Setari Cookie-uri

Bluze elegante de seara pentru luna cu cele mai multe petreceri

Daca si tu iti doresti sa fii altfel in noaptea de Anul Nou, daca vrei o tinuta de Revelion originala, inspira-te din selectia mea de bluze elegante de seara. De la dantela, la brocarturi si broderii glamour, pana la catifea plina, paiete, voal transparent si pana la elemente de croiala de-a dreptul spectaculoase, pe toate le-am adunat in acest material.

Desigur, o little black dress poate fi de impact de Anul Nou. Sa nu mai spun de rochia rosie, de-a dreptul sexy! Sau poate rochiile stralucitoare cu paiete sa iti fie pe plac! Eu le ador pe toate! Si le-am purtat pe toate, pe rand, la party-urile de Revelion.

Tocmai de aceea, tinuta de Revelion de anul acesta va fi altfel! Probabil ca voi alege sa porti pantaloni eleganti, desi imi surade si ideea unei fuste midi creion, alaturi de niste sandale-bijuterie!

Si atunci am cautat bine cele mai chic bluze elegante de seara in trendurile sezonlui si pe care le-as putea purta de Anul Nou. Bluze de seara din dantela, bluze cu volane, bluze cu aplicatii sofisticate: le gasesti pe toate mai jos. Iata ce topuri de purtat la petreceri poti alege:

Bluze elegante de seara din materiale pretioase

Le-am categorizat dupa materiale si dupa croiala. Si voi incepe cu cateva modele de bluze elegante de seara din texturi pretioase.

Citește și:

Se poarta anul acesta modele de bluze de seara din dantela, si daca esti curajoasa, alaturi de fuste ori pantaloni tot din dantela. Poti alege bluze din catifea sau cu broderie de catifea, fie precum este cea cu maneca lunga, fie cu umerii goi si decolteu generos, cum este cea asortata fustei verzi.

Poti purta o tinuta de Revelion cu bluze din voal, suave, trasnparente (accesorizarea cu brosa la gat este de-a dreptul spectaculoasa si eleganta). Sau poti alege topuri de purtat la petreceri de tip clubbing, cum este maioul cu paiete!

Alege bluze elegante de seara pretioase

Alege bluze elegante de seara pretioase

Bluze elegante de seara cu croiala spectaculoasa

Daca preferi sa surprinzi prin croieli spectaculoase si nu prin texturi (desi vei vedea ca majoritatea bluzelor le au pe amandoua), alege urmatoarele bluze si camasi elegante de seara:

Bluzele din matase si satin raman inca elegante, cu atat mai mult daca au gulere sau modele interesante pe piept. La fel de Wow sunt si bluzele asimetrice, precum bluza cu o singura maneca.

Citește și:

Si daca vrei sa cuceresti toate privirile cu o tinuta de Revelion sexy, alege bluze elegante de seara cu maneci bufante, de tip victorian, precum topul din dantela, purtat cu fusta mini de piele.

Poarta bluze elegante de seara cu detalii chic

Poarta bluze elegante de seara cu detalii chic

Indiferent ce topuri de purtat la petreceri alegi, nu uita ca in seara de Anul Nou trebuie sa te simti si bine, deci opteaza pentru maxim de sex-appeal si maxim de confort. Si nu uita de un machiaj de seara wow si o coafura potrivita bluzei. Daca porti bluze elegante de seara cu focus in zona gatului, poarta-ti parul sus!

Sursa foto front page – Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.