Setari Cookie-uri

7+ moduri în care să porți o eșarfă mare pătrată tip pled

Știi eșarfa aia mare călduroasă ca un fular mare pătrat în carouri tip pled? Da, mai toate o avem în garderobă. Și o purtăm cum vine toamna cu adevărat și își intră în drepturi. Dar cum să o porți în multiple moduri ca să arate și minunat, și diferit, de fiecare dată? Hai să descoperim împreună!

Un detaliu ca o eșarfă mare / fular pătrat în carouri tip pled, călduros, pufos, gros și potrivit în sezonul rece poate să schimbe complet o ținută, aparent fadă, de iarnă sau toamnă târzie. Așa că alege mereu un asemenea accesoriu, asigură-te că ai la îndemână un astfel de fular mereu și poartă-l în multiple moduri și combinații!

Dacă alegi ca în fiecare zi să porți același fular pătrat în carouri în mod diferit, vei crea impresia ca și cum ai avea de fiecare dată altă eșarfă. De fapt, e aceeași, dar împăturită ori înfășurată diferit la gâtul tău decât cu o zi înainte. Și tot așa...

Iată cum poți purta un șal-fular pătrat tip eșarfă în carouri ca un pled - în 8 moduri diferite!

Citește și:

👉 Modul obișnuit / clasic de a purta un fular pătrat tip pled

👉 Tipul de înfășurare tip eșarfă „infinită”

👉 Poartă o eșarfă groasă pătrată tip pled ca pe un simplu fular!

👉 Mod circular clasic de a înfășura o eșarfă mare pătrată la gât

👉 Stilul clasic de șal prin care poți purta o eșarfă mare pătrată tip pled

👉 Un fular pătrat mare în carouri tip pled purtat înnodat în față

👉 Eșarfă mare pătrată tip pled purtată cu buclă în față ca un fular obișnuit

👉 Modul clasic de a purta un fular pătrat tip pled, dar puțin mai strâns

Modul obișnuit / clasic de a purta un fular pătrat tip pled

Cel mai simplu și obișnuit mod de a purta un fular pătrat în carouri tip pled este să îl împăturești în două, astfel încât să îi conferi forma unui triunghi, să îi așezi colțul cel mare pe piept în față, să treci celelalte două colțuri după gât, apoi să le încrucișezi și să le aduci în față, ascunzându-le puțin sau de tot după primul colț, cel mare, de bază.

Citește și:

Astfel, fularul îți va ține de cald și te va proteja de frig, plus c va arăta foarte bine, creând chiar și impresia de volum la nivelul bustului. Poți purta așa fularul cu geci de piele, geci de blugi, trenciuri sau paltoane, în funcție de outfit și de vreme.

modul clasic de a înfășura o eșarfă mare pătrată tip pled în jurul gâtului Vezi mai multe

Tipul de înfășurare tip eșarfă „infinită”

Știi genul acela de eșarfe tip „infinite”? Adică sunt circulare, cusute la capete, astfel încât le poți purta ca pe niște gulere / coliere mai ample, călduroase și groase, la gât. Le înfășori în jurul tău de mai multe ori chiar și stau fix, în straturi, protejându-ți gâtul.

Ei, bine, poți crea genul acesta de infinite scarf și dintr-un fular mare pătrat tip pled. Răsucești toate colțurile lui spre interiorul gâtului, pornind tot din modul clasic obișnuit, de care vă spuneam mai sus, astfel încât să îi conferi o formă circulară, ca de inel. Taaa-daa! Arată fabulos!

Citește și:

modul tip eșarfă circulară infinită de a înfășura un fular mare pătrat Vezi mai multe sugestii

Poartă o eșarfă groasă pătrată tip pled ca pe un simplu fular!

Răsucește nebunia de eșarfă mare pătrată și călduroasă tip pled, pornind tot din modul clasic, obișnuit, de înfășurare a ei, de care îți vorbeam prima dată. Răsucește până o îngustezi suficient și arată ca un fular obișnuit.

Pune-o după gât apoi, astfel încât să arate ca și cum ai purta un fular după gât, cu ambele capete aduse în față, aproape simetric, de o parte și de alta a pieptului, paralel cu ambele brațe.

cum să porți o eșarfă mare pătrată tip șal ca pe un fular obișnuit Vezi mai multe sugestii

Mod circular clasic de a înfășura o eșarfă mare pătrată la gât

Pornind de la ideea de a împreuna ideea de eșarfă „infinită” de care îți spuneam mai sus, până la cea de mai sus, ca de fular clasic, îmbinând de fapt aceste două moduri de înfășurare a unui fular mare pătrat tip pled, poți plasa acest accesoriu la gât într-o tehncă de șal circular clasic. Adică înfășori eșarfa la gât o dată, ca pentru infinite scarf, dar pregătești capetele ei să iasă în afară pe piept, ca la un fular obișnuit.

