Setari Cookie-uri

12 piese de modă de la branduri celebre în oferta Black Friday 2018 la FashionDays!

Cel mai așteptat Fashion Sale al anului, Black Friday 2018, începe joi seara, în 15 noiembrie. Pregătește-te de reduceri de până la 90% la milioane de produse! Noi am aflat 12 articole de modă care vor fi în oferta Black Friday 2018 a marelui outlet de fashion din România!

Fashion Days și-a anunțat prezența și în 2018 pentru ofertele care te ajută să îți schimbi garderoba cu minimi de investiții. Devenită o tradiție, aplicarea de discounturi în Vinerea Neagră înseamnă o scuză perfectă pentru ca doamnele și domnii să adauge noi piese vestimentare pentru a gândi ținute cool de la mărci de firmă - totul cumpărat la prețuri mici.

Cel mai așteptat Fashion Sale al anului, Black Friday 2018, începe joi seara, în 15 noiembrie. Ție nu iti ramane decât sa te pregătești cu o listă de shopping pentru a profita de reduceri de până la 90% la milioane de produse! Noi am aflat 12 articole de modă care vor fi în oferta Black Friday 2018 a marelui outlet de fashion din România - Fashion Days! Cateva dintre acestea sunt:

Citește și:

Genți și poșete Furla de Black Friday la FashionDays

Gentile Furla sunt printre cele mai longevive branduri din Italia, unele care s-au remarcat în primul rând prin calitate și sunt extrem de apreciate la nivel mondial de către toate femeile.

Anual brandul Furla - poșete, genți, plicuri - intră în oferta FashionDays de Black Friday. Așa se face că nici anul acesta nu face excepție. Spre exemplu, în 2018 una din poșetele Furla din ofertă este mai ieftină cu 46%, ceea ce înseamnă că o poți cumpăra cu puțin peste 800 de lei - o investiție pe termen lung.

Citește și:

Genți și poșete Furla de Black Friday la FashionDays Vezi oferte genți

Black Friday 2018 la ceasuri Armani Exchange pe FashionDays

Armani Exchange comercializează de ceva timp și ceasuri, iar asta este cu siguranță o marcă de lux pe care să o iei în considerare de Black Friday.

Până la urmă, FashionDays înseamnă în Vinerea Neagră scuza pentru a-ți face de cap la secțiunea shopping, așa că trebuie să știi să profiți de reducerile alea pe care le vezi doar o dată pe an. Fie că îți vei lua ție un ceas sau că vei oferi unul cadou, nu va fi ceva luat degeaba.

Ceasuri Armani Exchange

Geci de damă Geox în oferta Black Friday 2018 la FashionDays

Jachetele Geox sunt impermeabile și extrem de rezistente pentru sezonul toamnă-iarnă, protejându-te și ținându-ți de cald atunci când temperaturile din termometre scad brusc.

Citește și:

În oferta Black Friday 2018, Fashion Days a inclus o gamă largă de geci de damă Geox și a aplicat reduceri generoase de până la zeci de procente. Fie că este despre modele ușoare pentru vânt, cu glugă, cu fermoar sau cu umplututură de puf sau vatelină, sigur vei găsi ceva cu care să defilezi în sezonul ăsta.

Vezi modele geci

Ghete Columbia la reducere de Black Friday 2018 pe FashionDays

Ghetele și bocancii sport de la Columbia sunt nemaipomeniți pentru drumeții la munte sau atunci când în oraș zăpada s-a instalat cu nesimțire și tu ai nevoie de ceva durabil și impermeabil, rezistent.

FashionDays a selectat și zeci de ghete Columbia pentru sezonul friguros, astfel că atunci când frigul se va instala în oraș, să nu poți spune că ești nepregătit. Cu talpă antiaderentă, vătuite și minunate ca aspect, acestea se poartă simplu și sunt lejere.

Citește și:

Ghete Columbia la reducere de Black Friday 2018

Vezi propuneri ghete Columbia

Pantofii Nike se bucură de discount de Black Friday 2018 la FashionDays!

