Setari Cookie-uri

Black Friday 2018: aspiratoare performante de urmarit in oferta

Un aspirator performant inseamna mai putin stres, mai putin timp dedicat treburilor casnice si mai mult timp liber castigat pentru noi si pentru activitatile care ne fac placere. Oricat de scump ar fi un model care asigura curatare de lunga durata, de Black Friday 2018 avem sanse sa il gasim redus chiar si la jumatate de pret.

Am mai multe electrocasnice trecute pe wishlist-ul pentru Black Friday 2018, insa ce imi doresc cu adevarat si stiu ca am nevoie urgent este un aspirator performant care sa imi usureze treaba. De ce? Pentru ca am o pisicuta care lasa par alb pe parchetul inchis la culoare, iar in baie am gresie neagra care cere sa fie curatata in fiecare zi. Aspiratorul pe care il am acum este mare, este greu, trebuie sa il dau jos de fiecare data de pe dulapul din balcon si mai dureaza ceva pana il asamblez.

Refuz sa mai fac asta, mai ales cand stiu ca un aspirator nou performant mi-ar usura munca si m-ar ajuta sa aspir in fiecare zi camerele fara sa pierd prea mult timp. Spun asta cu certitudine pentru ca de la prima achizitie au trecut cativa ani si pana acum s-a investit foarte mult in tehnologia lor. Astfel ca sunt disponibile pe piata aspiratoare dintre cele mai bune, pentru fiecare dintre problemele de care ai nevoie.

Citește și:

Cateva dintre tipurile de aspiratoare pe care merita sa le ai in vedere de Black Friday 2018 sunt:

👉 Aspiratoare fara sac
👉 Aspiratoare cu spalare
👉 Aspiratoare verticale
👉 Aspiratoare robot
👉 Aspiratoare de mana
👉 Aspiratoare pentru curatat scame
👉 Aspiratoare pentru geamuri
👉 Aspiratoare multifunctionale
👉 Aspiratoare industriale

Black Friday 2018: aspiratoare fara sac

Aspiratoarele fara sac se pot dovedi o achizitie buna, pentru ca ... ei bine, aspiratoarele cu sac au cam devenit istorie. Dintre cele disponibile in online, ne-au atras atentia:

Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 este un aspirator fara sac care asigura o curatare de lunga durata prin programul cu trei trepte. Aparatul beneficiaza de o matura ce aspira pardoseli dure si mochete cu fir scurt. Datorita designului plat, ajunge cu usurinta sub mobilier si inlatura de acolo praful si murdaria adunate.

Citește și:

Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B este prevazut cu filtre HEPA care asigura un mediu curat si sanatos prin captarea microparticulelor si altor alergeni (polen, mucegai). Sistemul unic Twin Chamber System™ de la Samsung imparte recipientul de praf in doua compartimente, ceea ce permite o curatare mai buna si o putere cu durata prelungita.

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 ofera performanta 3A & Ergonomie, mai exact ofera cele mai bune rezultate in performanta de aspirare, emisia de praf si eficienta energetica. Aparatul are un sistem avansat mono-ciclonic cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat.

Aspiratoare fara sac

Urmareste oferta

Black Friday 2018: aspiratoare cu spalare

Aspiratoare cu spalare sau aspiratoarele care igienizeaza in timp ce curata. Sunt din ce in ce mai populare, astfel ca printre cele mai cautate modele sunt:

Citește și:

Aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este un aspirator cu numeroase functii utile: aspirarea uscata, colectarea de lichide si spalarea covoarelor, foloseste sac (pentru aspirare uscata) sau container de apa (pentru aspirare fara sac), iar aerul evacuat este mult mai curat datorita sistemului dublu de filtrare: filtru de apa + filtru HEPA.

Aspiratorul cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua este un aparat voluminos cu o foarte mare putere de aspirare. Nu imprastie praful, dispune de filtru HEPA pentru persoanele alergice si functia sufla aer, plus este usor de curatat dupa ce a fost folosit.

Aspiratoare cu spalare

Vezi modele

Black Friday 2018: aspiratoare verticale

Se remarca prin faptul ca sunt usor alungite, adica aspiratoarele verticale care te ajuta sa cureti sigur si nu iti ocupa nici mult spatiu. Noua ni se pare interesante modelele:

Citește și:

Aspirator vertical Bosch BBHMOVE5. Un aspirator de mana practic, rabatabil, cu capacitate 300 ml. Este prevazut cu o perie electrica care asigura curatarea in profunzime pentru covoare si este ideal pentru o aspirare rapida, in special pe gresie si parchet. Timp de incarcare: 12-16 ore.

Aspiratorul vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01 este la fel de puternic ca un aspirator traditional de 200W. Tehnologia PowerCyclone ofera cele mai bune rezultate de curatare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede, orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Functionalitate 2 in 1 pentru curatarea podelelor, dar si a mobilei.

