Setari Cookie-uri

Cum porti bijuteriile in stil opulent: vedetele le poarta

Bijuteriile purtate in straturi sau in variante luxoase, masive sunt in trendurile acestei veri. Si sunt modalitatea de a atrage atentia la o tinuta de altfel basic sau monotona.

Descopera si tu cum porti bijuteriile in stil opulent in vara aceasta din combinatiile stilistice purtate de cele mai chic vedete de la Hollywood.

Coliere masive, cercei candelabru sau cercei rotunzi mari, lanturi lungi cu pandantive, inele si accesorii bogate. Toate vor fi in vizorul nostru pentru ca am ales cele mai variate stiluri in care vedetele tale favorite le poarta:

Cum porti bijuteriile in stil opulent ca Beyonce

Daca vrei sa fii Belle of the Ball, fii ca Beyonce! Fii curajoasa si alege cu totul un stil luxos in tinuta ta de seara sau de ocazie.

Beyonce poarta o rochie din voal cu aplicatii, un choker masiv si cercei rotunzi opulenti. In plus, alege bratari tribale pe ambele incheieturi. Look-ul ei este completat de un make-up neutru, natural si de o coada impletita asimetrica.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Citește și:

Chrissy Teigen foloseste bijuteriile ca accent al tinutei

Daca vrei sa inveti cum porti bijuteriile in stil opulent ca accent al tinutei tale minimal, inspira-te de la Chrissy Teigen.

Vedeta foloseste rochia pe post de “panza” uni, pe care adauga accentele pretioase: coliere cu lanturi si pandantive in straturi si bratari late, masive pe ambele maini.

Poarta bijuterii in straturi la tinutele Boho ca Sarah Hyland

Probabil cea mai chic tinuta Boho. Nici n-avea cum sa fie altfel la Coachella. Sarah Hyland din Modern Family poarta o rochie cu imprimeu floral, prinsa cu o curea in talie.

Citește și:

Rochia e completata de o coronita cu flori, bratari etno-chic si bratari pe brate. In plus, actrita poarta multe inele, in acelasi stil boem. Trebuie sa spun ca ador acest look!

Take me back to Paradise City. #coachella w. @domsherwood 2 years ago

A post shared by Sarah Hyland (@therealsarahhyland) on

Cum porti bijuteriile elegante precum Kate Beckinsale

Daca vrei sa fii o adevarata lady, invata cum sa porti bijuteriile opulente precum Kate Beckinsale. O rochie pretioasa, completata de cercei mari cu perla, o bratara fixa cu pietre si un inel masiv e tot ce ai nevoie.

Alege o coafura lejera, sexy si un make-up sexy smoky eyes pentru acest gen de outfit.

QUITE a serious business , making sure your hair is not too flappy on one side

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Citește și:

Bijuteriile iti scot chipul in evidenta: ia lectii de la Zoe Saldana

Imi place Zoe Saldana pentru ca sexy, pentru ca e puternica si delicata in acelasi timp, pentru ca poarta mereu un stil elegant, feminin.

Ea poarta o rochie cu imprimeu floral si aplicatii florale, un accesoriu de par cu flori si alege bijuteriile drept focus al tinutei. Prin ce? Prin simplitate si asortare! Daca ai o tinuta “plina”, cu multe elemente si detalii, alege bijuterii luxoase, insa din acelasi stil, eventual ton in ton.

Pick up the summer issue of @c.magazine this Tuesday, May 30th :-)

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Si nu uita ca bijuteriile pot sa iti completeze tinuta, ca in cazul lui Zoe Saldana sau sa fie intreaga tinuta ca in cazul lui Beyonce. Experimenteaza si fii curajoasa in vestimentatia ta!

Citește și:

Sursa foto front page – Amos Bar Zeev/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.