat iti place un lucru e greu sa il uiti...nu??



Atractia fata de sotia ta mai este inca prezenta sau te supui convenientelor,neavand alta solutie in acest moment???? Aceasta dorinta ascunsa ,de a te aventura in relatii cu femei mature,cu toate ca esti casatorit cu o tanar superba,daca este sa respectam descrierea facuta de tine,nu este in favoarea ta,caci comportamentul tau nu este corect si normal intr-o viata de cuplu!!Dorinta ta a existat in stare latenta,asa ceva nu apare in timp,nu are un moment declansator,cred ca nu se poate pune in discutie curiozitatea ta excesiva,mai ales,in aceasta directie,ea a rabufnit acum ca urmare a interesului tau hormonal fata de astfel de femei!!!!!!!Nu cred intr-un succes rasunator ,in cazul in care ai discuta cu un specialist,dar tot ce te pot sfatui este sa discuti acest aspect cu sotia ta,asa este corect fata de amandoi,ea nu trebuie sa sufere,fii corect fata de ea,si psihologul te va sfatui in acelasi mod,este o problema,care afecteaza orice cuplu aflat intr-o asemenea situatie!!!Si inca ceva,nu este o solutie sa iti inseli sotia,caci problema nu va fi eliminata,dimpotriva,o va acutiza,ci cauta sa intelegi ce ti se intampla si sa contracarezi propriile porniri,daca iti iubesti sotia!!Sincer,am ceva dubii legate de acuratetea sentimentelor tale fata de cea,care ti-a devenit sotie!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Octombrie 2015 13:14
sincer tinand cont de toate aspectele la cum arata ..si ceea ce face ea..si felul ei de a fi..nu ma mai impresioneaza cu nimic...iar sentimentele fata de ea...logic sunt scazute atata timp cat eu imi doresc altceva nu?
Alexandru_Florin_Stefanescu_1
Postat pe 7 Octombrie 2015 13:26
De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1, la data 2015-10-07 13:26:12sincer tinand cont de toate aspectele la cum arata ..si ceea ce face ea..si felul ei de a fi..nu ma mai impresioneaza cu nimic...iar sentimentele fata de ea...logic sunt scazute atata timp cat eu imi doresc altceva nu?



Nu iti cunosc sotia ,deci nu pot avansa niste comentarii in ceea ce-o privesc,ca sotie vorbind,dar,pana la urma,problema este la tine,nicidecum la ea!!!Tinere,nu este greu sa inseli,indiferent daca o faci cu o tanara sau o femeie matura,dar va fi imposibil sa stergi dezamagirea,care se va naste in inima partenerei tale de viata,in momentul in care iti va afla natura placerilor si dorintelor tale clandestine,fii sincer cu ea si povesteste-i problema ta,asa este corect!!!Se va afla intr-o buna zi si nu stiu cat va fi de confortabil pentru amandoi!!!!

Am o intrebare:
Din numarul total de femei mature,cu care te-ai aventurat,ar fi fost dispusa vreuna sa avanseze lucrurile,dorind sa iti devina sotie,presupun ca nu le-ai spus cat esti de casatorit,si cu o tanara frumoasa!!!!Nu este obligatoriu sa imi raspunzi la aceasta intrebare,dar o eventuala cerere de acest gen ti-ar fi dat niste raspunsuri legate de activitatea ta extraconjugala!!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Octombrie 2015 14:05
mi-ai dat de gandit....o sa ma gandesc..bine cu privire la asta...si revin..
Alexandru_Florin_Stefanescu_1
Postat pe 7 Octombrie 2015 14:31
Buna, Daniel...am citit acum ce ai scris si ce ti s-a raspuns...si, ca o femeie matura ce sunt, ma gandesc ca, poate...te pot ajuta! Nu te gandi la ..:)) Poate ca tu, avand relatii extraconjugale cu femei mai mari de ani ca tine...ai simtit ceea ce nu ai cum sa simti la o fata de 23 de ani...si anume ca femeile peste 40 au o mult mai mare dorinta sexuala...STIU sa SIMTA totul...Iti spun asta din proprie experienta, citeam in tinerete ca femeia abia dupa 30 de ani e FEMEIE...ei bine, nu! eu abia la 40 m-am simtit mai dornica si mai implinita..si mai senzuala si...ce sa mai zic...MINUNAT! si..la 23 de ani, eram o tanara inalta...cu trup de fotomodel...:) Deci, probabil ca stii tu de ce simti ce simti! Nu este nimic grav, rau....Poate ca doar ai nevoie de mai mult din partea partenerei...sa o simti "altfel"!
blackvelvet10
Postat pe 9 Octombrie 2015 11:24
De la: blackvelvet10, la data 2015-10-09 11:24:41Buna, Daniel...am citit acum ce ai scris si ce ti s-a raspuns...si, ca o femeie matura ce sunt, ma gandesc ca, poate...te pot ajuta! Nu te gandi la ..:)) Poate ca tu, avand relatii extraconjugale cu femei mai mari de ani ca tine...ai simtit ceea ce nu ai cum sa simti la o fata de 23 de ani...si anume ca femeile peste 40 au o mult mai mare dorinta sexuala...STIU sa SIMTA totul...Iti spun asta din proprie experienta, citeam in tinerete ca femeia abia dupa 30 de ani e FEMEIE...ei bine, nu! eu abia la 40 m-am simtit mai dornica si mai implinita..si mai senzuala si...ce sa mai zic...MINUNAT! si..la 23 de ani, eram o tanara inalta...cu trup de fotomodel...:) Deci, probabil ca stii tu de ce simti ce simti! Nu este nimic grav, rau....Poate ca doar ai nevoie de mai mult din partea partenerei...sa o simti "altfel"!



