Mai multe
Buna ziua ! eu si iubitul meu suntem de 4 luni impreuna. de o luna tot imi spune ca ar vrea sa aiba o familie cu mine, sa ii port numele... a intrat cu mine din senin sa ne uitam de verighete. m-a intrebat daca eu as dori sa fiu femeia lui pentru toata viata. A discutat cu mama lui si l-a intrebat daca esti sigur si a raspuns ca da. Mie mi-a demonstrat in fiecare zi , cand se trezeste langa mine si alte lucruri ca ma iubeste si nu vrea sa plece de langa mine. stam impreuna , facem cumparaturi impreuna, unde este el sunt si eu si invers..nu exageram mai sunt situatii cand pleaca singur cu colegii sau diverse.. dar e ceva normal, nu e legat de mine. a spus canu vrea sa mearga fara mine nicaieri, drept dovada s-a rugat de ai mei sa ma lase sa merg cu el la parintii lui in italia, ca face tot ce poate sa fie bine. dar .. cand le-a spus la ai lui ca vrea sa se insoare, tatal lui nu a fost deacord acum , sa mai astepte cativa ani, sa vada , mama lui nu a avut nimic impotriva. alor mei nu le vine sa creada ca acest baiat chiar ma iubeste m-a intristat asta sa aud, chiar m-a durut si pe mine, dar mai ales pe el . aveam vise si idei ,ma gandeam si imiimaginam cum va fii...acum totul parca s-a spulberat si m-a lasat cu ochii n soare situatia. |
||
|
kudika_595 Postat pe 11 Martie 2016 09:45 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_595, la data 2016-03-11 09:45:13Buna ziua ! Nu te grabi sa te casatoresti!!!!!Patru luni de relatie nu inseamna nimic!!!!Fii precauta cu viata ta!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Martie 2016 12:07 |
||
|
Sunteti la inceputul unei relatii ,va iubiti , va intelegeti , toate-s bune , dar graba este posibil sa strice treaba ...cum zice o vorba din popor. Posibil ca tatal lui sa nu fi fost de acord pt simplu fapt ca va cunoasteti de foarte putin timp , sunteti tineri si v-a luat valul celor mai frumoase sentimente , zic ca are dreptate. In schimb puteti continua relatia ca si pana acum , iar daca va avea continuitate in timp ,tinand cont de sentimentele ce va unesc , nu cred ca parintii se vor opune. Succes
|
||
|
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Martie 2016 21:27 |
||
| Este frumoasa indragostirea , simti ca nu mai apartii acestei lumi si ca esti doar tu cu el. Cine se grabeste sa se casatoreasca in aceasta stare , risca sa faca multe prostii fiindca traieste momentan in iluzie. Mai lasa ceva timp.... | ||
|
kudika_1005180 Postat pe 20 Martie 2016 08:59 |
||
|
Cati ani ai? De ce ti-e teama ca nu ar fi adevarata iubirea asta? Nu multi au privilegiul sa simta ca au gasit iubirea adevarata, asa ca nu ii da cu piciorul doar pentru ca "vrei sa mai astepti, ca asa zice lumea"... 😢 Poate la un moment dat vei vedea ca lumea e cu ale ei, si putin ii pasa de suferinta ta... Daca simti iubirea, pastreaz-o! Macar nu o inlatura! |
||
|
kudika082399 Postat pe 20 Martie 2016 12:40 |
||
|
In multe situatii graba nu este buna. Casatoria este un pas important in viata, iar 4 luni de relatie este foarte putin pentru a cunoaste un om. Sunt multe cupluri care nu reusesc sa se cunoasca in 4 ani sau chiar mai mult, dar in 4 luni...
|
||
|
LadyGalina Postat pe 18 Iulie 2016 03:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| aranjamente cu flori | 12 | De la: roz5bule6lila7 27 August 2009 16:31 |
| Rochie de mireasa | 10 | De la: lil_grace 9 Septembrie 2013 06:41 |
| Ai fi dispusa? | 33 | De la: Iulian-Iulian 10 Iunie 2014 19:42 |
|
|
||
| despre verighete | 21 | De la: alexandra_n 27 Mai 2009 17:36 |
| Probleme cu familia | 24 | De la: cine_cineva 25 Ianuarie 2010 16:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.