Setari Cookie-uri

Ce costume de baie sa alegi in functie de silueta

In fiecare vara trec prin aceeasi “distractie”. Abia astept sa merg in concediu la mare si la plaja, insa nu astept deloc sa imi aleg costumul de baie! Si daca si tu ai mici defecte pe care vrei sa le faci mai putin vizibile, sigur treci prin acelasi proces.

Tocmai de aceea m-am gandit sa adun cele mai sexy modele de piese de swimwear potrivite pentru fiecare silueta. Citeste si tu ce costume de baie sa alegi ca sa pari mai slaba, in functie de tipologia ta:

Ce costume de baie sa alegi daca ai burtica

Cateva kilograme in zona abdominala pot strica toata asteptarea concediului. Si spun din experienta! Poti oricand sa alegi un costum de baie intreg cu efect modelator, dintr-un material ce sustine abdomenul, sau poti sa alegi costumul de baie care sa mascheze zona si sa-ti evidentieze calitatile.

Costumele de baie cu slip retro, cu talia inalta se potrivesc daca ai burtica dar iti doresti un costum de baie in doua piese. Ca sa pari mai slaba, poti purta si un costum de baie tankini, cu maiou sau un costum de baie cu imprimeu ce atrage atentia in alta zona decat cea “cu probleme”.

Ce costume de baie sa alegi daca ai burtica

Mai multe costume de baie cu efect de subtiere

Citește și:

Costume de baie pentru femei cu soldurile late

Daca ai silueta clepsidra, si mai ales daca ai soldurile late, iata ce costum de baie sa alegi ca sa pari mai slaba: un model ce atrage atentia in alta parte. Sau un model de costum de baie cu aplicatii pe sutien sau bustiera.

Un costum de baie cu bustiera cu volane, adauga volum in zona bustului, echilibrand zona soldurilor. Daca vrei sa pari mai slaba, un costum de baie cu sort sau cu pantaloni scurti ori fusta poate ascunde exact partea cu soldurile.

Un slip cu peplum sau cu volane adauga un plus de feminitate si mascheaza soldurile, accentuandu-le in acelasi timp. Combina-i cu o bustiera sau un sutien colorat sau cu imprimeu, ori dintr-o textura diferita si atentia va fi disipata.

Costume de baie pentru femei cu soldurile late

Alege un costum de baie adecvat siluetei tale

Ce costume de baie au efectul de a subtia picioarele

Daca de fiecare cand mergi la plaja vrei sa iti cumperi un pareo ca sa iti ascunzi picioarele dar vrei si sa inoti si sa te simti bine la plaja, doar in costum de baie, avem solutia perfecta!

Citește și:

Un costum de baie cu bustiera in alta culoare, si eventual cu imprimeu, va atrage atentia in partea superioara. Un costum de baie intreg, cu decolteu adanc creeaza impresia de zveltete si silueta alungita. Iar un costum de baie cu slipul decupat inalt lasa impresia de solduri mai inguste si picioare mai lungi!

Ce costume de baie au efectul de a subtia picioarele

Cauta-ti costumul de baie aici

Indiferent care ar fi defectele tale pe care vrei sa le ascunzi, alege sa te gandesti la calitatile tale. Macar in vacanta, daca tot ai timp, focuseaza-te pe ce e bun. Si neaparat pe distractie! Sigur vei purta costumul de baie perfect pentru toate astea!

Sursa foto front page – Sam Burriss/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.