Setari Cookie-uri

Cum purtam denim-ul la 30 de grade

Daca nici eu nu stiu cum sa porti denim-ul la (peste) 30 de grade, nu stiu la ce altceva m-as pricepe mai bine in ceea ce priveste moda.

Asa cum m-am laudat in mai toate materialele mele, sunt o fana declarata a denim-ului, in special a pantalonilor, doar ca nu as putea ramane indiferenta nici daca mi-ai pune in fata o camasa, o jacheta si o vesta de blugi. De altfel, detin cate un model din fiecare si nu ratez nicio ocazie sa ma mandresc cu ele in lume.

Sa porti denim la 30 de grade plus este aproape o nebunie, asta daca nu vorbim de o pereche de pantaloni scurti... foarte scurti. Si nici macar asa.

Cine vrea sa simta materialul ala greu si sufocant pe corp intr-o zi caniculara?

Rochie de blugi versus Sarafan de blugi

Din fericire, denim-ul nu se rezuma doar la celebrii pantaloni de blugi, chiar daca sunt preferatii femeilor de pretutindeni.

Cand eram mica, mama obisnuia sa ma imbrace in salopete de blugi si in sarafane (acum realizez ca nu era un lucru rau sa ma imbrace mama, macar ea stia sa imi aleaga in fiecare zi alte haine, nu cum fac eu acum... mi se pune pata pe trei haine si le port pe alea de cinci ori pe saptamana).

Citește și:

Sarafanele de blugi sunt o alternativa pentru un outfit casual intr-o zi in care tot ce iti doresti esti sa te simti libera si confortabil, in timp ce unele modele de rochii de blugi (cum este cea mulata si cu bretele subtiri din imagine) intregesc un outfit sexy-elegant.

Rochii de blugi

Rochie tip camasa Rochie de blugi Sarafan de blugi

Pantaloni si fuste de blugi pe caldura

Eu iti sugerez sa porti perechea preferata de blugi intr-o zi in care termometrele indica 30 de grade, dar doar atata timp cat perechea are mici-mari rupturi pe alocuri, eventual sunt si putin larguti. Si atunci fa bine sa o porti cu sandale si cu un top super vaporos ca sa nu te incingi prea tare.

Pantalonii scurti de blugi nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ca si in cazul blugilor skinny, acestia sunt preferatii tinerelor in perioada verii.

Nu sunt de lasat nici fustele de blugi, care au capacitatea de a nu se demoda. Problema lor este ca raman aceleasi fuste clasice. Daca s-ar relansa si ar fi scoase pe piata noi modele, cu siguranta cererea ar fi foarte mare.

Citește și:

Pana atunci, insa, fusta scurta cu bretele este alegerea mea pentru vara 2017.

Haine din denim

Fusta de blugi cu bretele Blugi cu broderie Pantaloni scurti de blugi

Nu stiu daca sunt in masura sau nu sa te sfatuiesc, dar consider ca denim-ul este o alegere perfecta in orice moment al zilei, indiferent de ocazie sau de sezon. Poarta-l cu incredere!

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.