Setari Cookie-uri

Doar in doi! Iata cele mai cool cadouri in set tip pereche pentru indragostiti!

Indiferent care este motivul pentru care vrei sa iti surprinzi partenerul cu un cadou, am pentru tine cateva idei de cadouri in set de care sa va bucurati impreuna.

Sunt de parere ca atunci cand iubesti este frumos sa isi surprinzi partenerul fara sa astepti un motiv anume. Sa il surprinzi cu gesturi tandre si cu mici cadouri. Nu e nevoie sa astepti ziua lui de nastere, Craciunul sau Valentine's Day si nici sa investesti foarte multi bani. Orice zi este un motiv de sarbatoare, pentru ca iubirea ar trebui celebrata in fiecare zi.

Poti sa ii faci cadou intr-o zi prajitura lui preferata, iar in alta zi sa vii cu un cadou tip pereche, adica un cadou de care va puteti bucura impreuna. Iata cateva exemple mai jos:

Cadouri cool pentru cuplurile indragostite

Sunt convinsa ca dintre tine si el, dimineata tu esti cea care se trezeste mai des indispusa. Pana nu este gata cafeaua (pe care, in cele mai multe cazuri, tot el o pregateste), parca nu esti om. Si, dragul de el, incearca sa te domoleasca si pregatindu-ti un mic dejun rapid si delicios. Inspirata de acest scenariu, am ales ca si sugestie de cadou un set de boluri "happy face" versus "sad face". Ghici care fata iti revine tie si care lui?

Citește și:

Important este ca la finalul zilei tot in regatul vostru va intoarceti si iubirea este la fel de puternica. Eu zic ca meritati amandoi cate un tricou personalizat cu mesajul "Regina", pentru tine, si "Rege", pentru el.

Cadouri pentru indragostiti

Set boluri pentru indragostiti Tricouri personalizate Rege si Regina

Cadouri set pentru indragostiti

Cand eram mici erau la moda pandativele care se rupeau in doua, o jumatate ramanea la tine, iar cealalta ajungea, in functie de mesajul inscriptionat, la cea mai buna prietena sau la iubit. Propun ca in 2018 sa le inlocuim cu colierele cu pandative din otel inoxidabil al caror design celebreaza dragostea.

Daca ai un iubit la fel de romantic ca si tine, poti sa ii daruiesti o perna personalizata. Pe perna lui este desenat un baietel cu jumatate de inima, iar pe perna ta este desenata o fetita cu cealalta jumatate de inima. Astfel, cand va veti pune in pat, desi dormiti spate in spate, inimile voastre vor fi alaturi la propriu si la figurat.

Citește și:

De cealalta parte, daca ai un prieten pus pe glume, in timp ce tu esti o romantica incurabila care are nevoie in permanenta de dovezi de iubire, vi se potriveste setul de cani personalizate cu mesajele "I love you" (cana pentru tine) si "I know" (cana pentru el).

Cadouri in set pentru indragostiti

Set coliere indragostiti Set perne personalizate Set cani indragostiti

Adauga o nota personala cadoului. Poti sa il dai cu parfumul tau, poti sa ii lasi buzele tale imprimate sau sa scrii o mica declaratie pe un biletel, poate chiar o poezie (o sa aprecieze efortul).

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Bairachnyi Dmitry

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.