Setari Cookie-uri

Cele mai chic bratari - poarta-le in vara asta!

Accesoriile si bijuteriile au darul de a infrumuseta tinuta. O pereche de cercei va incadra chipul si va accentua machiajul. O bratara bine aleasa va innobila outfit-ul si va accentua zona feminina a incheieturii. Un colier va scoate in evidenta zona gatului si a decolteului. Tocmai de aceea, noi, femeile adoram accesoriile si bijuteriile.

Iar bijuteriile acestei veri sunt cu adevarat accente estetice ale tinutei. Se poarta opulenta. Se poarta colierele masive, cu pietre, cristale, lanturi, franjuri. Se poarta cerceii candelabru, cerceii rotunzi mari, cu multe decoratiuni. Vara aceasta este si sezonul inelelor cu pietre mari, colorate, purtate din abundenta. Si cu siguranta, este vara bratarilor bogate, pretioase!

Cele mai chic bratari s-au adunat in creatiile designerilor si pe buna dreptate. Pe masura ce moda devine din ce in ce mai functionala si axata pe confort, se creeaza accesorii si bijuterii pretioase, incarcate. Este si cazul bratarilor, care se poarta multe. Diferite. In straturi. In layere. Multe! Am mai zis multe?

Insa, nu se poarta oricum! Descopera si tu care sunt cele mai chic bratari si cum sa le porti in aceasta vara, din randurile de mai jos!

Citește și:

Cele mai chic bratari se poarta sus pe brate

Bratarile de brat, purtate deasupra cotului sunt piesa-cheie a verii! Vara lui 2017 este una extrem de dezgolita. Se poarta pielea lasata la vedere. Se poarta transparentele, dantela, voalul. Se poarta decupajele, decolteul adanc sau mancile cazute pe umeri.

Si ce arata mai sexy pe pielea bronzata si lasata la vedere decat o bratara de brat, statement? Poarta acest gen de bratara cu tinute Boho, cu jeans, cu haine casual si sport, cu pantaloni si fuste Cargo dar si cu salopete lungi, elegante.

Cele mai chic bratari se poarta sus pe brate

Alege si tu bratarile sezonului!


Se poarta bratarile masive purtate in straturi

Cat mai multe perechi! Cat mai multe modele! Cat mai variate! O bratara mare cu pietre. O bratara masiva cu lanturi. Si o bratara cu cristale. Poate o bratara cu margele. Si poate o bratara cu franjuri.

Nu separat! Ci impreuna! Fie le repartizezi pe ambele incheieturi (se poarta simetria de bratari, dar despre asta iti spun mai jos mai multe), fie le porti pe toate pana inspre cot!

Citește și:

Se poarta bratarile masive purtate in straturi

Bratari masive must-have


Poarta cele mai chic bratari pe ambele incheieturi

Asa cum te-am anuntat mai sus, este vara in care se poarta bratarile identice, simetric, pe fiecare mana. In general se poiarta bratarile late. Sau cu pietre masive, sau metalice, fixe.

Nimic nu arata mai spectaculos cu o rochie de seara ca un set de doua bratari purtate simetric pe maini. Si daca mai alegi si o rochhie cu spatele gol si mai bine!

Poti purta bratarile identice si cu tinute casual, cu jeans, cu salopete de blugi, in tinute office sau cu fuste midi si bluze elegante.

Poarta cele mai chic bratari pe ambele incheieturi

Alege bratari fixe purtate simetric


Daca alegi ca bijuterii ale tinutei tale bratarile, ai grija la ce alte accesorii combini. Sigur ca opulenta este trasatura sezonului, insa nu exagera. Poate doar la o tinuta uni, minimal sau dimpotriva la o tinuta Boho aglomerata de printuri si texturi chic.

Citește și:

Sursa foto front page – Freestockcenter / Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.