Setari Cookie-uri

Poarta haine in stil gipsy: trendul nomad este la mare cautare!

Trendul nomad este la moda in acest sezon. Este, daca vrei, o noua varianta a stilului Boho. Este o imbinare de layere in texturi diferite, culori diferite si accente stralucitoare. De fapt, desi este vorba de haine in stil gipsy, este vorba de piese extrem de pretioase si sofisticate.

In trendul nomad sunt incluse modele de rochii cu broderie florala, haine in stil Boho, cu motive etnice, haine de blana, ponchouri tricotate.

De asemenea detalii precum mixul de imprimeuri, juxtapunerea de culori tari, volanele purtate cu pliseuri si insertii de texturi “aglomerate”, accentele de paiete, margele, satin, catifea, brocarturi. In plus, langa modelele de haine in stil gipsy, designerii au asortat accesorii – saluri inflorate, esarfe cu franjuri - bijuterii opulente, pretioase, ce ies in evidenta.

In iarna aceasta se poarta trendul nomad

Poate cele mai relevante haine in stil Boho sunt asortarile de rochii fluide, in general lungi, maxi cu cojoace de blana, insertii de blana in plus, layere de coliere lungi, gentile mari, accesoriile cu franjuri, cizmele, ghetele si botinele sunt din aceeasi poveste.

Citește și:

Alege haine in stil gipsy, colorate, cu mixuri de texturi diferite

Colectia Gucci este poate cea mai relevanta cand vine vorba de haine in stil gipsy. Si asta pentru ca imbina fuste cu volane plisate, cu imprimeuri diferite si in culori diferite, accesoriile la limita dintre pretios si kitsch, cu margele, borderii florale si pietre colorate.

Daca adaugi pe langa aceste haine in stil Boho si bijuterii masive, inele purtate pe toate degetele si mici accente pretioase - haine de blana, dantele – ajungi exact la stilul nomad al sezonului. Un stil nomad extrem de pretios!

Velvet inserts and embroidered floral and animal appliqués embellish new #GucciDionysus shoulder bags from #GucciFW17. #AlessandroMichele

Citește și:

A post shared by Gucci (@gucci) on

Se poarta rochii cu broderie florala

La McQueen am gasit cele mai elegante rochii cu broderii florala ce pot fi incadrate in stilul Boho al sezonului. Cu croiala maxi, lungi, din materiale fluide, cu multe insertii pretioase – dantela, voal, margele, pietre – rochiile casei de moda britanice pot fi incadrate in stilul nomad, alaturi de alte haine in stil Boho (esarfe, paltoane brodate, haine de blana).

Haine in stil Boho-kitsch daca vrei sa fii la moda

De altfel intregul stil Boho actual se situeaza intr-o intersectie cel putin ciudata. Se intalnesc haine in stil gipsy, detalii din stilul nomad, culori si insertii kitsch si elemente pretioase, sofisticate. Daca vrei un reper, uita-te la colectia Gucci.

Citește și:

Imbina haine de blana si ponchouri tricotate

Daca porti haine in stil Boho, trebuie sa porti haine de blana si ponchouri tricotate pentru un vibe complet gipsy. Ponchourile etnice, broderiile etnice, bijuteriile pretioase, franjurii completeaza perfect rochiile brodate sau alte haine in stil gipsy.

Indiferent cum alegi sa porti trendul nomad, acest gen de tinuta, prin definitie eclectica, cu siguranta incarcata, uneori aglomerata de straturi distincte de materiale, culori si aplicatii, are nevoie de o femeie indrazneata care stie sa poarte o haina cu atitudine!

Citește și:

Alege haine in stil gipsy

Sursa foto front page – Zia King/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.