Mai multe
Bana ! Am o relație de 3 ani cu un b�rbat mai mare ca mine cu 8 ani , eu am 20 iar el 28 . Nu stiu ce sa ma mai fac c�nd ne certam vorbeste foarte urat cu mine ,zbiara la mine , c�nd este cu cineva nu prea vorbeste cu mine , �mi scoate ochii ca vorbim prea mult la telefon in ultimul timp numara chiar si apelurile . Il iubesc , am �ncercat sa il las dar nu pot , ce sa fac sa reusesc ? C�nd ma cert cu el numai cu telefonu in mana sunt toata ziua . Am momente cand cred ca imi va fi mai bine fara el ... dar cand incerc sa nu ii mai raspund nu pot mi-e foarte greu . Si acuma vreo 3 saptamani ne-am certat m am dus sa ma �nt�lnesc cu el ... era cu un prieten si a inceput sa �mi zic� ca nu sunt buna de nimic si ca un scurt timp ma va p�r�si . Am r�mas masc� va da ti seama ...�mi venea sa intru in p�m�nt . In fine am trecut si peste asta si i am explicat ca doar eu cu el trebuie sa stim c�nd ne certam nu trebuie sa stie altcineva c�nd ne certam si ce facem si si-a cerut scuze .. dar m am cam saturat de scuzele lui .
|
|
kudika_1006970 Postat pe 20 Martie 2016 14:53 |
|---|
|
Peste inca vreo 3 ani , vei gandi altfel ,poate mai matur, si-n tot acest timp esti singura in masura sa decizi daca are rost sa continui relatia sau nu. Certuri si mici neintelegeri , exista in orice relatie , dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i tolerezi atitudinea nepotrivita pe care o are fata de tine ...de tine depinde , nu de cei care-si dau cu parerea . Pretinzi ca-l iubesti , dar nu-ti place cum esti tratata , care ar fi alegerea ta definitiva : sa-l lasi , sau sa continui astfel ? |
|
kudika_988778 Postat pe 20 Martie 2016 15:57 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau si eu un sfat urgent:((:((:(( | 33 | De la: lily_87 14 Septembrie 2009 23:04 |
| am nevoie de un sfat | 11 | De la: bestiutza_reloaded 9 Februarie 2009 00:44 |
| ajutati-ma cu un sfat !..va rog! | 4 | De la: Shhh 10 Aprilie 2010 20:47 |
|
|
||
| urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 3 | De la: freakbabe 3 Februarie 2010 19:16 |
| sotum meu are costumul alb si eu rochia argintiu lucios cu niste trandafiri negrii' | 6 | De la: dienuscha 16 Iunie 2010 16:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.