Florina Badea

Sunt Florina Badea, coach de nutriţie şi wellness, fost om de comunicare, mamă de fetițe şi femeie cu drag de a ajuta alte femei să fie mai sănătoase şi în armonie cu ele însele. Bucuria mea vine din a ajuta femeile să câștige lupta cu mâncatul emoţional şi pofta de dulce, a se debarasa de toate obiceiurile care le sabotează fizic şi psihic, pentru a atinge echilibrul feminin pe întreaga axă corp – minte – spirit.

Convingerea mea este că avem nevoie să ne reconstruim relaţia cu propriul corp, să învăţăm să îl iubim cum şi pentru ce este acesta, indiferent de perioada vieţii şi fluctuaţiile de kilograme.

Sunt un om care susţine body health & body positivity ca piloni ai unei vieţi sănătoase şi pozitive.

2015 este anul în care mi-am asumat rolul de om care scrie pe blog despre sănătate pentru a educa, pentru a ajuta oamenii să trăiască mai simplu, mai sănătos, mai în armonie cu ei înșiși. Blogul a câștigat recunoaștere din partea ZeList Monitor şi Biz, în Digital Report, la categoria ”Stil de viaţă sănătos şi sport”, timp de 3 ani la rând.

În 2020, pandemia mi-a lăsat loc pentru a configura şi a lansa programe proprii de coaching de grup: Wellness Fairy Detox (program de 12 zile), Wellness Fairy Factory, (program de 12 luni) Breaking Up With Sugar (program de 30 de zile), Wellness Fairy Retreat și Există viață după menopauză (program de 30 de zile). De asemenea, a luat naștere programul de grup dedicat companiilor - ”Food for Brain”. 

Lucrul cu grupurile îmi aduce o satisfacţie specială pentru că are o energie specială, ce mobilizează, transformă, împlineşte. 

Mă motivează rezultatele obținute de femeile cu care lucrez dincolo de slăbit – fertilitate, echilibru la perimenopauză și menopauză, somn mai bun, ten mai curat, echilibru hormonal general, energie de durată, digestie ușoară, stare generală de bine. Întotdeauna ţintesc către ele.

În comunitatea Wellness Fairy, femeile nu încearcă diete, ci ne parteneriem pentru a construi împreună o relație sănătoasă ci mâncarea și cu ele însele, pentru o viață pe care să o savureze din plin. 

 

Specializări:

  • Health Coach - dr. Sears Wellness Institute 
  • Nutrition Coach - Precision Nutrition
  • Eating psychology Coach - Centre of Excellence
  • Tehnician nutriționist - Fitness Scandinavia 
  • Formator - ANC
  • Consilier pentru dezvoltare personală - Ministerul Muncii și Ministerul Educației 
  • Trainer Points of You ® 

 

https://florinabadea.ro 

 

 

Iti place Florina Badea? O poti urmari pe: