Setari Cookie-uri

Costume de Halloween pentru o noapte cu iubitul

Zambesc timid in timp ce scriu acest material. Dar ma bucur ca am ocazia sa va duc intr-o zona mai intima si sa impartasesc cu voi idei indraznete despre cum se poate petrece o noapte de Halloween in doi plina de pasiune.

In primul si in primul rand sunteti obligate sa lasati inhibitiile deoparte, acestea pot strica tot momentul. Odata intrate in joc, trebuie mers pana la final, unde ambii jucatori au de castigat. Asadar, fara rusine si retineri, in schimb cu multa imaginatie, pasiune si energie.

Dupa ce te-ai convins ca poti sa duci totul la bun sfarsit, alege ce personaj vrei sa fii, cauta costumul reprezentativ si aranjeaza decorul camerei in functie de scenariu. Pentru ca este totusi Halloween si nu doar o noapte in care vrei sa va jucati de-a rolurile, m-am gandit ca si costumele trebuie sa fie pe masura.

Uitam de costumul de scolarita, doctorita sau politisita, in schimb putem alege costumul de vrajitoare, de vampirita si unul din latex negru, de pisica. Iata care sunt propunerile mele in materie de costume de Halloween sexy:

Costum de Halloween - vampir

Daca ai fost fana Twilight si The Vampire Diaries, atunci cu siguranta o sa vrei sa intri in pielea unei vampirite.

Citește și:

Sigurul risc la care esti supusa odata ce imbraci acest costum de Halloween este ca "episodul" s-ar putea sa se termine prea repede. Cine crezi ca o sa iti reziste mai multe de 30 de minute?

Costume Halloween - vampir

Alege alt costum de Halloween

Costum de vrajitoare

Fetele care nu se viseaza printese, se viseaza vrajitoare. Cand mai cresc, se viseaza vrajitoare sexy, iar atunci cand isi fac un iubit visul lor devine realitate. Sa recunoastem, toate ascundem sub chipurile inocente o latura intunecata si diabolica.

In seara de Halloween, insa, aceasta latura ne transforma intr-o vrajitoare super sexy.

Costum de vrajitoare

Costume de Halloween sexy

Costum de Halloween - pisica neagra

Sincer, de cand astepti momentul sa porti o salopeta din piele sau un costum din latex despre care stii sigur ca te poate transforma intr-o femeie fatala? De cand?

Uite ca seara de Halloween este potrivita pentru asa ceva. Acest costum negru te va transforma intr-o adevarata felina pe care partenerul nu o va putea imblanzi nicicum... poate tot tu pe el.

Citește și:

Costume Halloween

Costume tematice de Halloween

Costum de Halloween - ninja

Daca costumele de ninja pentru barbati ii acopera pe acestia in totalitate, costumul de ninja pentru femei este transparent si indraznet. Sunt sigura ca te vei descurca sa il introduci rapid pe iubitul tau in film, el lasandu-se capturat si "torturat" de tine.

Costume Halloween - ninja

Alege un costum sexy de Halloween


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Lana K

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.