Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate, dar eficiente aparate pentru curatenia dinaintea sarbatorilor

Curatenia pare floare la ureche atunci cand locuiesti sub acelasi acoperis cu mama si sarcinile care iti revin tie sunt stersul prafului si spalatul vaselor. Insa atunci cand te muti singura constati ca ai trait intr-o minciuna.

Ok, poate exagerez putin, dar tot exista riscul de a ti se dea lumea peste cap. Cel putin de asta m-am lovit eu la un an dupa ce am plecat din sanul familiei. Primul an a fost ok, eram doar eu in acea casuta si nimeni altcineva. Cine sa faca mizerie?! Dupa doi ani au mai aparut alti doi membri: un iubit si o pisicuta. Abia atunci am inceput sa simt pe pielea mea ce inseamna sa faci curatenie in adevaratul sens al cuvantului. Noroc ca pentru mine curatenia a fost intotdeauna o metoda de relaxare, nu o sarcina care sa-mi aduca mult stres.

Chiar si asa, am simtit nevoia unor aparate eficiente ca sa imi usureze munca si inca lipsesc cateva de pe lista, printre care aspiratorul vertical si mopul cu sistem de centrifugare.

Aspiratoare verticale pentru aspirat si spalat

Aspiratorul vertical Cleanmaxx Cyclone este un aspirator de mana si de podea. Cu un design compact si o greutate de doar 2 kg, aparatul este usor de depozitat si de manevrat.

Citește și:

Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone vine la pachet cu periile si duzele special concepute pentru spatiile greu accesibile din casa: colturile tavanului, sub canapele, intre tapiterii, mobila, pervazuri, plinte si chiar obiectele de iluminat.

Aparatul pentru aspirat si spalat covoare Carpet Washer este un aparat practic ce ajuta la realizarea curateniei in trei pasi: samponare, spalare, aspirare. Este potrivit atat pentru covoare, cat si pentru mochete.

Aspiratoare verticale

Aspirator vertical Aspirator cu functie de spalare

Aparate eficiente pentru curatenia de iarna

Peria de curatat Spin & Clean este o perie reincarcabila, fara cablu, cu 300 de rotatii pe minut, care elimina straturile de murdarie de pe orice suprafata. Vine la pachet cu peria plata, perfecta pentru murdaria dura a oricarei suprafete si peria conica, pentru cele mai inaccesibile colturi, precum sina cabinei de dus, tocul ferestrei sau robinetul. Peria electrica ajuta la indepartarea petelor de murdarie, calcar, mucegai, rugina si grasime.

Citește și:

Fregamax este un mop cu sistem dublu de centrifugare pentru limpezire si stoarcere. Capatul mopului este confectionat din microfibre de calitate superioara ce retin pana la 1 litru de lichide. Cu ajutorul lui sunt indepartate grasimile, lichidele, praful, urmele de noroi si petele din bucatarie. Poate fi folosit ud, dar si uscat (pentru mobila si ferestre).

Matura cu perii rotative Cleanmaxx Roller Sweeper nu necesita baterii reincarcabile, electricitate sau schimbarea sacilor de praf. Periile lungi si capatul care pot fi rotiti pana la 180 de grade ajuta la o curatare perfecta, chiar si in zonele greu accesibile (colturile camerei si crapaturile).

Aparate pentru curatenie

Perie de curatat electrica Mop cu sistem de centrifugare Matura cu perii rotative

Poti fi sigura ca de acum inainte datul cu aspiratorul, stersul prafului si spalatul cu mopul nu vor mai reprezenta niste sarcini obositoare si stresante. Cat despre curatenia de sarbatori, aceasta nu va mai dura o zi intreaga, ci doar cateva ore, dupa care te poti apuca de decorarea casei sau de pregatirea bunatatilor pe care vrei sa le servesti.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Chuyko Sergey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.