Setari Cookie-uri

Cele mai dragute idei de cadouri pentru zodia Sagetator

Sagetatorii sunt foarte activi, sunt mereu plini de energie, "sparg usi" ca sa obtina ce isi doresc, au tendinta de a deveni posesivi cu persoana iubita, in schimb nu suporta sa fie controlati si sa li se tina predici. Ca sa le intri in gratii trebuie sa depui eforturi mari si sa treci peste cateva teste, dar atunci cand veti deveni prieteni vei avea parte de cele mai tari experiente din viata ta.

Sa tii minte un lucru: cadoul nu este cadou daca nu este daruit cu dragoste. Chiar si atunci cand trebuie sa faci un cadou cuiva care a aparut recent in viata ta, da-ti tot interesul in alegerea obiectului si felului in care il daruiesti. Acest obiect poate duce la consolidarea unei relatii de prietenie sau, pur si simplu, daca tot trebuie sa dai banii pe ceva, macar sa fie bani dati pe ceva folositor sau original. Nici tu nu vrei sa primesti ceva ce nu te reprezinta.

Si nu este deloc greu sa nimeresti un cadou pe placul sarbatoritului sau sarbatoritei. Te poti interesa ce ii place de la colegi, de la prieteni, verificandu-i profilurile de Facebook si Instagram sau cautand sugestii pe internet pentru zodia in care este nascut.

Asadar, iata cu ce ai putea sa surprinzi un barbat sau o femeie din zodia Sagetator:

Cadouri originale pentru zodia Sagetator: zbor cu elicopterul

Sagetatorii sunt pur si simplu pasionati de calatorii. Atat de pasionati incat iarna, cand cei mai multi dintre noi isi doresc sa se inchida in casa si sa nu mai fie nevoiti sa iasa nici macar ca sa arunce gunoiul, ei cauta idei de activitati pentru timpul liber din plin sezon geros.

Citește și:

Asa m-am gandit ca 30 de minute de survol cu elicopterul deasupra castelului Bran si a imprejurimilor ar putea reprezenta unul dintre cele mai tari cadouri pe care acestia le-au primit de-a lungul anilor. Plimbarea o pot face singuri sau cu o persoana draga.

Plimbare cu elicopterul

Survol cu elicopterul deasupra castelului Bran

Idei de cadouri pentru Sagetatori: cos utilat pentru picnic

Stiu ca a trecut vremea sezutului pe iarba verde si ca mai trebuie asteptat jumatate de an pana la repetarea experientei, asta daca nu se planuieste o vacanta in tari exotice, dar cine spune ca un cadou pe care vrei sa il daruiesti cu entuziasm trebuie sa fie de sezon?! Pentru ca pe mine una nu ma deranjeaza sa primesc cadouri de care ma pot bucura abia peste cateva luni atata timp cat stiu ca este ceva ce imi face placere si de care o sa ma folosesc.

Avand in vedere ca Sagetatorilor le plac calatoriile si iesirile in aer liber, asa cum am mai spus, un cos pentru picnic complet utilat o sa le fie de mare folos.

Citește și:

Cos pentru picnic

Cosuri pentru picnic utilate pentru 2 sau 4 persoane

Cadouri personalizate pentru zodia Sagetator: tablou cu fotografii

Poate ca se dau ei in vant dupa lux, opulenta si nu le place rutina, dar persoanele nascute in zodia Sagetator stiu sa aprecieze un gest facut din inima sau micile placeri ale vietii.

Nu se vor supara pentru ca nu le-ai cumparat un bilet cu destinatia Maldive, dar vei zari la ei o lacrima in coltul ochiului atunci cand deschid surpriza si vad un tablou personalizat cu cele mai semnificative fotografii. Pot fi fotografii cu persoane dragi sau fotografii din copilarie. Poti chiar si sa adaugi un citat inspirational sau o amintire scrisa chiar de mana ta.

Tablouri personalizate

Tablou personalizat cu trei fotografii

Si mai tine minte un lucru: poti sa captezi atentia unui Sagetator facandu-l sa rada.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ennona Gavrilova_Ellina

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.