Setari Cookie-uri

Costume de baie pentru efectul de sani mari

Cum sa nu scriu cu drag acest material cand chiar eu sunt in cautarea costumului de baie perfect?! Ca oricare dintre voi, si eu caut un costum de baie care sa imi puna in valoare trupul si, mai tarziu, bronzul.

Nu am fost inzestrata cu un bust generos sau/si cu un fund bombat, ci am fost inzestrata cu forme potrivite staturii si greutatii mele, ceea ce mi se pare normal. Nu as fi vrut sa fiu o miniona de 1.60 m si 47 de kg, cu o pereche de sani uriasi.

Cu toate astea, recunosc ca am cautat sa profit cat mai mult posibil de micile trucuri pentru marirea sanilor si scoaterea in evidenta a posteriorului.

Daca in afara sezonului imi este mai usor sa rezolv problema cu un sutien push-up si o bluza decoltata, in timpul verii, cand abia daca suport un maiou pe mine, nu prea mai pot sa insel privirile nimanui.

Asta cand imbrac hainele de zi cu zi, ca atunci cand sunt la plaja si trupul imi este acoperit doar de costumul de baie, din fericire, stiu exact de ce am nevoie ca sa ma simt si eu admirata.

Costume de baie cu imprimeuri in dungi

Favoritele mele in materie de costume de baie sunt cele cu imprimeu in dungi. Dungi orizontale, despre care se stie deja ca au efectul de marire al sanilor.

Citește și:

Si ti le recomand pe cele care se leaga in spatele gatului, pentru ca face ca bustul sa capete inca un plus de volum.

Asa cum vedem si in imaginea de mai jos, sutienul costumului de baie poate fi tip bustiera, iar asta il face usor de purtat chiar si pe sub un maiou sau lasat la vedere - intr-un outfit indraznet de club sau de concert.

Costume de baie

Costum de baie cu model geometric Costum de baie black&white

Costume de baie cu push-up

Costumul de baie cu push-up a fost pana de curand preferatul meu. Ce altceva ar fi putut sa creeze efectul de sani mari mai bine decat el?!

Inca-mi plac, doar ca am renuntat la sutienul cu cea mai mare umplutura de burete, ci le caut pe acelea care abia daca lasa sa se observe prezenta buretelui.

Costumele de baie cu push-up pot fi prevazute cu cupa clasica sau in forma de triunghi (eu le prefer pe acestea din urma).

Costume de baie

Costum de baie animal print Costum de baie cu sutien tip bardot

Citește și:

Daca cumva, nu stiu cum, se intampla sa nu-ti placa nici imprimeul cu dungi, dar nici sutienul cu push-up, afla ca sutienul cu franjuri sau cu orice altfel de imprimeu va face ca in fata celorlalti, sau cel putin in selfie-uri, sa ai un bust cat vrei tu de generos.

P.S.: Costumele de baie prezentate sunt confectionate din material cu proprietati rapide de uscare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Halay Alex

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.