Setari Cookie-uri

Cani pentru cafea la birou: incepe ziua in forta!

Cana din care iti bei cafeaua alaturi de colegi le poate spune acestora multe despre tine. Ia arunca o privire si spune-mi: cana ta de pe birou ce transmite?

Si eu ma plang ca sunt nevoita sa ma trezesc in fiecare dimineata, de luni pana vineri, inainte de ora 8, si sa schimb trei mijloace de transport in comun, insa ideea ca ajung la birou si imi beau cafeaua cu lapte inainte ca ceilalti colegi sa ajunga, ma motiveaza si ma binedispune instant. Ca sa nu mai spun ca am seri in care abia astept sa ma culc ca sa se faca a doua zi si sa imi beau cafeaua.

Nu beau cafea de foarte mult timp, sa zic ca au trecut cam 3, maxim 4 ani de cand am inceput sa ma bucur de ea. O beau intotdeauna cu un pahar de apa in paralele, altfel risc sa ma apuce palpitatile si ii pierd tot farmecul si efectul.

Nu beau cafea ca sa ma trezesc si sa scap de oboseala, beau cafea ca sa ma binedispun si pentru ca atunci cand o savurez imi vin tot felul de idei interesante pe care as face bine sa le pun si in practica.

Pentru mine cafeaua ideala este calda si XL, cu lapte si cu doua lingurite de zahar si neaparat sa fie servita intr-o cana reprezentativa.

Citește și:

In momentul de fata, cana mea de la birou este in tonuri de maro si bej, sub forma de geanta de mana (cand nu are nimic in ea, o tin culcata, ca sa i se inteleaga forma) si dintr-o poza imi zambeste minunata Marilyn Monroe.

Cani pentru cafea cu mesaje

Daca nu as fi primit cadou aceasta cana, cel mai probabil as fi avut una cu un mesaj. Imi plac tricourile cu mesaje, ramele foto cu citate motivationale si, bineinteles, canile cu mesaje inscriptionate.

Mi-a fost tare greu sa ma limitez la doar trei cani pentru cafea cu mesaje, asa ca am ales repede trei si apoi am refuzat sa mai dau paginile. Gasim online sute de cani si, sincer, nu as refuza-o pe vreuna.

"Be yourself, everybody else is taken" este un mesaj care ma motiveaza si mai mult daca il citesc in timp ce-mi beau cafeaua.

Cani personalizate

Cana Pierde vara Cana de portelan Cana cu mesaj motivational

Citește și:

Cani pentru cafea cu desene

Daca nu-s cani cu mesaje, trebuie sa fie cani pentru cafea cu desene/peisaje. Desene amuzante, desene viu colorate, peisaje rupte din povesti sau de epoca.

Mi-ar placea, spre exemplu, o cana pe care sta pictata o cafenea englezeasca, astfel m-as simti si eu pentru cateva momente in locul respectiv, as simti ca-mi beau cafeaua la o terasa pe strazile inguste din tara respectiva.

Si pentru ca nu te poti numi o iubitoare adevarata de pisicute pana nu ai si o cana cu pisicute, iata un model care sa te reprezinte. O sa te faca sa razi in fiecare dimineata atat pe tine, cat si pe colegii tai.

Cani pentru cafea

Cana Evening Cafe Cana Crazy Cat lady Cana Coffee Addict

Cum arata cana din care iti bei cafeaua in fiecare dimineata? Ce spune despre tine?

Cafeaua miroase a Rai proaspat macinat… [Jesse Lane Adams]

Buna comunicare este la fel de stimulanta ca o cafea neagra si tot atat ti-e de greu sa dormi dupa ea. [Anne Morrow Lindbergh]

Citește și:

Cafeaua e neagra ca noaptea, dulce ca un pacat. [Neil Gaiman]

O cafea proasta e mai bine decat deloc fara cafea. [David Lynch]

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.