Mai multe
|
Povestea mea st� �n felul urm�tor: Suntem �mpreun� de 7 ani și de atunci este singura femeie cu care am fost. Fidelitatea, din punctul meu de vedere, este principala piatr� de temelie a unei relații. Nu am c�utat și nici nu o s� caut o alt� femeie pentru a rezolva s� spunem micile imperfecțiuni din viața sexual�. Avem o viaț� sexual� activ� �n care am�ndoi ajungem la orgasme, ea are și 3-4 �ntr-o partid� de amor. Nu neap�rat c� sunt eu mare macho, așa e constituția ei și mie �mi place s� �și le ofer. Fie c� i le ofer oral și apoi normal, fie c� i le ofer doar normal. Ea mi-a oferit sau a �ncercat s� �mi ofere sex oral, dar mai mult la insistențele mele. Nu știe, nici nu vrea s� �nvețe și pentru c� nu vreau s� o chinui am renunțat. Am mai b�tut unele apropouri și urm�torul oral a venit dup� mai bine de un an și a fost dezam�gitor și m-am hot�r�t s� nu o mai chinui. Am g�sit pl�cere �ntre s�ni, acolo nu are probleme. Faza e c� �n pat cel care conduce sunt doar eu. Chiar dac� ea are inițiativa și vine la mine, tot eu sunt cel care conduce. De fiecare c�nd am �ncercat alt� poziție am discutat despre și a acceptat. Acum avem practic rutina noastr� - �nt�i ea și apoi eu. C�nd �i propun o nou� poziție o accept� și dac� e ok o �ncerc�m mai des. Eu �i ofer tot �n pat, o s�rut peste tot, chiar dac� s� spun așa nu exist� reciprocitate. Ceea ce �i ofer bine�nțeles c� �mi produce și mie pl�cere, nu simt c� sunt exploatat sau ceva de genul. Nu �mi cere, dar nici nu refuz�. Chiar dac� e o femeie normal� care a trecut printr-o sarcin� și o cezarian� și corpul ei a avut de suferit �n continuare ei �i ofer totul. Poate o s� li se par� unora ciudat, dar corpul ei m� atrage mai mult ca �nainte. Ajung acum și la problema mea - faptul c� mi-aș dori ca ea s� aib� inițiativa. S� profite, dac� pot spune așa, dar s� vin� de la ea, s� m� domine și ea uneori. M� g�ndesc c� aceast� problem� pleac� de la faptul c� eu nu primesc sex oral, cred c� �n subconștient se produce o fricțiune - nu reușește s� �nțeleag� cum de ofer tot și apoi tot eu sunt cel care conduce partidele de amor. S� vorbesc cu ea despre asta nu știu c�t ar ajuta - așa e firea ei. Nu pot eu s� fac din ea o dominatoare nicicum. �mi place tot ceea ce fac, �i ofer totul din pl�cere și așa o s� continui. Am ceva timp dec�t �ncerc s� g�sesc o soluție, aș vrea s� �i spun c�nd suntem �n pat, dar dup� ce �i v�d corpul și o ating trec peste. M� g�ndesc totuși s� nu ajung la altceva, mintea omului reacționeaz� uneori neașteptat. M-am g�ndit s� merg și la un psiholog, dar nu știu dac� s� �i spun și ei. V� mulțumesc și pentru simplul fapt c� m-ați "ascultat". |
||
|
wencezlas Postat pe 8 Septembrie 2016 20:44 |
||
|---|---|---|
De la: wencezlas, la data 2016-09-08 20:44:24Povestea mea st� �n felul urm�tor: |
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Septembrie 2016 07:17 |
||
|
Problema exist� și e la mine. Nu e vorba de sexul oral, �n 7 ani de relație �mi ajung degetele pentru a num�ra d�țile c�nd l-am primit. Ultima dat� c�nd s-a �nt�mplat am oprit-o pentru c� trecuse foarte mult timp de c�nd primisem și am simțit c� nu e ok și se chinuie. Capitolul �sta l-am �ncheiat, pot tr�i f�r� și nu vreau s� o mai chinui. Dorința exist�, dar o iubesc prea mult pentru a face din asta o problem�. Orice problem� sau dorinț� legate de viața sexual� le-am discutat cu ea �n momentele intime și �n continuare o s� fac la fel. �mi doresc foarte mult momente intime cu ea, iar dup� ce o s�rut și �i ating corpul dispar toate g�ndurile. M� dedic total ei, dar �n același timp am și satisfacțiile mele atunci c�nd conduc actul sexual. Ajungem am�ndoi la orgasme f�r� probleme. Dorința mea e ca soția s� conduc� m�car o parte a partidelor de amor. Simt c� am evoluat foarte mult �n relație și nu știu dorința asta a mea �n ce ar putea s� se transforme. Sunt tot mai atras de corpul ei și momentele intime sunt tot mai intense și cu at�t mai mult �mi doresc ca ea s� preia inițiativa. Nu aș dori s� �i spun nimic, ea e o fire bl�nd� și nu pot s� o transform �n dominatoare. Dac� �i spun ceva legat de dorința mea m� g�ndesc s� nu se supere, s� nu ajung� s� g�ndeasc� c� nu sunt mulțumit de ea și s� considere c� m� dezam�gește. Simt totuși c� evolu�m din toate punctele de vedere și c� dorințele noastre se transform� și ele. Simt c� am descoperit o alt� femeie dup� ce a n�scut și corpul ei m� atrage mult mai mult ca �nainte. Lucrul �sta m� surprinde c�ci �nainte era activ�, f�cea sport, iar acum poart� urmele unei sarcini, ale unei operații, s�nii �i sunt altfel, dar pentru mine e cea mai frumoas�. De la faptul c� sunt at�t de atras de corpul ei s-a manifestat mai puternic dorința de a o vedea c� are inițiativa. Și s� exprim g�ndurile aici �ntr-un anonimat simt c� ajut�. Mulțumesc pentru r�spunsuri. |
