Setari Cookie-uri

Ce cadou să alegi pentru zodia Vărsător

Nativii zodiei Varsator sunt niste visatori, aventurieri si spontani, sunt inteligenti si au un simt al umorului foarte dezvoltat. Varsatorii sunt fani declarati ai actelor de caritate, iubesc arta si natura. Prin urmare, cand pornesti in cautarea cadoului perfect si potrivit pentru acestia, nu uita de personalitatea lor si mizeaza pe ceva din aceste categorii.

Atunci cand faci un cadou trebuie sa il faci cu inima deschisa. Felul in care daruiesti ceva conteaza poate chiar mai mult decat cadoul in sine. Sarbatoritului trebuie sa ii transmiti din fericirea si entuziasmul tau, chiar daca de obicei asteptam invers, sa vedem noi entuziasmul cu care este primit cadoul.

Eu una sunt de obicei mai nerabdatoare sa fie deschis cadoul decat cel care l-a primit, fie ca este vorba de un cadou facut de mine sau de altii. Cand sunt sigura ca am facut alegerea buna, abia daca am rabdare sa vina ziua cea mare, sunt tentata sa dezvalui surpriza din ziua in care l-am achizitionat. Pun pariu ca ti se intampla si tie!

Se stie despre cei din zodia Varsator ca sunt intelectuali, independenti si imprevizibili. Suficiente date pentru a gasi ceva care sa li se potriveasca. Iti vor aprecia, mai ales, rabdarea si interesul de a cauta ceva care sa le placa, mai ales cand sunt mai greu de multumit.

Citește și:

Cadouri inedite si practice pentru cei din zodia Varsator: 20 ianuarie - 19 februarie

Cand vine vorba despre cadourile pentru nativii zodiei Varsator, trebuie sa gandesti putin altfel. Nu poti sa ii impresionezi cu un cadou pe care si-l pot cumpara singuri sau un cadou pe care il primeste toata lumea.

Varsatorii vor sa primeasca ceva neobisnuit, poate un tablou unic sau o sculptura. Ideal ar fi ceva care sa ii provoace mental, sa ii faca sa cerceteze, sa descopere sau sa ii puna in fata dezvoltarii unor cunostinte. Poti opta pentru carti (dintr-un gen preferat), pentru jocuri (care le dezvolta si pune la incercare imaginatia) sau gadgeturi performante care sa ii ajute sa isi promoveze hobby-urile (camere de fotografiat, camere de filmat, tablete pentru proiecte creative).

Daca le place astronomia, fa cadou cuiva nascut in zodia Varsator un telescop sau un alt obiect care ii va ajuta sa studieze universul. Le place inovatia, surprinde-i cu un dispozitiv performant care ii va tine ocupati ore intregi. Cu siguranta ca vor aprecia si ceva din zona home-entertaiment (filme, sisteme cinema, sisteme audio si video).

Citește și:

Cadouri zodia Varsator

Telescop refractor National Geographic Tableta Lenovo

Cadouri haioase pe care cei din zodia Varsator le vor aprecia

Pe lista cu cadouri pentru zodia Varsator nu se gasesc doar obiecte scumpe si iesite din comun. Da, sunt cele mai potrivite pentru ei, insa crede-ma cand iti spun ca mai sunt si lucruri care fac apel la partea emotionala si care li se vor parea cu atat mai interesante, pentru ca implica si ceva elemente sentimentale.

Daca vrei sa pui si un detaliu amuzant in darul oferit unui Varsator, opteaza pentru un tricou personalizat si o sa vezi ca o sa ii bucure la fel de tare ca orice altceva. Noi am ales unul dintre modelele create de celebra noastra cantareata Delia Matache - tricoul Meschino.

O masina in miniatura cu telecomanda este o idee inspirata daca sarbatoritul este unul dintre barbatii care se maturizeaza mai greu sau care pur si simplu este pasionat de masini. Este un cadou care il va relaxa dupa o zi de munca sau in timpul pauzelor de la birou. Pana la urma stim ca domnii nu refuza niciodata sa se joace cu ceva ce are in ecuatie ramificatii auto - fie si in versiune mini.

Citește și:

Dar si cana cu stickere de Craciun este o alegere buna daca stii ca Varsatorul sarbatorit se bucura din plin de aceasta sarbatoare. Stickerele se dezlipesc usor de pe cana si pot fi inlocuite cu unele personalizate. Noua ni s-a parut o optiune de cadou indrazneata si draguta, originala.

Cadouri zodia Varsator

Cana cu stickere de Craciun Masinuta cu telecomanda Tricou by Delia Matache

Alte caracteristici ale zodiei Varsator pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand alegi cadourile sarbatoritilor:

  • culori reprezentative: albastru, bleumarin, gri
  • pietre pretioase caracteristice: opal, safir, obsidian
  • cea mai puternica dorinta: sa promoveze noul

Tot ce este iesit din comun va atrage atentia Varsatorilor si ii va incanta mai mult decat orice altceva. Asa ca atunci cand pornesti in cautarea cadoului perfect pentru varsatori trebuie sa te rupi pret de cateva ore de realitate si sa iti dedici tot timpul acestei cautari. Daca ti-e teama ca nu ai gasit ceva care sa placa, atunci gandeste-te ca cel mai sigur este cand alegi ceva in care ai pus suflet.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sonya Illustration

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.