Mai multe
|
Bun� ziua, Aceast� postare are ca scop identificarea unor persoane avizate sau cu o vast� experienț� de viaț� care �și pot exprima p�rerile �ntr-o maniera detașat�, non-judicativ�, emapatic� sau obiectiv�. �n urm� cu aproximativ 6 luni, am cunoscut un tip de 39 de ani-divorțat și cu un copil- cu care am interacționat foarte bine din punct de vedere intelectual și cu care am avut o chimie excelent�. Dup� o perioad� �n care doar am conversat și am ieșit de vreo c�teva ori �n oraș, a urmat o pauz�. Ne-am re�nt�lnit dup� aceast� pauz�, de data aceasta totul fiind mai evident și mai intens din partea am�ndurora și am �nceput s� avem raporturi sexuale. Am crezut c� se va limita totul la asta și dup� fiecare �și va vedea de viața lui, dar m-a contactat imediat dup� și de atunci ne �nt�lnim constant. C�nd nu ne vedem, vorbim foarte mult prin mesaje. M� face s� m� simt extraordinar c�nd suntem �mpreun�. Chiar se str�duiește s� m� satisfac� și s�-mi dea �ncredere de sine. Comportamentul este ireproșabil și galant. Ideea este c� simt c� m� implic emoțional mai mult dec�t este necesar. Și simt c� el �mi alimenteaz� emoțiile. Problema este urm�toarea: lucr�nd �ntr-un domeniu �n care negocierile și interacțiunile sociale de tot felul sunt la ordinea zilei și av�nd experienț�, m� g�ndesc c� sunt ușor de citit și c� se folosește de asta ca s�-mi dea impresia c� și el se implic� mai mult dec�t la nivel fizic. Și spun asta pentru c� de cur�nd a plecat la munte cu b�iatul lui, �n vacanț�. La o s�p�t�mn� de zile, m� invit� s� m� al�tur lor, apoi, �mi spune c� nu mai poate obține cazare și c� e nevoit s� se �ntoarc�, urm�nd s� reprogram�m o vacanț� �mpreun�. Era important s� merg, �ntruc�t aș fi avut ocazia s� petrec timp cu el �n alt� cojunctur�; s�-i cunosc copilul și s� interacționez cu acesta. Și de multe ori simt c� nu este sincer cu mine și c� prostește. |
||
|
BluePika Postat pe 31 Iulie 2016 12:46 |
||
|---|---|---|
|
Domeniul in care lucrezi este irelevant in toata povestea :) Sunteti la inceputul relatiei ,acorda-ti timp , nu grabi pasul , iar daca el isi va dori sa se implice mai mult pt ca intemeierea relatiei sa aiba continuitate , propunerile de a petrece timpul impreuna trebuie sa vina din partea lui , ca mai apoi sa stabiliti impreuna ce decizie luati. Nu ai cum sa cunosti un om dupa cateva intalniri , poate ca si el este sceptic pt moment , asa cum si tu ai suspiciuni ca te-ar mintii...fii foarte deschisa si sincera in conversatiile voastre ,din raspunsurile lui poti deduce usor care este adevarul , daca reiese contrariul , decizia de a merge mai departe iti apartine:) Nu ai precizat care este diferenta de varsta ,el avand un copil , fii sigura ca isi doreste alaturi o femeie ce da dovada de maturitate in gandire . Mai multe date a povestii le cunosti doar tu , analizeaza-le si trage concluziile ...dar daca te vei rezuma la conversatii intelectuale nu vei afla niciun dram de adevar deci solutia e simplitatea , sinceritatea ,zambete , intrebari , raspunsuri etc restul vine de la sine atunci cand intr-o relatie doi devin unul |
||
|
kudika_988778 Postat pe 31 Iulie 2016 18:06 |
||
De la: BluePika, la data 2016-07-31 12:46:56Bun� ziua, |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2016 07:40 |
||
|
