Setari Cookie-uri

O problem� complicat�

Povestea mea st� �n felul urm�tor:
Suntem �mpreun� de 7 ani și de atunci este singura femeie cu care am fost. Fidelitatea, din punctul meu de vedere, este principala piatr� de temelie a unei relații. Nu am c�utat și nici nu o s� caut o alt� femeie pentru a rezolva s� spunem micile imperfecțiuni din viața sexual�.
Avem o viaț� sexual� activ� �n care am�ndoi ajungem la orgasme, ea are și 3-4 �ntr-o partid� de amor. Nu neap�rat c� sunt eu mare macho, așa e constituția ei și mie �mi place s� �și le ofer. Fie c� i le ofer oral și apoi normal, fie c� i le ofer doar normal. Ea mi-a oferit sau a �ncercat s� �mi ofere sex oral, dar mai mult la insistențele mele. Nu știe, nici nu vrea s� �nvețe și pentru c� nu vreau s� o chinui am renunțat. Am mai b�tut unele apropouri și urm�torul oral a venit dup� mai bine de un an și a fost dezam�gitor și m-am hot�r�t s� nu o mai chinui. Am g�sit pl�cere �ntre s�ni, acolo nu are probleme.
Faza e c� �n pat cel care conduce sunt doar eu. Chiar dac� ea are inițiativa și vine la mine, tot eu sunt cel care conduce. De fiecare c�nd am �ncercat alt� poziție am discutat despre și a acceptat. Acum avem practic rutina noastr� - �nt�i ea și apoi eu. C�nd �i propun o nou� poziție o accept� și dac� e ok o �ncerc�m mai des.
Eu �i ofer tot �n pat, o s�rut peste tot, chiar dac� s� spun așa nu exist� reciprocitate. Ceea ce �i ofer bine�nțeles c� �mi produce și mie pl�cere, nu simt c� sunt exploatat sau ceva de genul. Nu �mi cere, dar nici nu refuz�. Chiar dac� e o femeie normal� care a trecut printr-o sarcin� și o cezarian� și corpul ei a avut de suferit �n continuare ei �i ofer totul. Poate o s� li se par� unora ciudat, dar corpul ei m� atrage mai mult ca �nainte.
Ajung acum și la problema mea - faptul c� mi-aș dori ca ea s� aib� inițiativa. S� profite, dac� pot spune așa, dar s� vin� de la ea, s� m� domine și ea uneori. M� g�ndesc c� aceast� problem� pleac� de la faptul c� eu nu primesc sex oral, cred c� �n subconștient se produce o fricțiune - nu reușește s� �nțeleag� cum de ofer tot și apoi tot eu sunt cel care conduce partidele de amor.
S� vorbesc cu ea despre asta nu știu c�t ar ajuta - așa e firea ei. Nu pot eu s� fac din ea o dominatoare nicicum. �mi place tot ceea ce fac, �i ofer totul din pl�cere și așa o s� continui. Am ceva timp dec�t �ncerc s� g�sesc o soluție, aș vrea s� �i spun c�nd suntem �n pat, dar dup� ce �i v�d corpul și o ating trec peste.
M� g�ndesc totuși s� nu ajung la altceva, mintea omului reacționeaz� uneori neașteptat. M-am g�ndit s� merg și la un psiholog, dar nu știu dac� s� �i spun și ei.
V� mulțumesc și pentru simplul fapt c� m-ați "ascultat".
wencezlas
Postat pe 8 Septembrie 2016 20:44
De la: wencezlas, la data 2016-09-08 20:44:24Povestea mea st� �n felul urm�tor:
Suntem �mpreun� de 7 ani și de atunci este singura femeie cu care am fost. Fidelitatea, din punctul meu de vedere, este principala piatr� de temelie a unei relații. Nu am c�utat și nici nu o s� caut o alt� femeie pentru a rezolva s� spunem micile imperfecțiuni din viața sexual�.

.......................................................................

