Maya

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Maya: (5 din 1 vot)
 
filarmonica Avatarul lui filarmonica

2 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Ideea este buna numai ca autoare se complace prea mult in amanunte care obosesc si acopera povestea.Am inteles ca ploua,ca fulgera etc dar nu-i nevoie sa repete de o mie de ori asta si sa le foloseasca pregnant.Prea"facil"pt gustul meu.
PETRE_ELENA Avatarul lui PETRE_ELENA

24 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: ploiesti

Iar spun dupa gustul,meu descrierea momentului intamplarii cu aspecte din natura si cu descrieri de trairi sufletesti este frumusetea romanului.
Fosta membra Kudika.ro
Deci primul capitol este"panteism",astept cu nerabdare urmatorul capitol"onomatopee":D Povestea nu ma incanta deloc,dar felul in care s-a scris imi place pt ca e asemenetor cu al meu,ador sa folosesc nenumarate figuri de stil,in special metafore,dar tot poezia ramane slabiciunea mea:)
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

lasati, oameni, buni,ideile sa umble libere prin lume...Criticile sunt binevenite din partea oamenilor ajunsi deja celebri...Fiecare are Libertatea suprema de a emite pana si medicritati...
deee Avatarul lui deee

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007

jizzz da scrie tu (filarmonica) urmatorul capitol daca e prea facil, poate il faci mai captivant;) .Si mie mi s-au parut multe amanunte dar totusi mi se pare interesant. INTERESANT si trebuie apreciata autoarea lui.
adrianasotan Avatarul lui adrianasotan

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

tot respectul pt autoare pt ca inceputul e cel mai greu. nimic nu e usor si cu atat mai mult sa scri un roman fara sa ai prea multe cunostinte in materie. poate ca ultimul capitol al romanului va fi scris de aceeasi persoana si va fi excelent asa ca aveti curaj si sincer citind ce s-a scris pana acum m-a inspirat si pe mine cu putina initiativa si cine stie poate am sa scriu si eu cateva randuri numai din curiozitatea de a afla care va fi critica celor care nu au curajul sa le scrie. si la urma urmei critica ajuta sa ne perfectionam sau numai sa castigam putina ambitie, sa demonstram ca putem mai bine. dar in acelasi timp fiti ingaduitori pt ca e fffff usor sa distrugi ceva ce altii au infaptuit in timp si cu multa energie investita. ok cam atat succes la conceput si criticat si poate ne mai auzim
filarmonica Avatarul lui filarmonica

2 mesaje
Membru din: 7/11/2007

eu nu zic ca nu apreciez intentia,doar ca nu-i pe gustul meu.E vb de"liberul arbitru"iar mie mi se pare slabut primul capitol.Este doar parerea mea,poate altii sun mai sensibili...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

sensibilitatea oamenilor exista datorita spiritelor, si, fie ele banale pentru unii, vietile, trairile si simtirile fiecaruia sunt uncice, fie ca asta place sau nu criticilor, vesnic la panda...Scrieti, oameni buni, scrieti ce va trece prin minte, chiar in clipa in care gandurile se nasc in voi!!