Mai multe
|
Bun� ziua tuturor. Nu știu dac� postez �n categoria care trebuie, nu știu exact de la ce este problema. Știu c� sunt �nc� t�nar, am v�rsta de 18 ani, aproape 19 și sunt �n clasa a 12-a. Pot s� spun c� de la �nceputul liceului sunt �ndr�gostit de o fat� de la mine din clas� și știu sigur c� nu pot fi cu ea, am avut o tendinț� de a �ncerca, dar ea este oricum din alt oraș, nu prea avem cum s� ne �nt�lnim, are alte grupuri fiind �n cel�lalt oraș, prieteni pot s� spun 'mai mari'. Pare o fat� super ok, cuminte s� spun așa, vorbim mai mereu, ne �nțelegem bine dar nu pot s� scap cu g�ndul c� sunt �ndr�gostit de ea, am avut alte relații �ntre timp, dar degeaba. �mi place prea mult, �ncerc s� am alte activit�ți dar efectiv nu pot. Așa e tinerețea cum ați spune mulți - dar efectiv nu știu cum aș putea s� scap. Nu știu care e cauza de m� simt prost �n fiecare zi, totul merge ok, dac� aș sta s� m� g�ndesc ce e prost �n viața mea s� știu de la ce vine, nu-mi dau seama. Nu știu dac� e din cauza acestei fete sincer, e aiurea c� m� g�ndesc destul de mult la ea. Nu știu ce e depresia sincer, dar sper s� nu am. Nu �nțeleg ce m� face s� m� simt at�t de trist, prieteni am cu care m� �nțeleg, nu-mi lipsește nimic, dar parc� nu am chef de viaț� (nu m� g�ndesc la suicid sau alte prostii, sunt excluse). Aș vrea s� m� apuc de sal�, s�-mi caut activit�ți, dar probabil, ca de fiecare dat�, va fi o bucurie de moment. Nu știu ce tot am, c�teva sfaturi? Mulțumesc pentru timpul acordat!
|
||
|
kudika_1018363 Postat pe 17 Septembrie 2016 17:52 |
||
|---|---|---|
| Bun�! Ea știe de sentimentele tale?P�rerea mea este c� ar trebui s� afle dac� �nc� nu știe și dac� e posibil� sau nu o relație,vei afla dup�.�ncercarea,vin� n-are. | ||
|
dark-angel Postat pe 2 Octombrie 2016 14:59 |
||
|
Risti o prietenie, dar poti castiga o relatie de iubire. Fetele, de obicei cauta parteneri..cel putin de conversatii, mai varstnici decat ele. Acum, noi, in spatiul virtual nu putem decat sa-ti uram succes pt ca nu cunoastem prea multe detalii, ce imagine ai tu in ochii ei, cat de bine i-ar fi ei alatri de tine.. Personal, am trecut printr-o experienta de genul asta si am ajuns sa format cuplu..dar pt scurta periaoada. Joaca-ti sansele si dai de inteles ca ii esti mai mult decat o simpla amica, dar totul delicat prin gesturi. Succes ;) |
||
|
|
||
|
Darius_ Postat pe 3 Octombrie 2016 23:09 |
||
De la: kudika_1018363, la data 2016-09-17 17:52:20Bun� ziua tuturor. |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Octombrie 2016 07:26 |
||
Salut. Pe scurt, esti tanar. Nu mai sta atat sa coci o idee sau un prim pas. Nu cred ca ai sa strici ceva daca pui o intrebare sau doua mai directa. Poate iesi cu orgoliul un pic sifonat, dar eu cred ca toti paitm asta in viata. Macar o data de doua ori .
|
||
|
kudika_1019561 Postat pe 21 Octombrie 2016 15:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fanteziile lui... | 19 | De la: awesome 27 Iunie 2014 09:51 |
| sal | 2 | De la: PICCKARD 16 Noiembrie 2011 06:23 |
| relatie cu un barbat mai mic | 52 | De la: wild_one 21 Septembrie 2009 04:48 |
|
|
||
| buna dimineata | 84 | De la: Cristina___ 21 Iulie 2009 07:37 |
| Angajam domnisoare si cupluri pentru video-chat! | 5 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 01:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.