Presupusa problema prezentata de tine nu exista, domnule draga, partenera ta nu este la fel ca tine, la fel de deschisa in ceea ce priveste manifestarea iubirii, in timp ce faceti dragoste, nu este femeia lipsita de inhibitii, astfel incat, sa iti raspunda in acelasi mod, in care, intelegi sa faci dragoste cu ea !Nu este femeie dominatoare, nu a fost si nici nu va fi vreodata, asa este construita, nu ii poti cere ceva, care nu o caracterizeaza ! In iubire, daca oferi ceva, nu poti impune sa ti sa raspunda la fel, caci nu am mai putea vorbi de iubire ! Daca simti ca iubita ta te iubeste din tot sufletul, modul cum reactioneaza cand va iubiti nu conteaza foarte mult, caci iubirea tine de spirit, si, mai putin, de trup ! Esti un barbat pasional, care se implica total in timpul actului sexual, dar daca iubita ta nu este genul de femeie, care sa te copieze, nu trebuie sa fii mahnit din aceasta cauza, iubirea inseamna mult mai mult, decat modul cum faci dragoste !

Iti place sa fii condus in timpul partidelor de amor, nu este ceva gresit, dar nu poti face prea multe daca iubita ta nu este acel gen de femeie, daca o iubesti sincer, accept-o asa cum este !Este o femeie "linistita", nicidecum expansiva in timpul actului sexual, chiar daca are orgasme multiple, nu este nimic rau in asta !
Daca va impliniti in momentul in care sunteti impreuna, problema ta devine lipsita de importanta !Ea nu este ca tine, trebuie sa accepti asta, daca o iubesti ! Voi barbatii, trebuie sa intelegeti ca iubirea nu inseamna, NUMAI sex oral dorit sau impus, este cu totul altceva ! Nu poti forta femeia sa fie ceea ce nu este si sa faca ceea ce nu ii place si nici nu doreste ! Daca o iubesti, iubeste-o asa cum este si cum ti se daruieste!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 07:17
Problema exist� și e la mine.
Nu e vorba de sexul oral, �n 7 ani de relație �mi ajung degetele pentru a num�ra d�țile c�nd l-am primit. Ultima dat� c�nd s-a �nt�mplat am oprit-o pentru c� trecuse foarte mult timp de c�nd primisem și am simțit c� nu e ok și se chinuie. Capitolul �sta l-am �ncheiat, pot tr�i f�r� și nu vreau s� o mai chinui. Dorința exist�, dar o iubesc prea mult pentru a face din asta o problem�.
Orice problem� sau dorinț� legate de viața sexual� le-am discutat cu ea �n momentele intime și �n continuare o s� fac la fel. �mi doresc foarte mult momente intime cu ea, iar dup� ce o s�rut și �i ating corpul dispar toate g�ndurile. M� dedic total ei, dar �n același timp am și satisfacțiile mele atunci c�nd conduc actul sexual. Ajungem am�ndoi la orgasme f�r� probleme.
Dorința mea e ca soția s� conduc� m�car o parte a partidelor de amor.
Simt c� am evoluat foarte mult �n relație și nu știu dorința asta a mea �n ce ar putea s� se transforme. Sunt tot mai atras de corpul ei și momentele intime sunt tot mai intense și cu at�t mai mult �mi doresc ca ea s� preia inițiativa.
Nu aș dori s� �i spun nimic, ea e o fire bl�nd� și nu pot s� o transform �n dominatoare. Dac� �i spun ceva legat de dorința mea m� g�ndesc s� nu se supere, s� nu ajung� s� g�ndeasc� c� nu sunt mulțumit de ea și s� considere c� m� dezam�gește.
Simt totuși c� evolu�m din toate punctele de vedere și c� dorințele noastre se transform� și ele. Simt c� am descoperit o alt� femeie dup� ce a n�scut și corpul ei m� atrage mult mai mult ca �nainte. Lucrul �sta m� surprinde c�ci �nainte era activ�, f�cea sport, iar acum poart� urmele unei sarcini, ale unei operații, s�nii �i sunt altfel, dar pentru mine e cea mai frumoas�. De la faptul c� sunt at�t de atras de corpul ei s-a manifestat mai puternic dorința de a o vedea c� are inițiativa.
Și s� exprim g�ndurile aici �ntr-un anonimat simt c� ajut�. Mulțumesc pentru r�spunsuri.
wencezlas
Postat pe 9 Septembrie 2016 09:26
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 09:26:32Problema exist� și e la mine.
Nu e vorba de sexul oral, �n 7 ani de relație �mi ajung degetele pentru a num�ra d�țile c�nd l-am primit. Ultima dat� c�nd s-a �nt�mplat am oprit-o pentru c� trecuse foarte mult timp de c�nd primisem și am simțit c� nu e ok și se chinuie. Capitolul �sta l-am �ncheiat, pot tr�i f�r� și nu vreau s� o mai chinui. Dorința exist�, dar o iubesc prea mult pentru a face din asta o problem�......................................................................