||
|
|
||
|
wencezlas Postat pe 9 Septembrie 2016 09:26 |
||
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 09:26:32Problema exist� și e la mine. |
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Septembrie 2016 15:27 |
||
|
�i iubesc sufletul și �i ador trupul. �ntr-adev�r are o frumusețe aparte venit� din faptul c� a devenit mam�. Cred c� din timpul sarcinii am �nceput s� o v�d altfel, a fost o m�mic� sexy. Nu am putut face nimic �n timpul sarcinii și așteptarea a fost lung�. Dup� ce am reluat partidele de amor am g�sit un trup schimbat, fragil de care trebuia s� am grij�. Cel puțin zona unde a fost operat� o acop�r cu s�rut�ri și am grij� s� nu o r�nesc. Trupul soției devenit� mam� are ceva care m� atrage enorm. E docil� �n pat și m� las� pe mine s� conduc. Eu sunt destul de pasional, o domin și bine�nțeles c� �mi place. Faptul c� are orgasme multiple m� bucur�, știu c�nd are, știu unde s� o ating, cum s� m� mișc. P�n� la urm� ea nu �mi spune c� ar mai vrea, m� las� pe mine s� fac ce vreau. Așa am ajuns și la 5 �ntr-o partid� de amor. Chiar nu vreau s� stric ceva �n relație, nu aș vrea s� o �ntristez. M� g�ndesc totuși c� evoluția noastr� �n intimitate a plecat tot de la mine. Eu am �nceput s� �i ofer sex oral și l-a acceptat - �i place, știu c� vrea pentru c� are grij� s� fie mereu curat�. Eu am introdus pozițiile noi, majoritatea le-a acceptat, unele �i ofer� pl�cere și i le ofer mai des. Despre sex anal am stabilit c� nu va fi vorba - nu ne dorim niciunul. Am �nceput �n urm� cu ceva timp s� cobor cu s�rut�rile �n acea zon� și m-a acceptat. �mi place ca atunci c�nd �i ofer sex oral s� m� joc și �n acea zon�. Iubesc tot ceea ce fac cu ea și chiar dac� aș dori s� o v�d c� m� domin�. Dar e bl�nd�, iubitoare și o s� o apreciez. Sper ca dorințele mele s� r�m�n� la nivelul actual. |
||
|
wencezlas Postat pe 9 Septembrie 2016 18:38 |
||
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 18:38:41�i iubesc sufletul și �i ador trupul. �ntr-adev�r are o frumusețe aparte venit� din faptul c� a devenit mam�. Cred c� din timpul sarcinii am �nceput s� o v�d altfel, a fost o m�mic� sexy. Nu am putut face nimic �n timpul sarcinii și așteptarea a fost lung�. Dup� ce am reluat partidele de amor am g�sit un trup schimbat, fragil de care trebuia s� am grij�. Cel puțin zona unde a fost operat� o acop�r cu s�rut�ri și am grij� s� nu o r�nesc. Trupul soției devenit� mam� are ceva care m� atrage enorm................................................................................. |
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Septembrie 2016 21:30 |
||
| R�spunsul este simplu: nu toate persoanele se comporta la fel ( nu doar in pat ci in diverse �mprejur�ri). Asta este firea ei. Daca ar face-o doar de dragul t�u ar �nsemna ca ai parte de un fals. Așa ca, accept-o așa cum este. | ||
|
maria_doina Postat pe 18 Septembrie 2016 11:48 |
||
| ,,Daca ar face-o doar de dragul t�u ar �nsemna ca ai parte de un fals,, -complet fals. Din experienta proprie iti spun ca la inceput partenera mea a fost reticienta,dar de dragul relatiei a excelat.Acum o face din placere. | ||
|
nescafe4ever Postat pe 11 Octombrie 2016 15:09 |
||
| Offfff, ce probleme au unii!! | ||
|
kudika_973046 Postat pe 13 Octombrie 2016 18:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vine si la mine Mos Craciun? | 5 | De la: erikahd2008 23 Februarie 2009 01:59 |
| silicoane!!! | 12 | De la: Dor_a 8 Aprilie 2009 16:20 |
| Exista cauze reale sau e doar lipsa interesului fata de partenera? | 23 | De la: alina_20012 16 Februarie 2009 13:55 |
|
|
||
| Amantele....... | 106 | De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:41 |
| Cand v-ati simtit femei pt prima oara? | 33 | De la: Ramyta 30 Aprilie 2009 12:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.