Mai multe
| Salut ,nici nu stiu cum sa ma exprim ..am 26 ani si nu am avut nici un act sexual pana acum ,cea ce a devenit o ploblema foarte frustranta pentru mine,atat de frustranta incat dupa ce am citit pe forum si am realizat ca oameni fac sex in mod regulat aproape in fiecare zi ,am inceput sa gandesc unpic mai negru ..imi puteti da si mie un sfat legat de Cum as putea sa imi fac o prietena sau este mai bine sa incerc la o doamna de companie? Apreciez sfaturile voastre,Multumesc |
|
kudika981930 Postat pe 5 Iulie 2016 13:58 |
|---|
| Parerea mea este ca ar trebui sa ito faci o iubita care sa iti inteleaga problemele ai poate sa fie si ea vurgiba astfel ati invata amândoi tainele sexului.Nu ti-as indica o dna de companie nu simti nu.ic pt de si un plus mie ca si femeia mi-ar fi teama de bolile ei si oricum de o va face cu tine pe ba o si nu din placere Acelasi sentiment il vei avea si tu.Gandeste la o film pe care ilcwzi cu placere si altul pe care nu.De care iti vei aminti mereu sivei vrea sa il pui in practica .Asa e si i femeia.Ca sa nu mai zic de faptul ca sa pt bani te va mai chema si tu poate de cei mai duce.Ce faci daca te îndrãgosteste de ea.???La asta tw-ai gandit???Rãbdare vei gasi femeia potrivita dar cauta unde trebuie.Pup |
|
kudika_37063 Postat pe 17 Iulie 2016 13:17 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| HINT : Cu ce coafurã îl SEDUCI din prima, în funcþie de zodia lui !!!!! | 21 | De la: kudika_12473 6 Septembrie 2012 18:06 |
| dezbracatii prin casa | 47 | De la: laura2hot 19 Iunie 2010 10:12 |
| masturbarea la femei | 66 | De la: kudika422817 22 August 2011 09:13 |
|
|
||
| Vibrator cadou pentru cine doreste ! | 65 | De la: steffy91 1 Februarie 2012 20:04 |
| Pentru Toate Fetele.......... | 60 | De la: blue_angel31 2 Decembrie 2009 22:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.