Setari Cookie-uri

Compleuri la modă: tendințele revin și sunt extrem de sexy

Pentru că moda în tendințe pentru primăvară-vară 2018 mi-a captat atenția cu o serie de compleuri la modă, absolut fabuloase, nu puteam să nu-mi îndrept atenția către această sugestie șic, atât de ușor de asortat și accesorizat într-o ținută. Așa că am ales compleuri cu fuste și compleuri de vară cu bermude sau pantaloni – lungi sau scurți - și le-am dedicat câteva rânduri. Rămâne doar să citești ți să te hotărăști dacă îți începi vara într-un costum cu pantaloni sau un compleu cu fustă!

Îmi amintesc de modelele de compleuri de vară pe care le purtam în copilărie. Erau din materiale fluide, răcoroase. Aveau culori vii, deschise, aveau imprimeuri și motive ludice. Adunau vara intr-o haina. În fine… în două haine.

De altfel aceasta și este frumusețea când vine vorba de costume de vară tip compleu: ai două piese perfect asortate, ce au nevoie doar de mici elemente de finisaj – pantofi, geantă, accesorii, bijuterii.

Revenind la modelele de costum de pantaloni sau la modelele de compleuri cu fuste ce sunt în tendințe pentru primăvară-vară 2018, ele sunt ceva mai sexy, mai feminine, mai ladylike și mai senzuale. Sigur, când vorbim de compleuri la modă în 2018, se păstrează culorile vii și cele deschise, rămân la modă și printurile, dar mai ai nevoie de ceva. De acel je ne sais quoi. Despre acel ceva, îți povestesc mai multe, mai jos.

Citește și:

Compleuri la modă: poartă costume cu pantaloni lungi sau bermude, ori alege compleuri cu pantaloni scurți

Pe scurt, când vine vorba de compleuri la modă pentru la vară, inspirația androgină amestecată cu ludic primează. Fie că este prezentă prin imprimeuri haioase precum dungile, fie că se întâlnește la bluze cu abdomenul la vedere sau la topuri cu volane și pantaloni largi tip culottes, aceste compleuri de vară cu pantaloni sunt exact ce ai nevoie.

Frumusețea unui costum cu pantaloni de acest gen este că se potrivește atât în stiluri sport sau casual, cât și la birou sau la o petrecere ori cocktail. Ca să te păstrezi în tendințe pentru primăvară-vară 2018, alege costume de vară și asortează-le accesorii eclectice. Mizează pe sandale în culori tari și ochelari de soare cat-eye, ori pe pantofi fără toc, stil bărbătești sau pe decorațiuni metalice.

Citește și:

Alege compleuri la modă

Alege compleuri la modă

Ce compleuri de vară să alegi? Poartă și compleuri cu fuste și fii în tendințe!

Nu puteam vorbi despre moda verii și despre modele de costume, fără să amintim de modelele de compleuri cu fuste, atât de elegante și feminine!

Se poartă compleuri de vară cu fuste maxi și topuri tip sweatere. Se poartă compleuri de vară flu-flu, din materiale mătăsoase. Se poartă asimetrii și umeri goi, se poartă abdomenul la vedere. Și mai ales se poartă genul de compleuri cu fuste în stil urban, când vine vorba de accesorizare. Bocanci, boots, pantofi sport, coliere choker, la baza gatului, pălării și băști, toate completează un look misterios, ce se situează între good girl și bad girl.

Vezi aici seturi de două piese cu fustă

De altfel, când vorbim despre aceste costume de vară în tendințe pentru primăvară-vară 2018, vorbim despre contraste. Aceste compleuri de vară sunt spectaculoase și de sine stătătoare, nu zicem nu. Însă dacă alegi să porți compleuri la modă, asortează-le în contrast! ;)

Citește și:

Sursa foto front page – Fa Barboza/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.