Setari Cookie-uri

Sigur ai un Andrei / o Andreea! Uite ce cadou sa-i iei!

Pe 30 noiembrie avem liber de la munca si liber la distractie, pentru ca pe 30 noiembrie ii sarbatorim pe toti cei cu numele de Andrei si Andreea. Asta inseamna ca mai avem la dispozitie doar o saptamana ca sa gasim cadourile potrivite. Daca ai ramas in pana de idei, am eu cateva recomandari simpatice.

Cand vine vorba de cadouri, oamenii au incetat sa mai faca surprize, multi considerand ca mai bine isi intreaba prietenii ce si-ar dori sa primeasca decat sa le daruiasca ceva ce nu ar folosi. Sunt si nu sunt de acord. Mie una imi plac surprizele si ma bucura orice cadou mic, indiferent daca imi este de folos sau nu, dar recunosc ca uneori spun exact ce imi doresc.

Asadar, te provoc sa fii originala si sa iti surprinzi prietenii. Cadoul pentru Andrei si pentru Andreea se alege in functie de personalitatea si gusturile fiecaruia, dar si in functie de ce are nevoie sarbatoritul/sarbatorita. Inspira-te, spre exemplu, din "Cadouri pentru zodia Pesti".

Cadouri de Sfantul Andrei pentru femei

Oricat de pretentioase si inabordabile ar parea unele dintre noi, un cadou are capacitatea de a impresiona pe oricine. Poate sa fie un simplu biletel cu o urare simpatica, poate sa fie ciocolata preferata sau o floare in ghiveci, poate sa fie o esarfa, o bijuterie sau un parfum, stii vorba aceea: gestul conteaza. Si da, chiar conteaza daca este facut cu sufletul.

Citește și:

Ideile de cadouri pentru Andree sunt urmatoarele: caseta luminoasa cu litere detasabile, difuzor cu betisoare parfumate, un tricou de care se vor indragosti. Caseta luminoasa cu litere detasabile este de mare ajutor cand se doreste transmiterea unui mesaj celor din jur, acasa sau la birou. Difuzorul cu betisoare parfumate nu doar inmiresmeaza locuinta, dar este si un obiect dragut de decor. La categoria tricouri am ales de aceasta data un tricou de dragoste, un tricou vesel si colorat pe care nu ai cum sa nu-l indragesti.

Cadouri de Sfantul Andrei pentru femei

Caseta luminoasa de interior Borcanas cu betisoare parfumate Tricou de dragoste

Cadouri de Sfantul Andrei pentru barbati

Se spune ca barbatii sunt mai usor de multumit, insa alegerea cadourilor pentru ei ne da de cele mai multe ori mari batai de cap. Ce putem darui unui barbat care, la prima vedere, le are pe toate?! Spun ca le are pe toate intrucat barbatii in general nu au nevoie de prea multe lucruri si rar se intampla sa le lipseasca ceva. Ei bine, in acest caz ne indreptatm atentia catre o cutie pentru ceasuri, o mini boxa si un tricou cu mesaj haios.

Citește și:

Cutie pentru doua ceasuri - barbatii nu colectioneaza multe, dar ceasurile ar putea fi un inceput. Plus ca, femeilor nu le place sa astepte, deci ceasul nu are voie sa lipseasca de la mana unui barbat. Mini boxa este un obiect pe care barbatii il vor lua cu ei peste tot si il vor folosi cu mandrie ori de cate ori se vor intalni cu prietenii. Cat despre tricoul cu mesaj haios, pot spune ca domnii se dau in vant dupa asa ceva.

Cadouri de Sfantul Andrei pentru barbati

Cutie pentru doua ceasuri Mini boxa cu aspect retro Tricou cu mesaj haios

La final, nu uita urmatoarele: "Modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi." [Pierre Corneille], "Orice cadou daruit, chiar daca pare mic, este de fapt foarte mare daca este inmanat cu afectiune." [Pindar]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By By Oatawa

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.