Setari Cookie-uri

Bluze cu maneci bufante pentru o toamna boho

Fii cocheta intr-o bluza cu maneci bufante! Fii sexy intr-o bluza transparenta cu maneci bufante! Fii boho chic intr-o toamna capricioasa si intunecata!

E foarte posibil sa iti ia cateva purtari ca sa te obisnuiesti cu manecile bufante ale unei bluze. S-ar putea sa ti se para ca arati ciudat intr-o astfel de bluza si ca nu este deloc stilul tau. Cel putin asa mi s-a intamplat mie si cu impresia asta am trait pana vara asta.

Presupun ca stii cum este sa imbraci o piesa vestimentara pentru prima oara, sa nu iti placa cum se aseaza pe tine si sa renunti la a-i mai acorda o a doua sansa. Asa am facut eu cu bluza cu maneci bufante, nu a existat o a doua sansa pentru ea pana in vara, cand am primit-o cadou de la surori si am fost oarecum obligata sa o imbrac.

Spre surprinderea mea, copila care s-a vazut prima oara imbracata intr-o bluza cu maneci bufante nu a mai aparut, ci vedeam in oglinda o femeie pregatita sa isi schimbe stilul.

Bluzele cu maneci bufante se regasesc de regula in tinutele boho. Adu in completarea tinutei o fusta maxi si o pereche de espadrile, sau pantaloni evazati si platforme inalte. Lasa-ti imaginatia libera si joaca-te! Iata cateva modele care sa te inspire:

Citește și:

Bluze transparente cu maneci bufante

Sa iti faci aparitia in club imbracata intr-o bluza cu maneci bufante nu suna tocmai sexy. Dar daca este vorba de o bluza transparenta cu maneci bufante, imaginea se schimba. Modelele din imaginea de mai jos sunt ideale pentru tipele indraznete, lipsite de inhibitii, care stiu ca atunci cand pasesc intr-o incapere scopul este sa atraga toate privirile asupra lor.

Bluzele transparente cu maneci bufante si insertii dantela se poarta cu pantaloni din piele, cu blugi skinny cu talie inalta, cu boyfriend jeans.

Pe dedesubtul lor se lasa la vedere o bustiera sau un sutien sexy din dantela.

Bluze transparente cu maneci bufante

Bluza transparenta lila cu maneci bufante Bluza transparenta neagra cu maneci bufante

Bluze cu maneci bufante elegante

Bluzele cu maneci bufante nu lasa niciodata o tinuta sa fie banala. Bluzele cu maneci bufante ofera intotdeauna un aer elegant tinutelor, indiferent daca sunt introduse intr-o tinuta cu jeansi si espadrile, sau pantaloni drepti si pantofi casual.

Citește și:

Chiar daca mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu acest model de bluza, acum as putea spune ca incep sa fac o pasiune pentru ele, in special pentru cele confectionate din material satinat sau din material semitransparent. Si le prefer pe cele cu decolteu in V.

Bluze cu maneci bufante

Bluza office cu maneci bufante Bluza cu imprimeu floral Bluza din material satinat

Daca crezi ca poti face fata provocarilor si iti plac schimbarile, achizitioneaza-ti repejor o bluza cu maneci bufante si conteaza pe ea in zilele cand vrei sa fii... femeie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Cozy Home

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.