Deci realizezi faptul ca iubita ta nu este exploziva ca tine, acea liniste si blandete din interiorul ei se reflecta pana si paliditatea intiativei ei, in momentele intime, este docila, nu ii place sa iasa in fata, dar te iubeste in felul ei bland, expunandu-ti intreaga fragilitate, dar si orgasmele multiple, care, de ce sa nu recunoastem, sunt manifestari firesti, in timpul actului sexual !Nu este rau ca ii admiri trupul, femeile, care devin mamici, se transforma, capata o frmusete aparte data tocmai de maternitate, putini barbati stiu sa simta si sa adore o astfel de frumusete ! Iubeste-i corpul, este normal sa se intample astfel, doar trupul face parte din orice fiinta umana!
Atat timp cat comunicarea, mai ales, in momentele intime, exista, nu iti mai face probleme, cat timp iubita ta raspunde pasiunii tale, cata vreme sunteti compatibili in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor, nu te agita pentru faptul ca nu esti dominat de partenera ta !Cred ca aceasta dorinta ai avut-o dintotdeauna, ai sperat ca iubita ta sa fie o "tigroaica" in pat, dar sperantele tale nu s-au concretizat, decat intr-o blandete venita din partea partenerei, care te-a nemultumit, cu siguranta !

Domnule draga, iubirea voastra se reflecta in dorintele voastre comune, respectati-le!Trebuie sa intelegi, iubita ta nu este vulcanica, este doar o apa lina, de ses, accepta aceasta idee !

Nu fi nepoliticos cu iubita ta ! Iubeste-i calmitatea, caci nu este un defect ! Comuniunea dintre voi este aproape de perfectiune, nu produce nise in interiorul ei, doar pentru simplul fapt ca doresti sa fii condus in timpul actului sexual !Este un aspect infim, la care, totusi, ar fi trebuit sa te gandesti cu mult timp in urma ! NU avea asteptari senzationale la prietena ta, caci nu vor fi, ea te iubeste in felul ei !Cine este perfect ? Domnia ta esti perfect in momentele intime ? Nu cred ! Cred ca si iubita ta ar avea ceva de spus in aceasta directie, dar presupun ca este si o persoana discreta ! Iubirea, da, este perfecta, dar partenerii nu au fost niciodata astfel, de cand este omenirea pe pamant! Evoluati in iubire, dar fara impuneri ale vointei !
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 15:27
�i iubesc sufletul și �i ador trupul. �ntr-adev�r are o frumusețe aparte venit� din faptul c� a devenit mam�. Cred c� din timpul sarcinii am �nceput s� o v�d altfel, a fost o m�mic� sexy. Nu am putut face nimic �n timpul sarcinii și așteptarea a fost lung�. Dup� ce am reluat partidele de amor am g�sit un trup schimbat, fragil de care trebuia s� am grij�. Cel puțin zona unde a fost operat� o acop�r cu s�rut�ri și am grij� s� nu o r�nesc. Trupul soției devenit� mam� are ceva care m� atrage enorm.
E docil� �n pat și m� las� pe mine s� conduc. Eu sunt destul de pasional, o domin și bine�nțeles c� �mi place. Faptul c� are orgasme multiple m� bucur�, știu c�nd are, știu unde s� o ating, cum s� m� mișc. P�n� la urm� ea nu �mi spune c� ar mai vrea, m� las� pe mine s� fac ce vreau. Așa am ajuns și la 5 �ntr-o partid� de amor.
Chiar nu vreau s� stric ceva �n relație, nu aș vrea s� o �ntristez.
M� g�ndesc totuși c� evoluția noastr� �n intimitate a plecat tot de la mine. Eu am �nceput s� �i ofer sex oral și l-a acceptat - �i place, știu c� vrea pentru c� are grij� s� fie mereu curat�. Eu am introdus pozițiile noi, majoritatea le-a acceptat, unele �i ofer� pl�cere și i le ofer mai des. Despre sex anal am stabilit c� nu va fi vorba - nu ne dorim niciunul. Am �nceput �n urm� cu ceva timp s� cobor cu s�rut�rile �n acea zon� și m-a acceptat. �mi place ca atunci c�nd �i ofer sex oral s� m� joc și �n acea zon�.
Iubesc tot ceea ce fac cu ea și chiar dac� aș dori s� o v�d c� m� domin�. Dar e bl�nd�, iubitoare și o s� o apreciez. Sper ca dorințele mele s� r�m�n� la nivelul actual.
wencezlas
Postat pe 9 Septembrie 2016 18:38
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 18:38:41�i iubesc sufletul și �i ador trupul. �ntr-adev�r are o frumusețe aparte venit� din faptul c� a devenit mam�. Cred c� din timpul sarcinii am �nceput s� o v�d altfel, a fost o m�mic� sexy. Nu am putut face nimic �n timpul sarcinii și așteptarea a fost lung�. Dup� ce am reluat partidele de amor am g�sit un trup schimbat, fragil de care trebuia s� am grij�. Cel puțin zona unde a fost operat� o acop�r cu s�rut�ri și am grij� s� nu o r�nesc. Trupul soției devenit� mam� are ceva care m� atrage enorm.................................................................................

