intrebare

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
ema_rice Avatarul lui ema_rice

194 mesaje
Membru din: 11/02/2009

vreau si eu sa pun o intrebare sa mi raspunda cineva care stie. Din intamplare am descoperit pe internet un site cu anunturi imobiliare de la proprietari care si vand case...etc. Dar scrie acolo ca amanuntele despre vanzare nu le afli decat daca esti logat si sa ti dai si emailul si telefonul si e disponibil doar pentru bucuresteni. Vreau si eu sa stiu cum stau lucrurile de fapt. Daca dai emailul si telefonul numai ca vrei sa citesti anuntul complet te trezesti ca platesti mai mult la abonamentul de internet sau ce se poate intampla si de ce si telefonul. Poti sa ai surprize negative? Era ceva care m a facut curioasa dar nu stiu daca are sens sa dau si email si telefon.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: ema_rice, la data 2016-05-17 10:03:29vreau si eu sa pun o intrebare sa mi raspunda cineva care stie. Din intamplare am descoperit pe internet un site cu anunturi imobiliare de la proprietari care si vand case...etc. Dar scrie acolo ca amanuntele despre vanzare nu le afli decat daca esti logat si sa ti dai si emailul si telefonul si e disponibil doar pentru bucuresteni. Vreau si eu sa stiu cum stau lucrurile de fapt. Daca dai emailul si telefonul numai ca vrei sa citesti anuntul complet te trezesti ca platesti mai mult la abonamentul de internet sau ce se poate intampla si de ce si telefonul. Poti sa ai surprize negative? Era ceva care m a facut curioasa dar nu stiu daca are sens sa dau si email si telefon.Probabil, ti se cer aceste date intrucat se doreste pastrarea confidentialitatii datelor!Nu are nicio legatura cu abonamentul pentru utilizarea internetului!Poti incerca logarea pe site-ul respectiv, nimeni nu te poate obliga sa mergi mai departe daca nu doresti sa afli mai multe!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: ema_rice, la data 2016-05-17 10:03:29vreau si eu sa pun o intrebare sa mi raspunda cineva care stie. Din intamplare am descoperit pe internet un site cu anunturi imobiliare de la proprietari care si vand case...etc. Dar scrie acolo ca amanuntele despre vanzare nu le afli decat daca esti logat si sa ti dai si emailul si telefonul si e disponibil doar pentru bucuresteni. Vreau si eu sa stiu cum stau lucrurile de fapt. Daca dai emailul si telefonul numai ca vrei sa citesti anuntul complet te trezesti ca platesti mai mult la abonamentul de internet sau ce se poate intampla si de ce si telefonul. Poti sa ai surprize negative? Era ceva care m a facut curioasa dar nu stiu daca are sens sa dau si email si telefon.E o gluma sau
In cazul in care esti interesata ca potential cumparator a unei case , datele de contact sunt necesare pt a facilita contactul cu agentul imobiliar sau cu proprietarul imobilului pus in vanzare.Agentul imobiliar este intermediarul dintre cumparator si vanzator , acest lucru il stie oricine.
Contul pe kudika il ai tot datorita unui mail , exact asa te poti loga si pe acel site , fara niciun risc , datele iti sunt protejate , inclusiv nr de telf :)
Abonamentul la net va ramane acelasi
Daca iti dau nr meu de telfon , ce ai putea face cu el ? Singurul risc pe care-l ai , e sa nu-ti raspund
Raporteaza abuz de limbaj