Aspiratoare verticale Black Friday 2017

Alege aspiratoare verticale

Aspiratoare robot pentru curatenie eficienta

Citește și:

Stiti clipurile alea amuzante cu niste pisicute care stau pe un gadget care se invarte prin casa si ele nu se sinchisesc sa se miste? Ei bine, acele gadgeturi se numesc aspiratoare robot si practic fac treaba pentru tine. Adica aspira si curata in locul tau, fara sa mai fie nevoie sa le misti tu prin casa.

Un astfel de robot de aspirare functioneaza pe baterii, ca sa nu te mai incurci de fire prin casa (sau cu incarcatori). Se pot folosi atat in zone deschise, cat si pe la colturi sau la marginile de langa perete. Au un design plat si subtire, ceea ce permite acestora sa ia mizeria chiar si de sub mobilier. De Black Friday 2018 ai putea profita de reduceri ca sa cumperi un astfel de produs - castigi timp, energie si bani.

aspiratoare robot

Vezi propuneri

Aspiratoare de mana - usoare si practice

Extrem de compacte, aspiratoarele de mana sunt eficiente pentru ca sunt portabile si le poti lua cu tine oriunde pentru a face curatenie. Plus ca pot patrunde si in tapiteria de mobilier ca sa te asiguri ca nu ratezi nimic. Nu te teme ca dupa ce iti termini treaba iti va fi greu sa le cureti - au suport detasabil si lavabil pentru urmatoarea utilizare.

Citește și:

De Black Friday 2018 aspiratoarele de mana - le poti folosi chiar si la igienizarea autoturismului - au preturi promotionale. Ti le recomandam pentru a te ocupa de treburile menajere rapid, aceste produse fiind extrem de performante. Plus ca, cele mai multe modele separa praful si dispun de filtre triple pentru aspirare.

aspiratoare de mana

Vezi modele

Aspiratoare pentru curatat scame ca sa scapi de aspectul scamosat

Poate ca este usor fortata formularea de aspirator pentru scame, cand de fapt este un produs foarte mic, un aparat care te ajuta sa colectezi scamele de pe imbracaminte si sa elimini aspectul ala inestetic incarcat.

Aparatul functioneaza pe baterii si este extrem de sigur in utilizare. Este prevazut cu o sita metalica de siguranta si are si un capac de protectie pentru depozitare in siguranta. Recipientul pentru scame este detasabil, din plastic transparent. Doar il golesti si il folosesti, din nou, cu prima ocazie. Asta asa, ca sa iti revitalizezi tinutele preferate.

aspiratoare pentru scame

Vezi preturi

Black Friday 2018: aspiratoare pentru geamuri

Un aspirator pentru geamuri este, practic, un curatitor cu acumulatori. Un dispozitiv care te ajuta sa cureti geamurile, sticla din orice incapere, fara picurare si fara urme. Vestea buna este ca de Black Friday 2018 o sa poti cumpara un astfel de produs la reducere, ca sa nu faci o investitie mai mare decat ar trebui.

Manuirea este rapida pentru ca un astfel de aspirator pentru geamuri are un maner prevazut cu indicator pentru nivel al bateriei. Nu face galagie, este rapid. Aspira apa cu care speli si nu sunt lasate urme in urma pe suprafata. Se poate utiliza si pe faianta, oglinzi, cabine de dus.

aspiratoare pentru geamuri

Vezi modele

Aspiratoare multifunctionale: mai mult cu mai putin de Black Friday 2018

Un aspirator multifunctional inseamna fix ce ii spune si numele - un aparat de curatat cu mai multe functii. Aceste electrocasnice inglobeaza, de obicei, patru sarcini de care se pot achita: aspirare uscata, aspirare umeda, samponare si functie de suflare.Te poti orienta de Black Friday 2018 catre un aspirator functional, in primul rand pentru ca va fi la pret promotional.

Mai apoi ar fi faptul ca vei cumpara un singur produs care inseamna mai multe. Cu diverse accesorii acopera aplicatii vaste. Ce conteaza mai mult ar fi faptul ca actioneaza silentios si filtreaza spatiul unde este utilizat, lasand un urma un aer proaspat si curat.

aspiratoare black friday 2018

Vezi detalii

Aspiratoare industriale pentru hoteluri și firme de curățenie

Ca sa faci curatenie in hoteluri sau in cladiri de birouri, trebuie sa ai si aparaturile care sa te ajute sa lucrezi mai repede. Exista aspiratoare industriale speciale pentru firmele de curatenie, care sa te ajute sa faci treaba mai repede si mai bine.

Daca ai o activitate in domeniu, cu siguranta ca ai urmarit ofertele de pe piata si preturile de achizitie nu au fost prea tentante. Din fericire, in Vinerea Neagra si acestea intra la promotii. Sunt bune pentru ca au si roti care permit performante mai bune si bifeaza variate intrebuintari.

aspiratoare cu spalare

Vezi oferte

Insa nu doar aspiratoarele iti pot usura munca in casa. Vezi si alte electrocasnice de trecut pe lista pentru Black Friday 2018!

Spor la cumparaturi!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nor Gal

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.