Mai multe
|
||
|
INTELIGENTUL_1 Postat pe 18 Martie 2016 10:04 |
||
|---|---|---|
|
Gand bun Rasplata timpului nu vreau s-astept! O limba se vorbeste dar eu nu o inteleg! Mi-a oferit tot aceasta minunata viata! Am deslusit a universului povata! Acea lupa fara de sticla ce mi s-a daruit! Mi-a aratat o lume ingrozita ascunsa-nisip! Priveam catre apus,vedeam un rasarit! Iubire transformata-n chip cioplit! Apele si vantul sunt ale mele averi, Ucis-am in lupta acel natang sa ceri! Soarele si luna sunt ai mei copii! Cunosc un singur verb,acela de-a iubi! Orbita de atata frumusete sunt eu! Zaresc culori ce nu exista-n curcubeu, Vad lume ce lupta cu invincibili zmei, Sufletul mi-e trist,cand ma gandesc la ei! Lupta in zadar,pentru nemurire, Un tren n-ajunge gara,daca nu sunt sine, De o simpla viata,m-am indragostit, Dar fara de iubire,n-as fi indraznit! Copila nu sunt,dar n-am nici batranete, Am doar cuvinte,imi zic ca-s indraznete, Iubire daruiesc ,nu vreau ca tu sa ceri! Asculta ploaia fara sa te-acoperi! Sa simti cum picaturile cu tine se topesc, Al lor miros,vibratii iti starnesc, Nu cauta o alta frumusete nicaieri, Iubeste azi,nu ce-a fost ieri! Lumea ma cearta,ca n-am nimic imi zic, Cum sa le explic ca am un infinit? Al meu gand bun,..incoerent imi spun! Oare si tie ti-au spus ca esti nebun? D.Stanciu. |
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Martie 2016 11:01 |
||
De la: INTELIGENTUL_1, la data 2016-03-18 10:04:57 Dar mataluta cu ce ganduri ai revenit , inteligentule ?
|
||
|
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Martie 2016 11:07 |
||
cu ganduri inteligente
|
||
|
INTELIGENTUL_1 Postat pe 18 Martie 2016 11:32 |
||
Gnduri pe un drum Se fac din evenimente gnduri, se vnd gnduri fr orizonturi, se ard gnduri care mai au lumini i se spnzur gndul rsritului. Caut un mugur viu ntr-un izvor i cnd l aez pe un gnd banal m ntreb ce trebuie s facem ca s nu murim mereu fr un final. Dimineile in printre gnduri razele de soare i de lun, dar nu le nelegem niciodat dei ele stau uneori mpreun. Ascult ecoul unui gnd n somn, cu dorina de trezire secular i caut semine de muguri vii, pentru a le ine pe drum o comoar.____ Constantin Rusu Am un gand apetisant, legat de pauza de masa, ce va sosi in curand!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Martie 2016 11:36 |
||
De la: INTELIGENTUL_1, la data 2016-03-18 11:32:04cu ganduri inteligente Aha...si esti pus pe fapte bune
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Martie 2016 11:48 |
||
da,,,doar azi
|
||
|
INTELIGENTUL_1 Postat pe 18 Martie 2016 11:54 |
||
De la: INTELIGENTUL_1, la data 2016-03-18 11:54:43da,,,doar azi De apreciat sinceritatea ta O zi frumoasa iti doresc. |
||
|
kudika_988778 Postat pe 18 Martie 2016 11:56 |
||
gand la gand cu bucurie
|
||
|
INTELIGENTUL_1 Postat pe 19 Martie 2016 07:05 |
||
De la: INTELIGENTUL_1, la data 2016-03-19 07:05:19gand la gand cu bucurie Sa fii iubit. |
||
|
kudika_988778 Postat pe 19 Martie 2016 14:01 |
||
| Fa-ti curat in suflet,in minte si-n vise. Ascunde departe de tine tot ce-i rau. Invata sa razi cand sufletul iti plange si invata sa speri. Crede in Dumnezeu si in puterea Lui, fiindca doar asa iti vei regasi sufletul. | ||
|
mayadydy Postat pe 21 Martie 2016 10:25 |
||
|
" Am invatat sa-mi fac aripi din cuvinte, sa zbor dincolo de dorinte. Acolo unde fericirea isi face cuib. Suspinul unui izvor imi aranjeaza ca pe niste carti gandurile despre lume. Inca mai trag de crengile inverzite ale tineretii mele si le aduc tot mai mult in mijlocul sufletului ca sa devina padure racoroasa pentru zilele dogorite ale vietii. Inima e doar una si viata o da de-a dura. Iar si iar. In noi mai mor anotimpuri. Astazi, dar am hambarele omului celui care am fost demult si maresc inima si mintea pentru a face loc, pentru tine, pentru el, pentru ea, pentru mine."____HRISOSTOM FILIPESCU Superb gand exprimat in cuvinte!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 12:09 |
||
|
Ganduri... Era odat un mare pirat i acest pirat se distra punnd ntrebri ncuietoare tuturor capitanilor de pe vasele cucerite. ntr-o zi, ntlnete o nav francez i, dup ce o cucerete,ntreab de cpitan, cci acesta nu a participat la lupt. Un prizonier i spune despre cpitan c st beat n magazia corabiei. Ducndu-se acolo, piratul i spune: - Mi cpitane, s tii c i-am cucerit corabia, i-am luat comorile, oamenii ti sunt prizonierii mei. Dar capitanul: - Hc, mi, s tii c-mi eti simpatic! - Uite, cpitane, am aici un pachet de igri, dac i le dau, tu cte fumezi? l ntreb piratul. - Hc, dou, c am i iu unul, spune cpitanul, scond un pachet din buzunar. - Bravo, cpitane! Dar dac-i dau 2 sticle de whisky, tu cte bei? - Trei, c am i iu una la mine! zice cpitanul. - Dar uite c am aici 3 neveste, cu cte ai fi n stare s faci dragoste? Capitanul zice tacticos: - Patru. - Cum, cpitane, c sunt numai trei? - Pi nu i-am spus c-mi eti simpatic? |
||
|
INTELIGENTUL_1 Postat pe 1 Aprilie 2016 23:43 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=siFEwXBoZb4&nohtml5=False Pt iubitorii de folk
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 9 Aprilie 2016 16:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| OARE MAI VINE IARNA ANUL ASTA ? | 100 | De la: kudika_10188 1 Februarie 2015 08:32 |
| caut rochie mireasa | 6 | De la: Ramona_Nanu_1 1 August 2013 18:41 |
| sa cred? ! ? | 12 | De la: alina_luminita 20 Iunie 2009 16:52 |
|
|
||
| Copii nostrii si educatia in scoli. | 49 | De la: Cassey 15 Mai 2009 10:50 |
| Kudika | 14 | De la: mahy33 2 Ianuarie 2010 16:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.