Setari Cookie-uri

De ce să porți două poșete deodată: iată un trend ciudat, dar foarte pe val!

Da, ai citit bine, să porți două genți deodată este un trend major al sezonului acestuia. Dar nu așa, oricum! Ai nevoie de o geantă transparentă și de o alta – poșetă, clutch, plic, sacoșă – pe care să o pui în cealaltă. Este, dacă vrei, un fel de Jack in a Box, doar că în loc de Jack e o altă poșetă, și-n loc de box e o geantă. Nici nu știu cum să explic și mai bine: este un fel de sacoșă care cară geanta. Îmi place să glumesc, să spun că designerii anului acestuia au creat genți atât de frumoase, încât trebuie văzute ca la muzeu, prin geam, și-n loc de geam este o geantă din PVC.

IT-bag, adică geanta sezonului acestuia este cu siguranță acest mix în care porți două genți deodată. Adică poți purta un plic în geantă transparentă. Sau o geantă-de mână, cu lanț. Ori poate o sacoșă tip ”tote”. Practic, orice fel de geantă, atâta timp cât este o geantă ce are ceva de spus, de expus.

Nu știu dacă de vină pentru acest trend este ”rusificarea” tendințelor, așa cum îmi place mie să zic. Căci sunt multe ”influențe” ce amintesc de Europa de Est – gen combinațiile de treninguri cu pantofi eleganți! Ar putea fi și asta o modalitate de a căra sacoșa de cumpărături, la piață, drept geantă, tot o influență balcanică? Sau oare de vină pentru acest trend interesant este faptul că în vara lui 2018 se poartă mult genți și borsete mici, în care de abia încap cele necesare - telefon, chei, farduri - și de aceea era nevoie de o extra geantă în care să le poți căra pe toate.

Citește și:

Însă este cum nu se poate mai practic să porți două genți deodată, mai ales dacă respecți condiția de bază: se poartă gențile transparente de plastic, sau cele care oricum oferă priveliște la geanta dinăuntru. Se pare că aceasta este soluția designerilor pentru noi, femeile, ce adoră atât gențile, dar și țin la a-și putea căra micile comori, fără de care, nu-i așa, fetelor, că nu ne-am descurca? Există, deci o modalitate de a purta o micro poșetă, rămânând o femeie funcțională și extrem de chic: să ai două genți concomitent. Una în cealaltă. Da, se poartă gențile în genți transparente, și despre ele, vorbim mai jos:

De ce să porți două poșete deodată în vara aceasta?

Look-ul a fost văzut mai întâi la gențile croșetate sau împletite în stil plasă. Pentru că, da, trebuie să știi că se poartă și această variantă de ”cutie”. Și spun cutie, cu gândul la Jack in a Box-ul mai sus amintit. Oricum ar fi, este un mix interesant de opulență, marcă de designer, bogăție, prețiozitate și firesc, cotidian, aproape banal sau oricum destinat clasei antilux. Poți așeza un plic în geantă transparentă, plicul fiind de designer iar geanta, fiind o banală sacoșă de piață.

Citește și:

Se poartă oricum gențile transparente de plastic, de PVC, simple sau cu motive brodate ori aplicate. Găsești ceva mai jos câteva propuneri absolut speciale de astfel de genți. Și aș zice să le porți pentru statementul pe care îl faci!

Este un concept interesant ce propun creatorii de modă în acest sezon. Este un manifest, dar cu semnale încurcate tare. Pe de o parte se poartă marca la vedere, se poartă logo-urile cât mai vizibile. Pe de altă parte, apare coșul împletit ”de mers la piață” sau geanta de PVC, eminamente ieftină, care să cuprindă geanta cea scumpă. De fapt, ideea de bază când porți două genți deodată este una simplă de tot, fie că alegi modele scumpe sau modele ieftine: păstrează curățenia în geanta transparentă, pentru că se vede tot-tot!

Citește și:

Este, deci, un manifest al păstrării picioarelor bine înfipte în pământ, chiar dacă uneori, ne răsfățăm și alegem accesorii scumpissime? Cine știe? Ideea este că se poartă gențile în genți transparente și dacă vrei să fii chic, ai putea încerca și tu acest mix.

Alege aceste plicuri și genți dacă alegi să porți două genți deodată

Plicuri și genți dacă alegi să porți două genți deodată

Se poartă gențile în genți transparente într-o multitudine de combinații

Se poartă gențile transparente de plastic și PVC, în care se așază alte genți. Secretul este să alegi fie genți prin care se vede, cât mai simple, și geanta dinăuntru decorată sau colorată. Poți combina genți interesante pe dinafară – de exemplu, tip sacoșă împletită – cu o geantă mai simplă dar vizibilă înăuntru. Sau invers. Poți alege să porți două poșete deodată, amândouă complexe, statement! Poți să porți gențile transparente de plastic cu genți sau clutch-uri înăuntru, ambele simple.

Citește și:

Ai atâtea variante la dispoziție dacă vrei să porți două genți deodată. PVC transparent, PVC colorat, plasă stil sacoșă, în tot felul de genți – de umăr, de mână, stil plasă, sau stil rucsac! Să nu mai vorbim despre „comorile” dinăuntru. Genți de mână, genți-plic, mânere cu lanț, broderii prețioase, ținte, capse, texturi interesante ce captează privirea (catifea, franjuri de lanțuri metalice), modele de poșete de umăr, mai mici, mai mari, imprimeuri luxoase sau printuri elegante, rafinate. Pe scurt, de toate!

Dacă alegi să porți două genți deodată, ai de unde alege gentuța dinăuntru. Important este să te hotărăști la un stil dominant al ținutei tale.

Eu mă gândesc serios să abordez acest trend. Am un coș împletit de mers la piață, de pe vremea bunicii mele, purtat de mama, ”arestat” de mine, într-o raită mai veche prin cuferele cu ”zdrențe” cum le place lor să zică. Ei, uite, că reciclarea aceasta e tare bună! Mai trebuie să-mi cumpăr o geantă din PVC și sigur voi opta pentru un model mai simplu, ca să mă pot ”juca” cu efectele dinăuntru, dacă tot îmi plac surprizele!

Citește și:

Se poartă gențile transparente de plastic

Geantă din PVC ciclamen Genți din plasă

Genți transparente de plastic Geantă din PVC

Geantă tip sacoșă cu broderie Genți transparente în modele colorate

Mă tentează și să port plic în geantă transparentă la următorul cocktail, de exemplu. Mă tentează și faptul că se poartă gențile în genți transparente, stil sacoșă de mers la piață, și asta chiar când merg la piață.

Salvez spațiu și nu mă mai străduiesc să iau cea mai încăpătoare geantă, în care să îndes sacoșele. Eu zic că suntem câștigate, fetelor, cu acest trend special!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.