Este un mare adevar in ceea ce ai spus referitor la legatura stransa intre maturitate si implinirea din punct de vedere sexual a femeii!!!Personal,nu as renunta la varsta de acum pentru anii tineretii mele,caci nu mai au nimic in comun,decat posesoarea!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Octombrie 2015 12:15
Hahaha...de acord! insa..cu o mica adaugire...eu mi-as dori sa mai raman vreo 20 de ani la minunata varsta de 45 !! si apoi, pot sa...gata! :))
blackvelvet10
Postat pe 9 Octombrie 2015 16:09
De la: blackvelvet10, la data 2015-10-09 16:09:15Hahaha...de acord! insa..cu o mica adaugire...eu mi-as dori sa mai raman vreo 20 de ani la minunata varsta de 45 !! si apoi, pot sa...gata! :))



Asa sa fie,daca asta iti doresti!!!
Ce pot sa mai adaug este faptul ca un spirit "viu" va asigura trupului toata energia necesara parcurgerii tuturor etapelor vietii!!Eu,una,utilizez frecvent verbul "A putea",caci acest verb este sinonim cu verbul "A trai",in absolut orice domeniu!!!! A imbatrani frumos este esenta vietii!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Octombrie 2015 16:19
Clar! Este adevarat ce scrii...eu insa refuz sa ma gandesc la batranete...imi vine greu sa accept inca ideea de "batranete"...desi..normal, ma indrept cu pasi mari! Pana atunci ( pana voi accepta ideea...), imi place sa ma simt o femeie care inca este privita ca FEMEIE!
blackvelvet10
Postat pe 9 Octombrie 2015 16:31
De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1, la data 2015-10-07 13:26:12sincer tinand cont de toate aspectele la cum arata ..si ceea ce face ea..si felul ei de a fi..nu ma mai impresioneaza cu nimic...iar sentimentele fata de ea...logic sunt scazute atata timp cat eu imi doresc altceva nu?



Ma baiatule , tu chiar stii ce vrei , ca tine se gasesc la tot pasul
Daca tot esti babofil , si nu ai sentimente fata de sotia ta , de ce mama naibii mai stai cu ea si nu o lasi sa fie iubita de un barbat care s-o merite ?!!
Si asa poate-ti gasesti si tu fericirea vietii tale
kudika_988778
Postat pe 9 Octombrie 2015 20:17
da,,este adevarat ce scrieti,,ft ft adevarat
kudika_991915
Postat pe 9 Octombrie 2015 20:29
Dar nu trebuia sa te casatoresti daca stii ca ai astfel de fetisuri!Femeile de tipul asta grase si in varsta te atrag cel mai mult din cat am inteles si sunt sigura ca in pat cu sotia nu dai totul pt ea,mai degraba ti-ar placea sa ti-o bagi in una grasa de 50 de ani.Ii strici viata,mai bine divorteaza ca esti inca tanar,traieste in aveturi,fii amant pana iti trece etapa asta apoi casatoreste-te.
GoldAngel
Postat pe 20 Februarie 2016 13:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
10 motive sa fi femeie,10 motive sa fi barbat 15 De la: izza7373 23 Ianuarie 2009 15:32
Erectie slaba!! 23 De la: ZEINAB 1 Aprilie 2013 06:11
un sfat m -a pus pe cartela 42 De la: addodas 11 Septembrie 2009 22:09
CARTI SUPER despre SEX-pentru cei carora le place sa faca SEX 25 De la: yumalai 22 Ianuarie 2010 10:39
sex in the city 23 De la: dragon_fly88 3 Septembrie 2010 08:19