Setari Cookie-uri

Cadoul cu care dai gata o persoana din zodia Pesti

Nativii zodiei Pesti se bucura de orice cadou primit. Fie ca este vorba de o cana pentru cafea sau o agenda, fie ca este vorba de un tablou sau o geanta pictata manual, fericirea de pe chipul acestora va fi la fel de sincera si de molipsitoare.

Daca as incepe sa vorbesc despre caracteristicile zodiei Pesti, ar insemna sa ma laud. Tot ce pot spune este ca persoanele nascute in aceasta zodie sunt visatoare, dar ambitioase, iubesc sincer si se simt implinite atunci cand fac fapte bune. Ca orice alta persoana, si ele vor sa fie rasfatate cu haine si ceasuri de firma sau cu bijuterii cu pietre pretioase (le plac perlele), dar pana si cel mai mic obiect cu valoare sentimentala o sa le umple inima de fericire.

Cadouri deosebite pentru femeia Pesti

Femeia din zodia Pesti o sa se mandreasca in stanga si in dreapta cu bijuteria primita cadou, dar si cu parfumul ala scump pe care atat de tare si-l dorea, insa crede-ma cand iti spun ca un portofel sau o geanta din piele va deveni item-ul ei preferat pentru mult timp.

Posibil sa detina deja cate o geanta din stiluri diferite, asa ca iti recomand sa iti indrepti atentia spre modelele deosebite, mai rar intalnite. Un exemplu este geanta din piele pictata manual cu imprimeu multicolor. Sau portofelul din piele pictata manual.

Citește și:

Femeile zodiei Pesti nu tin neaparat sa aiba lucruri pe care nu le au celelalte reprezentante ale sexului frumos, dar tin neaparat sa aiba tot ce este placut privirii.

Cadouri femeia Pesti

Geanta din piele pictata manual Portofel din piele pictata manual

Cadouri de casa pentru nativii zodiei Pesti

Pentru ca tin cu casa, nativii zodiei Pesti se vor bucura in orice moment sa primeasca drept cadouri accesorii sau decoratiuni pentru interior. Poate sa fie o simpla rama foto, o figurina de dimensiuni mici, o lumanare parfumata sau un ceas de perete frumos ambalat.

Sau, asa cum am ales eu, un tablou care sa se potriveasca cu atmosfera si restul decorului din camera si un dulapior de pus in biblioteca. Ii stiu pe multi care colectioneaza cutii.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand urmeaza sa faci un cadou cuiva din zodia Pesti este ca se pune accent pe ambalaj. Pestilor le place sa primeasca cadouri frumos ambalate, eventual in cutii impachetate in hartie cu imprimeuri dragute si cu o funda mare atasata.

Citește și:

Cadouri pentru zodia Pesti

Tablou metalic multicolor Dulapior pentru birou

Cadouri pentru barbatul din zodia Pesti

Barbatii si femeile din zodia Pesti sunt foarte asemanatori ca si caracter. Ambele sexe cauta afectiune, admiratie si aprobarea celor din jur, iubesc viata de familie si stabilitatea intr-o relatie. Cand vine vorba de cadouri, si barbatii din zodia Pesti sunt usor de impresionat.

Se bucura sa primeasca lucruri simple, dar cu valoare sentimentala, la fel cum se bucura sa primeasca un ceas de firma. Propunerile mele de astazi sunt o cana care pastreaza berea mereu rece (un meci tine 90 de minute) si un termos in forma de obiectiv foto.

Sunt doua cadouri de care barbatii din zodia Pesti vor profita in fiecare zi, in orice moment.

Cadouri pentru barbatul din zodia Pesti

Termos obiectiv foto Cana pentru bere mereu rece

La final, vreau sa iti las un pont: eMAG a lansat un card de cumparaturi cu care poti beneficia de puncte de loialitate si pana la 24 de rate fara dobanda. Este cardul care te va ajuta sa faci cele mai inedite cadouri aniversare, dar si de sarbatori. Aplica AICI!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shuttertock/By Helen Lane

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.