Sunt conștient� de implicațiile unei relații �n care unul din parteneri vine cu un copil dintr-o relație anterioar�. �nțeleg c� trebuie s�-și indeplineasc� �ndatoririle p�rintești și niciodat� nu m-am interpus, cu at�t mai puțin de aici �ncolo. M� consider o femeie responsabil�, matur� și conștient�, ca atare știu c� nu e o relație tocmai ușoar� și c� este nevoie de mult� r�bdare, implicare și compromis. Problema e c� dac� eu m� implic iar el nu, eu voi fi cea care �n final se alege cu o inim� fr�nt�, lucru care-mi va accentua și mai mult sentimentul de ne�ncredere. Totți cei care au experimentat m�car o dat�, știu c� este foarte greu s� te redresezi dup� un eșec sentimental. Și de asemenea, știți c� nu-i așa de ușor s�-l �ntrebi pe om: �auzi, tu vrei ceva serios de la mine?�, pentru c� b�rbații se sperie ușor c�nd se simt str�nși cu ușa, chiar dac� aveau ceva serios �n cap legat de femeia de l�ng� ei. Vreau s� vin� de la sine, nu s� forțez nota. Dac� e numai sex, atunci sex s� fie, doar c� atunci c�nd �ncepi s� simți mai mult dec�t at�t, aștepți ca cel l�ng� tine s� fie reciproc... și aci apare cercul vicios. |
||
|
BluePika Postat pe 2 August 2016 09:52 |
||
|
C�nd am menționat compatibilitatea intelectual�, am vrut s� evidențiez c�, deși exist� diferența de v�rst�, ne-am adaptat ușor unul cu cel�lalt și c� exsit� și alteva dec�t atracție sexual�. �ntr-adev�r, trebuie s� am mai mult� r�bdare... |
||
|
BluePika Postat pe 2 August 2016 10:03 |
||
De la: BluePika, la data 2016-08-02 09:52:19Sunt conștient� de implicațiile unei relații �n care unul din parteneri vine cu un copil dintr-o relație anterioar�. �nțeleg c� trebuie s�-și indeplineasc� �ndatoririle p�rintești și niciodat� nu m-am interpus, cu at�t mai puțin de aici �ncolo. Chiar daca ti-ai sters contul, poti citi raspunsurile userilor ! Draga mea, viata inseamna si asumarea unor riscuri, caci pana nu te implici intr-o anumita etapa a vietii tale, nu poti afla deznodamantul !! Repet sfatul meu anterior, ai rabdare in relatia ta, comporta-te firesc, dar ia, intotdeauna, in calcul, existenta acelui copil, evalueaza calitatea relatiei voastre raportandu-te la posibilul statut de mamica ! Nu il forta pe iubitul tau, caci, daca o vei face, el va fugi din relatie ! Ajuta ca totul sa se desfasoare firesc, apropiindu-te, insa, de acel copil, caci el este pionul principal ! S-ar putea ca el sa dea nota finala relatiei voastre ! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 August 2016 11:50 |
||
De la: BluePika, la data 2016-08-02 09:52:19Sunt conștient� de implicațiile unei relații �n care unul din parteneri vine cu un copil dintr-o relație anterioar�. �nțeleg c� trebuie s�-și indeplineasc� �ndatoririle p�rintești și niciodat� nu m-am interpus, cu at�t mai puțin de aici �ncolo. La teorie esti foarte buna , practica insa te omoara . Iti lipseste increderea in tine , iar acesta e un mare minus cu prea multe plusuri :) iar toate astea mai mult ca sigur , nu l-au speriat dar si le-a notat , spui ca nu fortezi nota :)) dar il strangi cu usa de l-ai botit tot , mama ei de teorie
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 3 August 2016 14:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Problema:-s | 69 | De la: Lilith123 20 Iulie 2009 13:56 |
| Vi s-a mai intamplat? | 13 | De la: cory2517 15 Mai 2009 13:08 |
| ce parere aveti despre barbatii din zodia balanta? | 59 | De la: salitos 5 Martie 2010 21:26 |
|
|
||
| cat de mult va place sa faceti sex??? | 233 | De la: geo_x 9 Iunie 2009 11:45 |
| ce credeti? | 13 | De la: gigel_curiosu 24 Aprilie 2010 22:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.