Pantofii Nike sunt un brand de necontestat pentru pasionații de sport, care fac activități sportive în general. Aceștia au un aspect ergonomic și permit libertate în mișcare.

Black Friday 2018 înseamnă la FashionDays și reduceri considerabile la pantofii sport Nike, care intră în grila de promoții - cu inserții de plasă sunt ideali pentru alergare, pentru plimbare, pentru fitness.

Prețuri pantofi sport Nike

Sandale superbe Ted Baker pentru Revelion la reducere de Black Friday 2018

Un brand de lux din Anglia, Ted Baker este una dintre noutățile pe care să le urmărești pe portalul FashionDays de Black Friday 2018.

Se mizează pe eleganță, pe rafinament, imprimeurile florale fiind un trademark pentru Ted Baker. Poți opta oricând pentru astfel de sandale, dar ar fi o opțiune cool pentru petrecerile de Anul Nou, mai ales dacă vei fi prezentă într-o locație mai pretențioasă.

Citește și:

Sandale superbe Ted Baker

Urmărește prețuri sandale Ted Baker

Poșete GUESS originale la prețuri fantastice de Black Friday 2018

Gențile Guess au un preț mai piperat de obicei, dar asta nu înseamnă că nu poți alege să porți și tu una la ocazii speciale. Mai ales că de Black Friday sunt la reduceri pe FashionDays.

Cu logo vizibil dar discret, poșetele de la Guess se remarcă printr-un design chic, o combinație între modern și futurist, ceea ce le face potrivite pentru orice evenimente - plus că se comercializează în dimensiuni cât mai variate.

Vezi propuneri posete Guess

Geacă Trespass în oferta FashionDays de Black Friday 2018

FashionDays pune la vânzare în magazinul online de Black Friday geci Trespass atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cu modele cât mai variate. o să observi că paleta de propuneri este uimitoare.

Citește și:

Cu reduceri considerabile, poți opta pentru jachete casual, de zi, cu glugă sau sport, astfel că îți va fi extrem de simplu să te remarci când gradele din termometre vor scădea. Sunt ideale pentru excursii sau plimbări prin urbea aglomerată când va fi acoperită de nămeți.

Geaca Trespass preț

Rochii GUESS Jeans de Black Friday 2018 la reducere

În principiu, rochiile Guess sunt ultra moderne și sofisticate, astfel că vei găsi cu siguranță modele fine pe care să le porți la următoarea petrecere. Iar vestea bună este că de Black Friday poți opta pentru ce îți place, cu minimum de efort.

Rochiile Guess Jeans sunt ceva mai comode pentru că materialul este blug, dar nu musai, pentru că în colecția acestei mărci se regăsesc și rochițe cu imprimeu etnic, floral, geometric, tropical, uni, grafic sau chiar în dungi sau carouri.

Rochii GUESS Jeans de Black Friday 2018 la reducere

Rochii Guess prețuri

Ceasurile Fossil în oferta FashionDays de Black Friday 2018

Ceasurile Fossil au o întreagă istorie în spate, ceea ce le confirmă calitatea - iar asta le face prioritare în alegerile cumpărătorilor, atunci când vor să cumpere un ceas de mână de firmă - pentru damă sau bărbați.

Fie că vorbim despre ceasuri sport sau ceasuri elegante, ceasurile Fossil sunt în oferta de Black Friday 2018 la FashionDays, astfel că îți poți cumpăra în sfârșit un ceas care să te ajute să ajungi mereu la timp undeva. Sau să afișezi un gadget cool - despre care nimeni nu va ști că a plătit cu până la zeci de procente mai puțin.

Ceasuri de firmă Fossil

Ghete Love MOSCHINO de la 199.99 lei – la reducere de Black Friday 2018

Dacă îți plac ghetele de firmă celebră, atunci trebuie să știi că ghetele Love MOSCHINO se cumpără ieftin de Black Friday la Fashion Days. Vei putea alege dintre modele variate, cu prețuri începând de la 199.99 de lei.

