roman....sau latin?!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
critic1 Avatarul lui critic1

11 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: brasov

Daca v-ati propus sa fie un roman narativ,este ok.o sa fie al dracului de lung si plictisitor.am citit 8 pagini si nu se intrevede nimik;mai bine faceati o descriere gen "frumusetile patriei",acolo nu era nevoie de dialog si nici de actiune,totul curgea intr-o lina si siropoasa descriere.parca si aud... "susurul izvoarelor,fosnetul vantului adiind printre frunzele tremuratoare...razele lunii mangaind argintiul lacului....bla,bla,bla"
PETRE_ELENA Avatarul lui PETRE_ELENA

24 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: ploiesti

Susurul apelor,vuetul vantuluisi alte descrieri arata sesibilitatea autorului,in opinia mea nu a altuia.
misha35 Avatarul lui misha35

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

critic1 hai sa scriem un roman despre ...fotbal..sau despre mecanica. Ce zici?
Pina si intr-un roman politist mai shuiera vintul, fosnesc frunzele, cad lacrimi....etc.
critic1 Avatarul lui critic1

11 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: brasov

pentru misha35
habar n-ai cata sensibilitate si poezie se afla in mecanica fluidelor,cat de frumos onduleaza imbratisand forme si spatii...DAR n-ai de unde sa sti...trebuie sa simti fuziunea atomilor.
butaculoredana Avatarul lui butaculoredana

5 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: sibiu

critic 1...hai sa incercam cateva clipe sa privim dincolo de cuvinte...sa incercam sa traim aceste randuri...Ai nevoie doar de putina liniste si ai sa reusesti sa intelegi si totodata sa simti ceea ce toti au incercat sa spuna...intr-un final vei putea reusi si tu sa intelegi acest minunat tablou si nu numai..Acum zambeste si incearca sa fii tu...!
Fosta membra Kudika.ro
Are dreptate critic1,romanul asta e plictisitor,adica cel putin primul capitol.Unde mai pui ca se cam imbina timpurile si nu mai pricepi nimic.Intentia e buna,bineinteles,dar in ultima vreme pe kudika sunt numai lacrimi,dezamagiri,durere etc.
joitaalina Avatarul lui joitaalina

35 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Eu am scris un roman de dragoste , o poveste despre o femeie care are curaj sa renunte la cel pe care il iubeste atunci cand acesta nu se dovedeste sincer cu ea. Daca vreti sa il cititi si sa aflati cum se termina aceasta poveste va rog sa intrati pe site-ul joitaalina.blogspot.com M-am decis sa imi public romanul in aceasta forma , cateva pagini pe saptamana inspirata de Kudika. VA rog mult sa intrati pe site, m-ar ajuta foarte mult sa stiu parerea altora despre ce scriu eu.