Setari Cookie-uri

Care sunt tendintele pentru bratari in 2017?

Asa cum hainele pe care le purtam spun multe despre noi, la fel se intampla si in cazul accesoriilor pe care le purtam. Bratara ta ce ar spune despre tine?

Nu cred ca m-am gandit vreodata la ce modele de bratari sunt in tendinte, pana sa scriu acest material. Nici macar nu stiam ca exista o moda a bratarilor care se schimba de la an la an.

Si la fel nu ma pot invinovati avand in vedere ca am facut o pauza lunga de la purtatul acestora, chiar daca imi plac bratarile de toate felurile. Mai ales bratarile cu mesaje motivationale si pline de good vibe.

Spre exemplu, imi place sa accesorizez o rochie eleganta cu o bratara subtire, din aur sau argint, un outfit office cu o bratara lata din metal, imi place sa port de zi cu zi un snur rosu cu pandantiv mic, dar cel mai mult ma incanta ideea de bratari multiple.

Chiar si pentru atunci cand esti imbracata intr-un trening si alergi in parc sau pentru costumul de baie exista o bratara care sa se potriveasca.

Moda bratarilor in 2017

Cat despre moda bratarilor in 2017, se poarta bratarile masive, bratarile cu pietre mari si sa fie cat mai multe pe o mana... sau pe ambele maini.

Citește și:

Tot anul acesta vom vedea bratari din piele sau din metal amplasate pe brat (clasicele bratari sarpe), cele mai multe inspirate din moda bijuteriilor din Grecia Antica, Turcia si India.

Trebuie doar sa le gasesti pe acelea care se potrivesc stilului tau, dar si personalitatii tale.

Bratari 2017

Bratara - o simpla bijuterie?

Nu stiu cum privesti tu lucrurile, insa asa cum imi incanta privirea un ceas la mana unei femei, la fel mi se intampla si in cazul bratarilor. Si nu doar la femei, ci si la barbati. Chiar si un tatuaj care reprezinta o bratara la incheietura mainii este pentru mine un punct atractiv.

Mai mult, zilele trecute, dupa ce iubitul mi-a daruit bratara de argint pe care o purta el, mi-a spus ca nu isi mai poate lua ochii de la mana mea pentru ca i se pare super sexy. Un motiv in plus sa nu ma mai despart de ea.

Asta inseamna ca nu doar eu vad bratara ca pe o arma de seductie.

Citește și:

Tot in ceea ce ma priveste, dat fiind faptul ca am mainile foarte subtiri, sa port multe bratari pe ambele maini nu doar ca ma ajuta sa obtin un look hippie si seducator in acelasi timp, ci imi acopera mainile suficient de mult incat sa scap de complexe.

Sursa Foto: instagram/chloeandisabelkellymc; shutterstock/zolotarevs, sofia zhuravetc

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.