Setari Cookie-uri

Mã macinã ceva de mult timp

Bunã ziua tuturor.
Nu știu dacã postez în categoria care trebuie, nu știu exact de la ce este problema. Știu cã sunt încã tânar, am vârsta de 18 ani, aproape 19 și sunt în clasa a 12-a.

Pot sã spun cã de la începutul liceului sunt îndrãgostit de o fatã de la mine din clasã și știu sigur cã nu pot fi cu ea, am avut o tendințã de a încerca, dar ea este oricum din alt oraș, nu prea avem cum sã ne întâlnim, are alte grupuri fiind în celãlalt oraș, prieteni pot sã spun 'mai mari'. Pare o fatã super ok, cuminte sã spun așa, vorbim mai mereu, ne înțelegem bine dar nu pot sã scap cu gândul cã sunt îndrãgostit de ea, am avut alte relații între timp, dar degeaba. Îmi place prea mult, încerc sã am alte activitãți dar efectiv nu pot. Așa e tinerețea cum ați spune mulți - dar efectiv nu știu cum aș putea sã scap.

Nu știu care e cauza de mã simt prost în fiecare zi, totul merge ok, dacã aș sta sã mã gândesc ce e prost în viața mea sã știu de la ce vine, nu-mi dau seama. Nu știu dacã e din cauza acestei fete sincer, e aiurea cã mã gândesc destul de mult la ea. Nu știu ce e depresia sincer, dar sper sã nu am. Nu înțeleg ce mã face sã mã simt atât de trist, prieteni am cu care mã înțeleg, nu-mi lipsește nimic, dar parcã nu am chef de viațã (nu mã gândesc la suicid sau alte prostii, sunt excluse). Aș vrea sã mã apuc de salã, sã-mi caut activitãți, dar probabil, ca de fiecare datã, va fi o bucurie de moment. Nu știu ce tot am, câteva sfaturi?

Mulțumesc pentru timpul acordat!
kudika_1018363
Postat pe 17 Septembrie 2016 17:52
Bunã! Ea știe de sentimentele tale?Pãrerea mea este cã ar trebui sã afle dacã încã nu știe și dacã e posibilã sau nu o relație,vei afla dupã.Încercarea,vinã n-are.
dark-angel
Postat pe 2 Octombrie 2016 14:59
Risti o prietenie, dar poti castiga o relatie de iubire. Fetele, de obicei cauta parteneri..cel putin de conversatii, mai varstnici decat ele. Acum, noi, in spatiul virtual nu putem decat sa-ti uram succes pt ca nu cunoastem prea multe detalii, ce imagine ai tu in ochii ei, cat de bine i-ar fi ei alatri de tine.. Personal, am trecut printr-o experienta de genul asta si am ajuns sa format cuplu..dar pt scurta periaoada. Joaca-ti sansele si dai de inteles ca ii esti mai mult decat o simpla amica, dar totul delicat prin gesturi. Succes ;)
Darius_
Postat pe 3 Octombrie 2016 23:09
De la: kudika_1018363, la data 2016-09-17 17:52:20Bunã ziua tuturor.
Nu știu dacã postez în categoria care trebuie, nu știu exact de la ce este problema. Știu cã sunt încã tânar, am vârsta de 18 ani, aproape 19 și sunt în clasa a 12-a.

.........................................................................


Tinere, esti la varsta, la care, inerent, apar astfel de iubiri si fierberi, vor trece, cu siguranta, trebuie sa ai rabdare cu tine ! Scoala te va ajuta, daca te concentrezi asupra studiului ! Ca parere personala, relatiile traite la distanta sunt un fiasco, tinere, nu te amagi singur !

Poti pastra relatia de amicitie si colegialitate, de ce nu, si vei vedea cum vor decurge evenimentele !Nu iti face sperante desarte ! Ar trebui sa ai alte preocupari in aceasta perioada, te asteapta un examen destul de important !Totul este trecator in viata, numai dezvoltarea ta va ramane trainica !Vei invata toate acestea ! Suferi, nu ? Nu-i nimic, si noi, cei maturi, am suferit la varsta respectiva, dar uite ca nu am murit !
kudika_15804
Postat pe 4 Octombrie 2016 07:26
Salut. Pe scurt, esti tanar. Nu mai sta atat sa coci o idee sau un prim pas. Nu cred ca ai sa strici ceva daca pui o intrebare sau doua mai directa. Poate iesi cu orgoliul un pic sifonat, dar eu cred ca toti paitm asta in viata. Macar o data de doua ori .
kudika_1019561
Postat pe 21 Octombrie 2016 15:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
egalitate??? 44 De la: micabis 17 Mai 2009 21:49
Doar pentru barbati... 232 De la: Barbie30 15 Aprilie 2015 22:00
Am si eu nevoie de un sfat dak se poate... 49 De la: zeita_zeita 7 Septembrie 2009 23:37
CE PARERE AVETI DESPRE.....? 16 De la: Lorena26 9 August 2009 17:05
Este prietenia prima faza a unei relatii de dragoste 270 De la: PICCKARD 27 Decembrie 2011 22:07