Setari Cookie-uri

Cele mai tari trenduri de blugi pentru bărbați anul acesta. Spune-i-le și lui!

Bărbații nu sunt chiar atât de preocupați de trenduri, de ce înseamnă moda sau preferințe în lumea fashion. Nu, pe cine mințim? Sunt la fel de interesați de asta la fel ca noi doar că nu fac atâta caz din asta. Le place să fie în tendințe și mai ales să facă diverse cumpărături pentru a gândi combinații foarte cool între jeanșii preferați și alte articole din garderoba personală.

Dar pentru că tu petreci mai mult timp în online și știi deja care sunt cele mai ofertante destinații pentru a găsi sfaturi de modă (altfel nu ai fi ajuns la noi, nu?), ne-am gândit să îți scriem și despre cele mai tari trenduri în 2018 în ceea ce privește blugii bărbaților. Că sunt niște pantaloni versatili și extrem de ușor de accesorizat, nu mai este niciun secret.

Așadar, îți spunem care dinre toate modelele disponibile ar trebui să fie prioritare la ședințele de cumpărături. Sunt tipare iconice, care vor plăcea: pentru că nu sunt pretențioase, au un design aparte, modern, tineresc, se potrivesc oricui.

👖 Bărbații poartă blugi double denim de culoare închisă

👖 Blugi de inspirație anii ‘90 în tendințele anului 2018 pentru bărbați

Citește și:

👖 Blugii de culoare albă pentru bărbați - pretențioși, dar frumoși

👖 Denim cu tivul întors sau o pereche de blugi perfectă pentru bărbați

👖 Trenduri de blugi pentru bărbați: blugi dad fit

Bărbații poartă blugi double denim de culoare închisă

Blugii double denim sunt cei de culoare închisă și au rămas în topul preferințelor în 2018 pentru bărbați. În primul rând pentru că nu le plac lucrurile complicate și cu jeanșii în tonuri închise nu au cu ce să dea greș.

Se obține cu minim de efort un look sofisticat, casual pentru că aceștia denotă eleganță, dar și o apariție faină. Mai ales dacă este vorba despre contraste, când se încalță ceva deschis la culoare sau se alege un tricou în nuanțe șterse. Practic, asta rămâne versiunea clasică, așa cum se știe din anii ‘50. Vor arăta extraordinar cu un tricou sport sau cu o cămașă - pentru ținuta de stradă sau una office.

Citește și:

blugi double denim de culoare inchisa

Vezi detalii

Blugi de inspirație anii ‘90 în tendințele anului 2018 pentru bărbați

Back in the 90’s ladies. Vă mai amintiți filmele alea vechi, pe care le urmăreați în adolescență și care acum sunt considerate sleeper-hit? Dar îmbrăcămintea pe care actorii o purtau - de cele mai multe ori erau niște blugi jerpeliți și cu toate astea arătau incredibil de bine.

Cam așa se întâmplă și acum, când pentru bărbați se poartă jeanșii cu diverse tăieturi, dar cât mai discrete. Adică aceia care au un feeling de autenticitate, un aspect vintage și atrăgător. Culoarea este mai puțin importantă pentru că este esențial mai ales stilul ăla neglijent, libertatea în mișcare și aspectul ușor rebel, aproape minimalist. Și da, sunt super ușor de asortat - îți dai seama doar din felul cum arată că îi va fi ușor să facă un mix and match.

Citește și:

Blugi de inspiratie anii ‘90

Afla preturi

Blugii de culoare albă pentru bărbați - pretențioși, dar frumoși

Blugii de culoare albă pentru bărbați sunt oricum, dar nu obișnuiți. Pe lângă faptul că denotă un rafinament aparte, nu sunt tocmai preferați, dar denotă aceeași masculinitate ca și celelalte modele. Sunt ideali pentru sezonul cald, vara și primăvara.

Dacă se dorește să se facă un outfit aparte, desigur că în partea de sus se va alege ceva mai colorat. Doar că fără exagerări - se optează pentru o ținută monocromă sau una care mizează pe diferențe. Este o provocare, oricum ai privi-o. Rezultatul contează pentru că reflectă îndrăzneală din partea purtătorului, mai ales dacă se alege să se completeze ținuta cu o jachetă, un blazer, o cămașă cu mâneci scurte sau un tricou cu mâneci lungi.

Citește și:

blugi de culoare alba pentru barbati

Vezi aici alte modele

Denim cu tivul întors sau o pereche de blugi perfectă pentru bărbați

Oh, da! Bărbații îți vor mulțumi dacă le vei spune despre blugii cu tivul întors. Au o înfățișare deloc tradițională, dar și una jovială. Plus că vor conferi un aspect extrem de plăcut pentru că mulțumită tivului întors se vor vedea minunat.

Practic acest aspect schimbă complet modul în care blugii purtătorului sunt percepuți. Eh, da, știm că sună forțat. Doar că făcându-se acest artificiu se permit combinații mai cool de haine, adăugând o notă minunată. Faptul că gleznele sunt mai vizibile, nu înseamnă că trebuie să fie dezgolite - se poate opta pentru asta sau se pot lăsa la vedere șosetele, imitând un look specific rock.

denim cu tivul intors

Urmareste propunerile aici

Citește și:

Trenduri de blugi pentru bărbați: blugi dad fit

În primul rând se remarcă prin talia înaltă. Sunt acei blugi… cuminți, comozi, purtați de tătici, dacă ar fi să dăm o definiție parțială. Cam așa cum sunt în varianta feminină blugii mom fit. Doar că sunt ceva mai mult, mai ales acum, când moda vine cu propriile propuneri. Sunt ideali pentru bărbații care vor ceva inspirație.

Poate că lungimea peste măsură părea alarmantă acum câțiva ani, dar acum s-au făcut niște actualizări contemporante și vedem mai degrabă versiuni slim pentru jeanșii dad fit, suficient cât să credem că este musai de deținut o astfel de pereche de orice bărbat. Se obține un look casual sau unul smart, totul părând natural, simplu și de efect.

trenduri de blugi pentru barbati

Cauta aici modele

Citește și:

Mno, bun. Noi îți spunem ce se poartă pentru bărbați în materie de blugi. Tu mai trebuie să te ocupi să îi și lui spui cum stau lucrurile și să îi prezinți propunerile. Cine știe, poate își găsește un model preferat și mergeți împreună la cumpărături. Niciodată nu sunt suficiente perechi de pantaloni în garderoba cuiva - nici a ta, nici a lui.

Îți mai dăm un sfat. Fii foarte atentă la preferințele lui, ca să îl ajuți la sesiunea de shopping, atunci când se va întâmpla. Îi poți fi de real ajutor; până la urmă prieteniile se întrețin cu zâmbete, sfaturi și răbdare.

Sursa foto front main pexels

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.