Setari Cookie-uri

Piese la modă gipsy care rezistă tuturor trendurilor

Cultura gipsy s-a impus de-a lungul timpului ca una ofertantă din mai multe puncte de vedere. Cea mai atractivă și împrumutată ramură rămâne cea de modă, astfel că multele influențe fashion și-au intrat în drepturi fie că le spunem hippie sau boho chic. Se susțin cu un numitor comun - moda gipsy care place și se potrivește aproape fiecărui stil, mulți designeri adoptând-o în multele creații lansate.

Cu multiple conotații, gipsy face în primul rând referire la romani, outsiderii nomazi care se stabileau din loc în loc în căutarea a ceva permanent. În principiu semnifică o anumită atitudine despre viață, politică, artă și mai nou în modă. Pentru că până la urmă vorbim despre industria fashion gipsy ca una care a influențat aparițiile boeme și hippie, fără să însemne neapărat același lucru.

Rochii gipsy de inspirație boemă

Cu printuri etnice, decorațiuni florale și materiale multicolore, ți-am ales mai jos rochii gipsy din care să alegi ca să arăți extraordinar în acest sezon. Sunt incluse rochii în stil baby doll sau în stil cloș, care avantajează orice formă de siluetă datorită croielilor fluide și designului adorabil. Gândiți-vă la niște patternuri îmbogățite cu inspirație de anii ‘60.

Citește și:

Îți poți dezvolta garderoba cu câteva rochițe de primăvară-vară (alte recomandări) care mizează pe tradiție, o combinație între sari și ceva flamenco, polka. Cu lungime medie, fără mâneci sau cu mâneci clopot, aceste rochii au imprimeuri cu motive colorate, vesele și un decolteu discret, stil bărcuță.

rochii gipsy

Vezi alte modele de rochii aici

Jachete cu franjuri în stil gipsy

Unul dintre elementele distincte ale modei gipsy este prezentarea franjurilor, dar și folosirea de materiale naturale, cum ar fi pielea. Motiv pentru care nu puteam trece peste selectarea a câtorva jachete care să îți completeze ținuta zilnică. Franjurii vor adăuga o notă de clasă și nici măcar nu sunt foarte pretențioși când vine vorba despre combinațiile cu alte piese. O pereche de jeanși evazați sau botine ar trebui să fie suficiente.

Citește și:

Un stil modern care amintește uneori de era western sau vintage, dar unul cu propria identitate, oferă o senzație de putere și libertate. Accentele jachetelor cu franjuri se pune pe moda gipsy care înseamnă mai ales o combinație unică între rebeliune și casual.

jachete cu franjuri

Prețuri jachete cu franjuri

Accesorii bohemian style: se poartă moda gipsy

La diverse evenimente, festivaluri, concerte - accesoriile gipsy sunt ca o amprentă personală care se mulează foarte bine atât cuiva care caută simplitatea, cât și cuiva care este adepta a ceva elegant pentru că în principiu sunt confortabile și descriu un sprit libertin. În mod normal astfel de accesorii se remarcă fie că sunt handmade, fie prin aspectul supradimensionat.

Cu influențe tribale, romantice, etnice sau feerice astfel de accesorii (inele, lănțișoare, coliere, cercei) emană aceeași notă distinctă remarcată prin relaxare, fericire și expresivitate, ceva sofisticat și aventuros. Caută ceva confecționat din materiale precum lemn, pene, piele, blană.

Citește și:

accesorii bohemian

Descoperă aici alte sugestii

Stilul gipsy sau boho chic - o ramificație a primului - nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului și asta îi conferă acel aspect care respinge efemeritatea. Este asociat cu pofta de viață, cu tinerețea și a “furat” câte puțin din moda indiană și de cowboy, doar cât să facă un mix puternic aproape mainstream.

Nouă ne place foarte mult și sperăm că te-am convins și pe tine să încerci ceva din ce promite această modă. Până la urmă vorbim despre un stil pe care foarte multe vedete îl promovează și dacă lor le stă atât de bine, de ce nu s-ar plia foarte bine și nouă, mai ales că are un vibe atât de permisiv. Și nu, nu contează vârsta, atât tmp cât gravitezi în jurul a ceva ce înseamnă naturalețe. Uite, mai ai aici câteva sugestii.

Citește și:

Sursa foto FrontPage: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.