Setari Cookie-uri

Apa florala: 4 tipuri pentru ingrijirea ta

Pe piata cosmeticelor bio gasim ape florale pentru toate tipurile de ten si pentru problemele cu care se confrunta pielea noastra odata cu trecerea anilor.

Apele florale sunt produse cosmetice care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de ingrijire a unei femei, indiferent de varsta.

Eu una m-as lasa inundata in fiecare zi de valuri de apa florala, de la apa de tei si de musetel, pana la cea de lavanda, de trandafiri, de albastrele si imortele. Asa ca am intotdeauna grija ca de prin tarile straine in care ajung sa imi achizitionez un soi de apa florala naturala sau un ulei natural de la mama lui.

Odata ce ajungi sa afli si sa simti pe pielea ta care sunt beneficiile unei ape florale, este imposibil sa mai renunti la ea.

Pentru materialul de astazi am selectat doar patru dintre apele florale care sunt obligatorii in trusa de cosmetica. Iata si de ce:

Apa de tei pentru ten sensibil si scalp iritat

Daca teiul este supranumit arborele care vindeca sufletul, apa de tei este cea care vindeca problemele pielii, pentru ca actioneaza ca un calmant cutanat pentru pielea sensibila si iritata si este recomandata special pentru tenul matur, dar si pentru revitalizarea parului.

Citește și:

Apa de tei reda luminozitatea si stralucirea tenului, este antiinflamator si descongestionant, aduce beneficii pentru scalpul sensibil sau iritat, dar si pentru par pe care-l revitalizeaza de la radacina.

Apa de musetel: beneficii pentru ten iritat si cuperoza

Cu actiune calmanta si antiinflamatoare, apa de musetel contribuie la repararea si ingrijirea pielii iritate, afectata de eczema, psoriazis sau urticarie, se foloseste pentru a reduce roseata si pentru a ameliora cuperoza.

Apa florala de musetel este un produs cosmetic bio destinat tenului sensibil, fragil, uscat si este folosita si pentru indepartarea cearcanelor.

Apa de tei si apa de musetel

Apa de tei eco/bio Apa de musetel eco/bio

Apa de lavanda pentru piele sensibila si ten gras

Despre lavanda se stie ca are o putere miraculoasa de a linisti si de a induce o stare de bine celui care se afla in apropierea ei, in timp ce apa de lavanda este celebra pentru beneficiile pe care le aduce oricarui tip de piele.

Citește și:

Apa de lavanda este recomandata in special in cazul tenului gras, mixt sau cu acnee.

Apa de lavanda cicatrizeaza ranile si protejeaza pielea de factorii externi, calmeaza iritatiile, roseata si arsurile solare. Se aplica direct pe tenul curat.

Apa de trandafiri: cum o folosesti in tratamente

Apa de trandafiri este un remediu pentru o piele curata, catifelata, fara riduri, dar si pentru un par sanatos.

Pentru piele, apa de trandafiri are proprietati antiinflamatorii, antirid, de purificare, hidratare si curatare.

In ceea ce priveste tenul, apa de trandafiri regleaza excesul de sebum, are efect cicatrizant si antibacterian, amelioreaza aspectul pielii uscate, previne inrosirea pielii si are efect rapid pentru inlaturarea punctelor negre.

Apa de lavanda si apa de trandafiri

Apa de lavanda bio/eco Apa de trandafiri bio/eco

Tie ce tip de apa florala ti se potriveste? Le-ai testat, le-ai aflat beneficiile?

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Anna Ok

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.