Setari Cookie-uri

Cele mai cautate modele de fuste plisate si cum le purtam

Fusta plisata se numara si ea printre vedetele sezonului. Cauta culoarea si dimensiunea potrivita pentru a te simti cat mai confortabil si cat mai feminina!

De cand asteptam sa caut produsele ideale pentru materialul asta...

Odata cu sosirea primaverii a revenit si dorinta de a ma transforma intr-o femeie... feminina, care stie sa imbine stilul casual cu cel elegant-modern si sa obtina astfel outfit-uri care ii scot personalitatea in evidenta si o ajuta sa se simta, nu doar bine, ci perfect in pielea ei.

Iar asta inseamna sa imi schimb intr-o oarecare masura stilul vestimentar si sa renunt usor usor la blugii de care-s dependenta si la tricourile clasice care-mi ocupa doua rafturi in dulap.

Sunt genul care face liste peste liste si recunosc ca mi-am notat in agenda, cu liniute, piesele vestimentare care-mi lipsesc si de care am nevoie urgent pentru a trece la urmatorul nivel.

Tinuta eleganta cu fusta plisata

Printre acestea se numara si fustele plisate, care mi-au cazut cu tronc inca de anul trecut. Anul asta... e anul meu!

Citește și:

Imi plac in mod special fustele plisate midi, pentru ca am o problema cu aratatul picioarelor in public si, o sa razi, imi lasa impresia ca nu o sa observe toata lumea ca nu stiu sa merg pe tocuri - atunci cand sunt nevoita sa le port.

Le-as purta cat e ziua de lunga cu tenisi, iar atunci cand vreau sa ma simt o lady imi inchipui ca o sa le asortez la o pereche superba de stiletto sau sandale finute cu toc.

Fusta plisata in tinuta eleganta

Fusta plisata gri Vezi oferta

Fuste plisate de zi cu zi

In topul preferintelor mele se afla astazi fusta cu pliuri roz, acel roz pal care ma face sa visez la plimbari in parcul inverzit si la sedinte foto pe strazile inflorite ale Italiei si ale Greciei.

Dar traiesc in Bucuresti si ca sa anim peisajul as pune-o in aceeasi combinatie cu o pereche de tenisi albi si un top cu bretele subtiri alb.

Este un outfit pe care ar trebui sa il imbrace cu incredere oricare dintre noi. Reuseste sa ne scoata din zona de confort, dar nu suficient de mult incat sa ne simtim inconfortabil si ca si cum nu am mai fi noi. Este tinuta pe care o imbracam si in zilele calduroase petrecute la birou, dar si cand iesim sa bem o limonada la terasa.

Citește și:

Fusta cu pliuri midi

Alege modelul de fusta plisata preferat

Fusta argintie cu pliuri este la moda de cateva luni bune. Anul trecut am tot intalnit pe strada tinere care o imbraca cu mandrie. Aveau in picioare tocuri sau espadrile si se indreptau spre locul de munca.

Eu am vazut-o la pachet cu tenisi roz aprins si tricou oversize visator, adica tot roz, dar pal. Pe cap o palarie si in spate o geanta tip rucsac.

Fusta cu pliuri midi

Fusta in pliuri metalizata Vezi oferta

Ce scriu eu aici ma gandesc ca este un pas usor, dar important, pe care femeile mai putin obisnuite sa poarte fuste si tocuri il fac spre a ajunge acolo unde si-au propus.

Ce stiu sigur este ca 2017 este anul schimbarilor si ca atat eu, cat si tu, cea care citesti materialul meu, trebuie sa spui "Da" provocarilor si sa incerci cat mai multe lucruri noi.

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.