Setari Cookie-uri

6 coafuri gata in 10 minute: simplu, la tine acasa

In toamna aceasta nu vei mai avea nevoie de hair-stylist. Si asta pentru ca in toamna aceasta vei fi tu experta in coafuri. Simplu, rapid si la tine acasa! Si fara prea multe artificii sau accesorii costisitoare!

Toamna-iarna 2017-2018 inseamna coafuri spectaculoase. Insa, inseamna coafuri spectaculoase prin naturelete. Prin firesc.

Am documentat tendintele in beauty pentru toamna-iarna 2017-2018. Si am ales din tot ce se poarta cateva modele de hair-style pentru incepatori. Descopera mai jos 6 coafuri gata in 10 minute, pe care le poti efectua si tu, la tine acasa:

Poarta bentita in parul coafat natural

@camhrl @cara_taylorrr @michidelane @lafaretta #CHANELCruise

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Parul coafat natural, pieptanat, usor tapat la radacini, cu pieptanul, pentru volum are nevoie de putin fixativ sau putina spuma, care sa nu incarce firul de par.

Si mai are nevoie in sezonul ce vine de accesorii de par chic. Fie ca il prinzi in coada, fie ca il lasi despletit, adauga o bentita sau o diadema stralucitoare in parul tau.

Citește și:

Inspira-te de la acesti designeri pentru coafurile gata in 10 minute ale sezonului: Chanel, Elie Saab, H&M Studio Also at: Gucci, Issey Miyake, Altuzarra, Dolce & Gabbana

In toamna-iarna 2017-2018 se poarta buclele grunge

Una dintre cele 6 coafuri gata in 10 minute se potriveste doar femeilor si fetelor indraznete. Este vorba despre buclele grunge, eventual si cu suvite colorate.

Daca vrei sa gasesti inspiratie pentru toamna-iarna 2017-2018, cauta cele mai indraznete coafuri grunge la Masha Ma, Versus Versace sau Marni.

Parul natural cu cararea pe o parte este must-have

Runway Looks #LanvinFW17 #LanvinFemme #Lanvin 📷 #MarcioMadeiera

Citește și:

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial) on

Una dintre cele mai elegante metode de coafare a parului din acest sezon. Mai intai, ai nevoie, insa, sa mergi la un stilist, sa te tunzi, intrucat acest gen se potriveste femeilor cu tunsoarea bob.

Poti purta cararea asimetrica, pe o parte si daca ai parul mai lung, insa. Inspira-te din prezentarile de moda pentru toamna-iarna 2017-2018 de la Lanvin, Hermès, Louis Vuitton, Dries Van Noten, Prabal Gurung, Paco Rabanne, The Row, Carolina Herrera.

Coada ponytail se poarta din nou. Descopera cum!

Embroidered and jacquard dresses captured backstage at the AW17 show. #McQueenAW17 #AlexanderMcQueen

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on

Simplu, rapid si spectaculos: ponytail! Se poarta la baza cefei, pe centru. Se poarta intoarsa, se poarta asimetrica, intr-o parte, sa se poarta pe par drept si se poarta in look campenesc, romantic, cu parul impletit sau creponat.

Citește și:

Si mai ales, este una dintre acele coafuri gata in 5 minute, nu in 10! Inspira-te de la Rochas, J.W.Anderson, Alexander McQueen.

Alege buclele relaxate, pe lungime naturala a parului

Dintre cele mai chic coafuri gata in 10 minute, ale sezonului ce vine, amintim si o varianta atragatoare, potrivita femeilor cu parul mai lung. Este vorba de buclele relaxate, ce cad natural pe umeri.

Apropo de lungimea parului, afla ca in toamna-iarna 2017-2018 se poarta lungimea fireasca, naturala a podoabei capilare. Nici extreme scurte, nici extreme lungi.

Citește și:

Cele mai frumoase si senzuale bucle le gasesti in colectiile Dior, Fendi, Nina Ricci, Etro, Sonia Rykiel, Alexander Wang, Louis Vuitton.

Parul cu aspect umed continua sa fie chic si in sezonul rece

#IM #IsabelMarantEtoile #FW17 #Collection available on Isabelmarant.com Photo by @GretaIlieva w/ @CatMcNeil

A post shared by Isabel Marant Official Account (@isabelmarant) on

A fost vedeta a coafurilor in primavara-vara 2017 si acum parul cu aspect umed isi continua dominanta si in toamna-iarna 2017-2018. Inspira-te de la Jeremy Scott, Dries Van Noten, Isabel Marant!

Si, nu uita atunci cand iti alegi preferata dintre cele mai simple si de efect coafuri gata in 10 minute ca parul tau are nevoie mai intai de ingrijire si mai apoi de hair-style! Un fir de par sanatos este must-have in 2018!

Sursa foto front page – Drew Graham/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.