Mai multe
| Vreau sa impartasesc tuturor parerea mea despre noul produs de la Hochland - branza tartinabila Tartino. Este realizat din ingrediente naturale si este disponibil in 3 variante: Natur, Rosii si Spanac. Are un ambalaj inovator, un tub cu forme integrate: steluta, trifoi, spaghetti extrem de atractive pentru copii. Isi realizeaza singuri tartinele si le decoreaza dupa dorintele lor. Branza tartinabila Tartino este foarte gustoasa si sanatoasa si va recomand s-o incercati. Mie personal imi place in special varianta cu rosii, dar restul familiei prefera celelalte doua variante. Sunt curioasa sa aflu si alte pareri! | ||
|
medoc Postat pe 28 Octombrie 2015 18:54 |
||
|---|---|---|
De la: medoc, la data 2015-10-28 18:54:37Vreau sa impartasesc tuturor parerea mea despre noul produs de la Hochland - branza tartinabila Tartino. Este realizat din ingrediente naturale si este disponibil in 3 variante: Natur, Rosii si Spanac. Are un ambalaj inovator, un tub cu forme integrate: steluta, trifoi, spaghetti extrem de atractive pentru copii. Isi realizeaza singuri tartinele si le decoreaza dupa dorintele lor. Branza tartinabila Tartino este foarte gustoasa si sanatoasa si va recomand s-o incercati. Mie personal imi place in special varianta cu rosii, dar restul familiei prefera celelalte doua variante. Sunt curioasa sa aflu si alte pareri! ceea ce am omis sa adaug e faptul ca am primit produsele in cadrul unei campanii gratuite de testare de la BUZZStore! |
||
|
medoc Postat pe 12 Noiembrie 2015 17:47 |
||
| Si eu am testat noua branzica Tartino. Dupa testare am cumparat Tartino natur deoarece este naturala si delicioasa!Copiii adora formele pe care le pot crea . | ||
|
|
||
|
Carmen_Florenta_Petrescu_1 Postat pe 6 Ianuarie 2016 16:42 |
||
| Si eu am avut ocazia sa testez noua gama Tartino ,oferita de Buzzstore.Toate sortimentele sunt cu adevarat delicioase! | ||
|
Nicolae84 Postat pe 6 Ianuarie 2016 17:10 |
||
| Sandwich-urile sunt mai aspectoase si mai delicioase cu Tartino de la Buzzstore | ||
|
Nicolae84 Postat pe 6 Ianuarie 2016 17:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Faimoasele pastile chinezesti | 165 | De la: 18 Martie 2012 11:51 |
| Michel Montignac | 41 | De la: cornel_sabin 26 Februarie 2010 23:56 |
| Trucuri pentru slabit si sfaturi | 2 | De la: andrada_28 9 Iunie 2010 13:40 |
|
|
||
| Parodontoza | 17 | De la: momica 13 Ianuarie 2011 12:14 |
| Dieta Oshawa | 1 | De la: DeliaCona 25 Ianuarie 2011 09:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.