Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru femeia din zodia Rac

Alege pentru femeia Rac bijuterii elegante, carti motivationale si alte obiecte ce ii pot alimenta creativitatea.

Racii au doua personalitati: una sociabila si una timida. Racii sunt sensibili, visatori, atenti si in foarte multe cazuri... pesimisti. Au darul de a citi oamenii, insa frica de a fi dezamagiti de ceilalti ii face vulnerabili.

Ca sa gasesti cadoul potrivit pentru ei, nu trebuie sa umbli sau sa depui prea mult efort.

Poti, spre exemplu, sa iti indrepti atentia catre o bijuterie - perla fiind piatra pretioasa caracteristica zodiei, iar metalul - argint.

Tricouri personalizate pentru zodia Rac

Un succes mare in randul celor care adora sa faca cadouri personalizate sau haioase il au tricourile aniversare.

Ai de ales intre tricourile care reprezinta varsta sarbatoritei (doar ca, atentie!, femeilor nu le place sa-si spuna/arate varsta) si cele care spun ca cei nascuti in zodia Rac sau luna iunie/iulie sunt cei mai buni.

Tricouri personalizate

Tricou alb aniversar Tricou negru aniversar

Citește și:

Bijuterii pentru femeile din zodia Rac

Rar o sa intalnesti o femeie care sa strambe din nas la vederea unei bijuterii. Pana si eu zambesc cand primesc cadou o pereche de cercei sau o bratara.

O bijuterie inspirata pentru nativii zodiei Rac este, cum spuneam mai sus, din argint sau cu perle. O pereche de cercei eleganti, cu argint si perle, o s-o impresioneze maxim pe femeia Rac si o s-o faca sa straluceasca la evenimentele la care ii va purta.

Din categoria "Argint" am ales un superb set format din colier si cercei care sa se potriveasca cu orice model de rochie eleganta.

Bijuterii din argint

Cercei cu perle Set cu ziraconia albe din argint

Cadouri pentru zodia Rac care incurajeaza creativitatea

Racii au inclinatie spre meditatie si sunt inzestrati cu multa imaginatie.

Creativitatea lor ii poate ajuta sa se afirme in domeniul artistic, iar tu poti fii partasa la asta oferindu-le o tableta sau un carnet in care isi pot nota ideile, planurile si rezolutiile pe care si le fac la fiecare inceput de an.

Citește și:

Mereu in cautarea pacii interioare, cei nascuti in zodia Rac prefera lecturile motivationale. Alege cartea lui Eckhart Tolle - "Un pamant nou".

Cadouri zodia Rac

Carte Un pamant nou Tableta Samsung Carnet memo

Dincolo de ce este scris pe site-urile de astrologie, din propria experienta pot spune ca racii leaga prietenii puternice cu nativii zodiei pesti.

Eu ma aflu sub semnul zodiacal pesti si am avut printre cei mai buni prieteni fete si baieti din zodia rac. Imi pare rau ca odata cu trecerea anilor am rupt legatura din cauza distantei, eu fiind singura care a ramas in Bucuresti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gorbash Varvara

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.