Cu diverse aplicații sau elemente decorative, îți va fi destul de simplu să optezi pentru ceva care să porți în oraș, la întâlnire - cu prietenii sau de afaceri. Se pune accent pe calitate, așa că acestea sunt confecționate din piele.

Ghete MOSCHINO preț

Ghete Zee Lane de Black Friday 2018 – brandul propriu FashionDays

FashionDays s-a impus de-a lungul timpului drept destinația preferată de shopping pentru femei, dar și pentru bărbați. Așa că a găsit diverse metode pentru a fideliza clienții - brandurile propriile sunt o metodă.

Ghetele Zee Lane sunt de la o marcă de lux, arătă grozav și se pot cumpăra de Fashion Days la prețuri extrem de mici, pentru că se vor aplica reduceri deloc de neglijat. Plus că sunt uber cool ca înfățișare!

Detalii preț ghete Zee Lane

Așadar, câteva dintre ofertele exclusive FASHION DAYS X BLACK FRIDAY anul acesta, prezentate și mai sus:

  • Geacă Trespass -82% - 199 Ron de la 1089.99 Ron
  • Geacă Geox -73% - 299.99 Ron de la 1099.99 la
  • Ceas Fossil -55% - 399.99 Ron de la 879.99 Ron
  • Ghete Love Moschino -68% - 199.99 Ron de la 629.99 Ron
  • Ceas Armani Exchange -59% - 349.99 Ron de la 849.99 Ron
  • Ghete Columbia -51% - 279.99 Ron de la 569.99 Ron
  • Ghete Zee Lane -50% - 149.99 Ron de la 299.99 Ron
  • Sandale Ted Baker -65% - 339.99 Ron de la 979.99 Ron

De ce să urmărești FashionDays de Black Friday 2018?

De peste 9 ani, Fashion Days este destinația online ce oferă experiențe nelimitate de fashion celor peste 1.000.000 de clienți din România, Bulgaria și Ungaria. Compania pune la dispoziția tuturor o selecție vastă de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii de la branduri internaționale de top precum United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

La fel ca în edițiile precedente, Fashion Days le va oferi pasionaților de fashion branduri noi, cum ar fi: Coach, Kate Spade, Dhamont, Dr. Martens, Koton. Acestea se alătură unuia dintre cele mai extinse portofolii din România, de peste 400 de branduri, precum: Nike, Guess, Fossil, Desigual, Puma, Esprit, Geox, Diesel, Pepe Jeans, Tissot, Trespass, Levi’s, Napapijri, US Polo, Michael Kors, Love Moschino, Emporio Armani.

Obiceiurile de consum ale clienților Fashion Days România arată că majoritatea preferă ora 22:00 pentru a comanda articolele vestimentare dorite, motiv pentru care evenimentul începe cu o seara înainte, respectiv 15 noiembrie.

Tot în premieră, clienții Fashion Days vor beneficia de opțiuni de livrare și retur unice pe piața de fashion din România. Pe lângă livrarea „tradițională”, prin curier, aceștia se pot bucura de produsele cumpărate optând pentru serviciul de livrare într-unul dintre cele peste 600 de Oficii Poștale sau oricare dintre showroom-urile eMAG.

În plus, în cazul curierilor, clienții vor avea libertatea de a alege ziua și intervalul orar în care să le fie adus coletul. Returul rămâne gratuit, iar opțiunile au fost și ele extinse: curier, showroom eMAG - unde clienții pot primii banii înapoi pe loc - sau în orice Oficiu Poștal din România unde sunt livrate coletele Fashion Days.

Black Friday 2018 este un fel de Moș Crăciun care îți reînnoiește garderoba înainte de sărbătorile de iarnă, cu cele mai tari articole de modă de la branduri celebre internațional. Ca în fiecare an, FashionDays e spiridușul „moșului” Black Friday cu oferte și reduceri masive de până la 90% la cele mai renumite mărci de modă!

Sursă main photo: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.