Mai multe
|
Buna seara ! Am mai scris un subiect pe problema pe care o am si as vrea sa mai revin cu c�teva explicații. Sunt implicat intr-o relație cu o persoana pe care o iubesc foarte mult. La �nceput totul a fost bine si frumos doar ca dup� au �nceput sa ap�ra problemele. Problemele ar fii ca persoana este foarte isterica..( am avut mari probleme, ea a ținut la fostul , mai vorbea cu el etc) Mi-a spus ca nu o sa o mai fac� dar a �nceput din nou.. pe l�ng� toate astea..toat� lumea �mi spune ca sunt o persoana foarte buna si ea fata de ea si ii ofer prea multe dec�t merita. Ea nu este capabil� sa ierte, dramatizeaz� de fiecare data, avem certuri aproape zilnic.Daca greșesc si cu cel mai mic lucru tipa.. ma �njura.. Ma face sa ma simt prost.. dar nu pot sa o p�r�sesc.. Am iubit-o si o iubesc enorm doar ca nu mai pot c�teodat�.. este genul de persoana care ea vrea ca totul sa fie ca ea, vrea ca atunci c�nd bate din palme sa i se r�spund� la telefon, sa se �nt�lneasc� cu ea , pe scurt ,,a dracu,, Doar ca eu nu sunt așa.. o iubesc dar toate crizele de isterie , toate certurile toate dramatizariile ma fac sa ma simt ultimul om de pe p�m�nt... �mi spune ca eu sunt de vina pentru tot indiferent ca e vina ei.. O iubesc dar nu știu.. dac� mai e cazul sa continuam.. |
||
|
kudika_1000086 Postat pe 29 Ianuarie 2016 00:01 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_1000086, la data 2016-01-29 00:01:58Buna seara ! O reluare a problemei tale nu te va scuti de nemultumirea adusa de ea, deci nu pierde timp pretios!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Ianuarie 2016 07:23 |
||
|
Vina ta e ca insisti sa fii alaturi de o femeie care nu te vrea . Sustii ca o iubesti ,dar posesivitatea ta si starile ei de isterie ,arata exact contrariul .Relatiile de genul asta , nu au viitor...sau poate ca va asemanati atat de mult , incat niciunul din voi nu renunta la orgolii prostesti. Compatibilitate incompatibila sau incompatibili compatibili Si ti-am mai zis , decizia iti apartine ,renunti sau continui , cred ca ai capacitatea de a lua singur decizii . |
||
|
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 30 Ianuarie 2016 12:22 |
||
| O sa treaca timpul, relatia se va adanci si tu vei fi dependent de ea. Cand ea decide sa te paraseasca , ai sa ramai pierdut. Renunta la relatia asta bolnavicioasa altfel o sa suferi mult mai mult. Nu duce nicaieri astfel de comportament.. | ||
|
Darius_ Postat pe 30 Ianuarie 2016 15:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce sa fac?Pe care il iubesc? | 26 | De la: manumarius 31 Mai 2010 20:20 |
| sorry | 11 | De la: kudika023770 4 Noiembrie 2009 12:54 |
| Clarvazatoare | 2 | De la: geo_refinantat 1 Iunie 2011 19:57 |
|
|
||
| SECRETUL DE A CUCERI | 396 | De la: kudika310661 29 Aprilie 2011 20:54 |
| Ce e de facut in nebunia asta? | 30 | De la: kudika_970879 16 Iulie 2014 01:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.