In regula, am inteles tot ce trebuia inteles ! Insa, ce trebuie sa intelegi domnia ta ? Pai, tocmai ai tastat ideea de final, in comentariul de mai sus, citez :

" Chiar nu vreau s� stric ceva �n relație, nu aș vrea s� o �ntristez."

Si vei fi inspirat daca te vei opri din a te gandi de ce iubita ta nu preia fraiele in momentele voastre intime, stiu, este o problema, care te apasa, dar nu toti oamenii sunt la fel ! Daca, totusi, vei face imprudenta de a forta nota, s-ar putea sa fii respins, deci dezamagit ! Nu cere mai mult, decat esti capabil sa primesti !

Domnule draga, viata de cuplu este un univers de senzatii si trairi, viata intima fiind apogeul comuniunii spirituale si trupesti dintre doi oameni ! Ti-am citit raspunsul prezentat detaliat in ceea ce priveste activitatea voastra intima, eu, una, l-am anticipat in gandul meu, dar detaliile intime ar trebui sa ramana INTIME, deci sa va priveasca DOAR pe voi doi !Am inteles buna ta intentie, ai incercat sa ne determini sa iti intelegem nemultumirea, dar modul cum va condimentati partidele de amor nu privesc pe nimeni, deci viata voastra privata ramane si va trebui sa ramana intre peretii dormitorului vostru !

Respecta-ti relatia, asa cum decurge ea, iubeste-ti partenera, discutati deschis si incercati sa va acceptati neputintele, in primul rand, neputinta de a-l accepta pe celalalt, asa cum este el structurat, fizic si psihic ! Aveti un copilas, sa va traiasca, existenta unui copil schimba viata partenerilor, o imbogateste cu trairi noi si emotii, care se pot reflecta si in viata intima ! Atat timp cat va exista respect intre voi doi, va exista si iubire ! Restul se mai poate rectifica pe parcurs, atat cat este permis !

kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 21:30
R�spunsul este simplu: nu toate persoanele se comporta la fel ( nu doar in pat ci in diverse �mprejur�ri). Asta este firea ei. Daca ar face-o doar de dragul t�u ar �nsemna ca ai parte de un fals. Așa ca, accept-o așa cum este.
maria_doina
Postat pe 18 Septembrie 2016 11:48
,,Daca ar face-o doar de dragul t�u ar �nsemna ca ai parte de un fals,, -complet fals. Din experienta proprie iti spun ca la inceput partenera mea a fost reticienta,dar de dragul relatiei a excelat.Acum o face din placere.
nescafe4ever
Postat pe 11 Octombrie 2016 15:09
Offfff, ce probleme au unii!!
kudika_973046
Postat pe 13 Octombrie 2016 18:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vine si la mine Mos Craciun? 5 De la: erikahd2008 23 Februarie 2009 01:59
silicoane!!! 12 De la: Dor_a 8 Aprilie 2009 16:20
Exista cauze reale sau e doar lipsa interesului fata de partenera? 23 De la: alina_20012 16 Februarie 2009 13:55
Amantele....... 106 De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:41
Cand v-ati simtit femei pt prima oara? 33 De la: Ramyta 30 Aprilie 2009 12:47