Citește și:

Practic, la un astfel de mod de înfășurare a unui fular mare pătrat în jurul gâtului, folosești aceeași tehnică precum în primul caz: modul clasic de purtare a unei eșarfe pătrate mari, doar că nu lași colțul mare al triunghiului pe bust, în afară, ci îl rulezi înăuntru, spre interiorul gâtului, ca la eșarfa „infinită” / fularul circular.. Fotografia de mai jos este cea mai reprezentativă în acest sens:

modul circular clasic de a înfășura o eșarfă mare pătrată la gât tip șal pled

Vezi mai multe sugestii

Stilul clasic de șal prin care poți purta o eșarfă mare pătrată tip pled

O eșarfă mare pătrată în carouri poate fi purtată simplu, peste spate, ca un șal obișnuit ori ca pe un poncho, peste jachetă. Îl poți petrece ca atare după gât sau poți să îl prinzi cu o broșă interesantă în faț, în funcție de tipul de ținută pe care vrei să o obții. Fie obții un look de inspirație vintage, ca de „bunicuță”, fie unul clasic, foarte chic, dar îmbinat cu tendințe moderne (bocanci, jeanși rupți). Un stil interesant - o alegere bună mereu!

Citește și:

Astfel, ca un șal, un astfel de fular poate fi pata de culoare a unei ținute casual sau elegante, dar își păstrează rolul funcțional de bază: îți va ține bine de cald, inclusiv la spate, „îmbrățișându-ți” partea de sus ca pe o pătură cozy, în zilele când te cuibărețti în colțul tău de lectură cu o carte în mână și o ceașcă de ceai sau ciocolată caldă alături.

Un fular pătrat mare în carouri tip pled purtat înnodat în față

Oricât de mare ar părea, poți să așezi un fular mare pătrat împăturit în triunghi, după gât, pornind din stilul clasic de înfășurare tip șal (cel de imediat mai sus), apoi să îl prinzi cu colțurile mici în partea dn față, înnodându-le - o dată, de două ori, în funcție de cât de mult îți permite fularul și de cât de bine arată așa.

Citește și:

Deși nu e genul acela de eșarfă de înnodat la gât, totuși, în acest mod de a o purta va arăta foarte interesant și modern.

eșarfă mare pătrată tip pled înfășurată ca șal sau înnodată în față Vezi mai multe fulare

Eșarfă mare pătrată tip pled purtată cu buclă în față ca un fular obișnuit

Pentru a face o buclă din eșarfa ta mare pătrată tip pled, împăturește-o întâi în două pe diagonală în formă de triunghi, apoi ruleaz-o ca să o îngustezi ca pe un fular, dubleaz-o / împarte-o pe lungime ca să creezi o buclă și apoi pune-o astfel după gât, aducând capetele prin buclă, în partea din față. Trebuie să rezulte ca în imaginea de mai jos - sunt convinsă că ai mai purtat fulare astfel:

eșarfă mare pătrată tip pled prinsă în buclă în față ca un fular

Vezi și alte fulare

Modul clasic de a purta un fular pătrat tip pled, dar puțin mai strâns

Ne întoarcem la modul obișnuit / clasic de a purta un fular pătrat tip pled, doar că de data aceasta încercăm să îl răsucim puțin mai strâns înspre interiorul gâtului.

Așa vei obține un mod nou de a-ți lega eșarfa mare pătrată tip șal la gât. Și arată minunat!

Încă un pont: Aceste moduri de a înfășura un fular mare pătrat tip pled la gât sunt valabile și utile inclusiv pentru bărbați! ;) Pentru că și ei trebuie să se protejeze de frig și ger în ziele reci de toamnă-iarnă. Și pentru că arată atât de cool astfel de eșarfe la gâtul lor. :) Ce-ar fi să-i împrumuți și lui din aceste accesorii ale tale? Sau îi poți lua cadou un asemenea șal în carouri, ca să îl poți purta și tu. Sunt unisex - ieeeei!

Urmărește mai multe sugestii de șaluri și fulare cu imprimeuri geometrice și motive abstracte etnice.

Ca să înțelegi mai bine aceste 8 modalități de împăturire a unei eșarfe mari pătrate tip șal pled, poți urmări acest video-tutorial demonstrativ, foarte util!

Surse foto: Unsplash, Pexels, Shutterstock

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.