Setari Cookie-uri

5 costume de Halloween inspirate de personaje din desene animate

Nu stiu sigur daca la noi au inceput pregatirile, dar peste hotare magazinele si-au scos deja la inaintare produsele si costumele de Halloween. Daca te numeri printre persoanele care asteapta cu nerabdare sarbatoarea si isi doresc sa aiba cea mai inspirata costumatie, atunci materialul asta este pentru tine.

Cat despre mine, eu recunosc ca nu am fost niciodata in ton cu Halloween-ul si nu m-am costumat niciodata intr-un personaj. Mi-a placut doar sa ii admir pe ceilalti pentru curaj si inspiratie, in special pe Heidi Klum, care a impresionat in fiecare an cu costumatii care au facut-o greu de recunoscut (fluture, maimuta, cioara, bunicuta, robot, marul ispitei, etc.).

Costume de Halloween pentru femei

Desi este o sarbatoare a groazei, a vrajitoarelor, a vampirilor si zombilor, cei mai multi aleg sa se costumeze in personaje bune. In printese si calugarite, doctori si politisti, pompieri si supereroi, dar si personaje si din filme si personaje din desene animate.

Si sincer, mi se pare super tare ideea de petrecere de Halloween la care toti invitatii vin costumati in personaje din desene animate. As putea-o sa o organizez chiar eu, daca stau mai bine sa ma gandesc, si sigur o sa fie un succes.

Citește și:

Mi-ar face o deosebita placere sa amenajez un spatiu infricosator si sa invit acolo toate personajele din desene pentru o experienta de neuitat.

Doamnele si domnisoarele ar putea opta pentru personaje precum Minnie, Cruella de Vil, printesele Disney - Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Ariel, Jasmine, Mulan, etc.

Costume de Halloween pentru femei

Costum Halloween Minnie Costum Halloween Cruella de Vil Costum Halloween Angry Birds

Costume de Halloween din desene animate

Daca pentru femei si pentru copii se gasesc usor costume de Halloween inspirate de personaje din desene animate, pentru barbati se complica putin situatia. Sau nu, atata timp cat avem magazinele online, care au grija sa satisfaca si dorintele domnilor.

Asadar, barbatii se pot costuma in Popey Marinarul, intr-unul dintre carismaticii muschetari sau dragalasii strumfi, in Pinochio, Mickey Mouse, Peter Pan, Hulk sau Shrek.

Citește și:

Halloween ar putea fi sarbatoarea preferata a barbatilor, intrucat acestia vor sa copilareasca pana mai tarziu si ideea de a se costuma in personajul preferat o sa le aduca o bucurie imensa. S-ar putea lua chiar la intrecere cu cei mai mici, sau, daca sunt tatici, isi pot imbraca copilul la fel: un muschetar mare si un muschetar mai mic, Geppetto si Pinocchio, Frumoasa si Bestia, print si printesa, si cate si mai cate alte combinatii de invidiat.

Costume de Halloween

Costum de Halloween pentru barbatul muschetar Costum de Halloween Alba ca Zapada

Stiu ca sunt multi cei care refuza sa sarbatoreasca Halloween-ul pentru ca este o sarbatoare, pe langa imprumutata, a groazei, dar eu consider ca o astfel de zi aduce un plus de bucurie, este o modalitate de a iesi din rutina si o ocazie ideala pentru reintalnirea prietenilor sau legarea unor noi prietenii. Plus, copiii se vor bucura la maxim.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.