Setari Cookie-uri

Ce sandale fără toc se poartă la vară?

Ador modelele de pantofi în tendințe pentru vară, mai ales cele cu calapod feminin, senzual cu toc. Însă, recunosc, eu sunt mai degrabă tipa aceea care își cheltuiește banii pe sandale fără toc și pantofi flats.

Și pentru că sunt sigură că suntem multe în ”armata” femeilor ce aleg sandale flats de vară ori sandale cu talpă plată, astăzi voi vorbi despre modelele de încălțăminte pentru 2018, văzute cel mai adesea în prezentările de modă, pe catwalk.

Am ales trendurile majore în ceea ce privește modelele de sandale fără toc. De la detalii, la texturi și până la surse de inspirație, aceste modele de sandale de damă sunt must-have. Și crede-mă că ai de unde alege!

Confortul este un element de bază în ceea ce privește tipurile de pantofi în tendințe pentru vară. Se poartă încălțăminte pentru 2018 cu talpă joasă, și încă multe modele de sandale de damă nu au toc.

Despre sandale cu talpă plată – în toate formele și toate culorile – potrivite pentru toate vârstele și ocaziile (da, chiar la petreceri și cocktailuri!) vom vorbi astăzi. Descoperă și tu ce sandale fătă toc să porți!

Citește și:

Sandale flats de vară cu glitter și aplicații strălucitoare

Este cu siguranță vara texturilor cu aplicații strălucitoare, a materialelor metalice și a materialelor cu glitter. Alege modele de sandale de damă cu glitter sau aplicații cu pietre, cristale, steluțe, mărgele, ținte și vei fi la modă.

Poți purta sandale fără toc din materiale lucioase sau strălucitoare atât la blugi (ținuta casual va ieși imediat în evidență), la rochițe de vară, salopete fluide sau de jeans, dar și la ținute de seară, cu rochițe prețioase ori costume cu pantaloni.

Alege pantofi în tendințe pentru vară: alege sclipiciul!

Vezi pantofi în tendințe pentru vară cu sclipici!


Sandale cu talpă plată cu catarame tip Birkenstock

Recunosc, aceste sandale flats de vară nu sunt pe gustul meu. Însă, pe cât le consider de lipsite de feminitate, pe atât sunt de confortabile! Și când vine vorba de confort, Birkenstock câștigă detașat.

Citește și:

În plus, designerii au propus multe modele de încălțăminte pentru 2018, având ca inspirație calapodul faimos Birkenstock. Poartă-le la outfit-urile de zi și mai ales în vacanțe, sunt perfecte de luat orașele la pas.

Poartă încălțăminte pentru 2018 de tip Birkenstock

Încălțăminte pentru 2018 tip Birkenstock


Modele de sandale de damă cu elemente Boho și Hippie

Și dacă anterioarele sandale flats de vară nu sunt printre favoritele mele, tipul de sandale cu talpă plată, de inspirație Boho, nomad-style sau gipsy, este mare vedetă în 2018. Dacă vrei pantofi în tendințe pentru vară, nu omite trendul Boho. Se poartă sandale fără toc cu franjuri, ciucuri, curele, mărgele, volane, barete de tip gladiator, curele împletite.

Poți opta pentru modele de sandale de damă de inspirație tribală (aztecă, maya, africană, indiană) dar și sandale fără toc ce devin Boho prin asociere (de exemplu, papucii cu franjuri - cu rochițe florale, sandalele cu volane, cu blugi și coronițe de flori).

Citește și:

Vezi ce sandale fără toc se poartă la vară: se poartă Boho

Vezi sandale fără toc Boho pentru vară


Când vine vorba de încălțăminte pentru 2018 și sandale flats de vară, ai de unde alege! Atât ca stiluri, cât și ca nuanțe.

Îți recomand strategia mea: cumpără cel puțin câte o pereche de sandale cu talpă plată, câte una adecvată fiecărui stil sau destinație – office, casual și de seară!

Sursa foto front page – Dan Gold/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.