Ajutor

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1043556 Avatarul lui kudika_1043556

1 mesaj
Membru din: 16/06/2022

De ce seful meu atunci cand ne aflam intr-o conversatie se uita insistent in ochii mei,dupa aceea intrebandu-ma daca am emotii.
Mentionez ca,am incercat deseori sa imi schimb pozitia,stanga,dreapta,insa fara rezultate,a continuat sa ma priveasca.
Atunci cand,se afla in compania altei persoane,daca ma observa,imi zambeste,fara ca persoana de langa el sa il poata observa,iar cand se apropie este foarte serios.
Mentionez ca,la sedinte,cand ne aflam intr-un grup mai mare de persoane,se poarta normal,aproape sunt inexistenta.
Cand suntem singuri,foarte rar se intampla acest lucru,imi intinde mana si spune ca ii face placere sa ma revada.
Cum as putea interpreta comportamentul lui?
Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
raluca_25772 Avatarul lui raluca_25772

16 mesaje
Membru din: 11/01/2013
Oras: campulung moldovenesc

Sustine-i privirea sau daca, nu poti, ia o agenda si cand ai ceva de vb cu el prefa-te ca iti iei ideile de acolo. De fapt, e de preferat sa iti notezi ideile, daca te pierzi cand se uita la tine insistent. Aveam si eu o sefa si de cate ori ma aflam in prezenta ei, asa ma enerva ca instant ma lua durerea de cap. Ma pregateam sa ma duc la doctor, cand am dat peste articolul asta pe care ti-l recomand, in caz ca ai si tu dureri de cap: https://guess.ro/de-ce-ne-doare-capul/ Pana la urma, nu este ceva rau sa te priveasca in ochi cand vorbeste cu tine. Treci peste ideea ca iti este sef, superior ierarhic, este un om ca oricare altul. Si tu, cand vorbesti cu cineva, fac pariu ca apoi te uiti la fata interlocutorului. Doar ca nu esti mai cu bun simt si tu nu uiti insistent, stiind ca poate provoca disconfort. El poate doar se amuza de situatie.
Raporteaza abuz de limbaj