Setari Cookie-uri

6 sugestii de camasi pentru barbati pe care sa i le pui sub bradul de Craciun

Asa cum femeile considera ca gentile nu sunt niciodata prea multe, si pentru barbati camasile sunt intotdeauna binevenite. Prin urmare, de Craciun surprinde-i pe barbatii din viata ta, iar cand spun asta ma refer la cei din familie si la cel de care esti indragostita, cu un cadou pe care sa il poarte in acest sezon.

Au inceput sa imi placa tot mai mult barbatii care poarta camasi. Imi place sa ii vad eleganti la primele ore ale diminetii, imi place sa ii vad cum isi beau cafeaua intr-un pub si camasa lor miroase a parfum scump, imi place de cand David Beckham s-a maturizat si s-a transformat intr-unul dintre cei mai frumosi barbati de pe planeta.

Asa ca iau serios in calcul optiunea de a le darui iubitului, tatalui si unchiului cate o camasa pe stilul fiecaruia. Am ales mai multe modele care sa te inspire si pe tine:

Camasi elegante pentru barbati

O camasa eleganta poate fi camasa clasica, alba, dar poate fi si camasa in carouri sau camasa cambrata in nuante viu colorate. Este modelul de camasa eleganta pentru barbatii moderni, mereu in pas cu moda, carora le place sa combine camasa cu blugi sau cu tenisi.

Barbatii de azi obisnuiesc sa poarte camasa in orice moment al zilei: la birou, la intalnirile romantice, la iesirile cu prietenii, in club si la diferite evenimente.

Citește și:

Camasi elegante pentru barbati

Camasa in carouri Esprit Camasa alba Zee Lane

Camasi de barbati cu model discret

Ca sa se adapteze vremurilor in care traim, barbatul modern a inceput sa poarta camasile cu imprimeuri discrete. Si le vin excelent! O camasa cu model discret, iar aici includem si camasa de blugi, intinereste barbatul care o poarta si il face irezistibil in fata femeilor.

Camasa cu model discret spune multe despre personalitatea celui care o poarta: are spiritul tanar, este o persoana activa, plina de viata si amuzanta si ii place sa se distreze.

Camasi de barbati cu imprimeuri discrete

Camasa imitatie denim Camasa verde cambrata

Camasi de firma pentru barbati

Cum spuneam si in materialele anterioare, barbatii pun pret pe eticheta, le place sa poarte haine de calitate si mai ales de firma. Prin urmare, sub brad trebuie sa gaseasca o camasa semnata Tommy Hilfiger, Jack&Jones, Medicine, Lacoste sau Levi's.

Citește și:

In orice caz, fiind vorba de un barbat care ocupa un loc special in viata ta, nici nu imi inchipui ca ai alege altceva decat un produs de firma, eventual de la brandul lui preferat.

Camasi de firma pentru barbati

Camasa cu imprimeu floral Medicine Camasa gri Tommy Hilfiger

Acestea fiind spuse, spor la cautari! Modelele de camasi sunt multe, iti recomand sa studieze cu atentie stilul vestimentar al celui caruia urmeaza sa ii faci un astfel de cadou.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LightField Studios

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.