Setari Cookie-uri

Costume de baie din două piese pentru o vacanță sexy

Doamnelor, se apropie! Știu că nu vă vine să credeți, că parcă mai ieri era iarnă și ne luptam cu nămeții, însă, daaa, se apropie vara! Deci, se apropie vacanța. Deci marea și plaja! Nu vă gândiți că vorbesc astăzi despre beach body sau mai știu eu ce alte bazaconii, că toate suntem frumoase și senzuale, știu eu bine! Însă vorbesc câte și mai câte despre cele mai sexy costume de baie din două piese pe care trebuie, dar trebuie, să le aveți în valiză!

Știu că bine nici nu a venit primăvara după atâta iarnă, dar cine se poate abține? Eu, una, nu prea! Când vine vara, ușor-ușor, visez la plajă și mare. Așa că nu pot să visez nepregătită, right? Așa e! Și atunci am căutat cele mai sexy costume de baie pentru 2018. Și nu de orice fel: costume de baie superbe din două piese!

Nu te gândi la clasicele sutien și slip, ce mare scofală! Nu e chiar așa când vorbim despre costume de baie din două piese pentru 2018! Gândește-te la un costum de baie cu bustieră sau la un costum de baie cu imprimeu sau la bandă în loc de sutien! Nu te gândi la clasice! Și vezi mai jos, ce să porți la plajă la vară, conform trendurilor setate de marii designerii și marile case de modă. Nu doar că te vei bronza mai frumos cu piese de swimwear din două bucăți, dar vei fi și mai HOT! Știu eu!

Citește și:

Se poartă costume de baie din două piese, cu bustieră și slip înalt

Sutienul dispare, doamnelor! Este so passé! Acum se poartă bustiera! Sport, sexy, colorată sau uni, cu decupaje, cu imprimeu, cu inserții transparente! De toate felurile! Așa că alege și tu un costum de baie cu bustieră pentru 2018.

Acest gen de costume de baie din două piese te avantajează dacă ai bustul generos. Este perfect și pentru înotat dacă bustiera este strâmtă! Și dacă alegi acest gen de costume de baie pentru 2018, caută să fie cu slip retro, înalt, deși se poartă și linia talie coborâtă. Alege costume de baie sexy cu decupaje sau dantelă ori voal pentru un plus de senzualitate și feminitate. Sau alege costume de baie cu imprimeu ori colorate, tip sport-tinerești dacă vrei un look fresh, de vară. Iată ce să porți la plajă!

Citește și:

Alege cele mai șic costume de baie din două piese

Cele mai șic costume de baie din două piese

Costume de baie retro, cu slip cu talia ridicată și sutien tip bandă, dreaptă sau cu volane

Nu există costume de baie pentru 2018 fără fabuloasele de mai jos! Serios! Rima a ieșit de emoție! De emoție că mi-am găsit genul de costume de baie din două piese pentru vara ce vine. Vreau să evit clișeele vestimentare și clasicul, măcar în vara asta! Așa că aleg aceste costume de baie sexy!

Pe lângă un costum de baie cu bustieră, alege un costum de baie cu bandă în loc de sutien. Poți alege un costum de baie cu imprimeu geometric, retro sau floral, unul colorat neon, unul negru cu încrețituri sau de ce nu, cel mai dintre cele mai: banda cu volane! Uh-la-la, ce frumusețe de costum de baie! Dacă nici acesta nu este în topul cu costume de baie sexy, eu nu știu ce te mai convinge!

Citește și:

Alege costume de baie retro, cu slip cu talia ridicată și sutien tip bandă, dreaptă sau cu volane

Vezi mai multe modele aici

Piese de swimwear cu sutiene deosebite, ce ies în evidență prin imprimeu sau detalii de croială

Volane, pliseuri, încrețituri, drapaje, pliuri sunt doar câteva elemente de croială decorative pentru cele mai frumoase costume de baie din două piese. Macrameul, voalul, dantela, paietele, franjurile, aplicațiile cu pietre sau cristale ori broderia Boho sunt doar câteva dintre cele mai șic materiale folosite la costume de baie pentru 2018. Și tot spectacolul se întâmplă în zona sutienului!

Dacă nu te-am convins cu un costum de baie cu bustieră ori cu un costum de baie cu bandă, iată ce să porți la plajă: un costum de baie cu imprimeu în zona bustului! Sau unul dintre acele costume de baie sexy datorită detaliilor de înfrumusețare de pe sutien. Practic, orice ornament de pe bust este bine venit și considerat trendy! Ba chiar mărește optic și va părea că ai sânii mai mari!

Citește și:

Alege piese de swimwear cu sutiene deosebite, ce ies în evidență prin imprimeu sau detalii de croială

Vezi mai multe modele

Așa că, draga mea, dacă ți-ai făcut temele când vine vorba de costume de baie din două piese, dacă te-ai decis între ce alegi: costum de baie cu bustieră, costum de baie cu bandă, costume de baie sexy, cu volane și alte detalii pe bust, acum știi sigur că vei fi cea mai frumoasă de pe plajă. Acum știi ce să porți la plajă și sunt sigură că niciunul dintre aceste costume de baie pentru 2018 nu te va dezamăgi!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.